Inşallah canım. Cok istıyorum hamıle kalmayı. Sadece ıkı gun deneme yaptık. Tutmusmudurki. Aylardır denıyoruz olmuyordu. Bakalım testler fayda edecekmiFeccbokum yok.Var ama kullanmiyom.Esim izin vermedi bende sildim.Garanti Allahin izniyle.Ama herhangi bir sıkıntı yoksa sende tabi.Adetlerinde düzenliyse olur inşallah
Adetıne kac gün varki canım. Kac defa deneme oldu senınHamile olan arkadaşlar yumurtlama gününuz k aç gün geçtikten sonra gebelik testi yaptınız. Cevaplarsiniz sevinirim. Benim 11. Gün ve negatif
Cnm 11+4 haftalığız sağol Rabbim sizlerede nasip etsinMeryem canım gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Kaçhhaftalık
Cnm bnm 20. Günümde gördüm çift çizgiyi üzülme bn 20.gün ve ertesi gün denedik özellikle 20.akşam ve sabah yaptık ondan sonrada 2 günde bir devam ettik şükür tuttuCanım bende ılk defa kullandım test. Benımde 26 gunde bır adet oluyorum. Senın tam olarak kacıncı gun çıft cızgı oldu. Benım sanırım 10. Gun catladı. Ikı gun deneme yaptık. Insallah benımde tutmuştur. Cok uzuluyorum adet olunca. Sen kac defa deneme oldu. Hergunmu oldu canım.
Cnm bn ovulasyon testini hamileliği öğrenmek için kullandım ama yumurtlıyormuşum her ihtimale karşı değerlendirdikCanım bende ılk defa kullandım test. Benımde 26 gunde bır adet oluyorum. Senın tam olarak kacıncı gun çıft cızgı oldu. Benım sanırım 10. Gun catladı. Ikı gun deneme yaptık. Insallah benımde tutmuştur. Cok uzuluyorum adet olunca. Sen kac defa deneme oldu. Hergunmu oldu canım.
Canim ben ilk defa kullandım ama bence koyulaşıyor. Yarın bi daha dene. Benim 15. Tam koyulasti.Cnm 11+4 haftalığız sağol Rabbim sizlerede nasip etsin
Kı
benım duzenlı adetlerım. 39 yasındayım ben. Aylardır denıyoruz olmuyor. Busy ılk defa test kullandım. Insallah tutmuştur bu sefer
Amin canım. Sen kacgunde bır adet oluyosunAynen canim.Bende 38yasindayim.3cuyu istiyoruz ins.aylardan beri olmuyor.ilk defa test kullandm.18.gundeyim.ins Allah herkesin gonlune gore versin canim.
20. Gunmu gördun çift cızgıyı. Aaa bayagı gec catlamış ozaman. Aslında erken olur dıyolar bızım gıbı 25 yada 26 gunde adet olanlar için.Cnm bnm 20. Günümde gördüm çift çizgiyi üzülme bn 20.gün ve ertesi gün denedik özellikle 20.akşam ve sabah yaptık ondan sonrada 2 günde bir devam ettik şükür tuttu
Adetlerın duzenlımıydı senın canım. 26 gunde mı oluyordu her ay adetlerınCnm bnm 20. Günümde gördüm çift çizgiyi üzülme bn 20.gün ve ertesi gün denedik özellikle 20.akşam ve sabah yaptık ondan sonrada 2 günde bir devam ettik şükür tuttu
Kacgunde bır adet oluyosun canımArkadaşlar merhaba ben ekim 16 adet oldum tekrardan kasım 22 de adet gördüm ve adetim bittikten sonra her gün ilişkiye girdim acaba yumurtlama günüm geçmiş midir bana yardımcı olurmusunuz
O belli olmuyor cnm aslında dediğim gibi belkide daha önce çatladı döllendi pozitif çkması hamileliği gösterdi ben devamlı yaptım hep pozitif çıktı bazen silikleşti yani demem o ki bn hamileliği öğrenmek için adetimin 20.günü aldım ovulasyon testi o günde pozitif çıktı işte cnm20. Gunmu gördun çift cızgıyı. Aaa bayagı gec catlamış ozaman. Aslında erken olur dıyolar bızım gıbı 25 yada 26 gunde adet olanlar için.
13 gün sonra benimki çıktı canımKızlar ilişkiden kacgun sonra test yapmak laxım. Hamılelık testı
Canım ılk belırtılerın neydı senın13 gün sonra benimki çıktı canım
Evet cnm adetlerim düzenlidirAdetlerın duzenlımıydı senın canım. 26 gunde mı oluyordu her ay adetlerın
Göğüs ağrısı,bel ve sabahları baş agrisiyla uyanmaya başladım...Canım ılk belırtılerın neydı senın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?