Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Feccbokum yok.Var ama kullanmiyom.Esim izin vermedi bende sildim.Garanti Allahin izniyle.Ama herhangi bir sıkıntı yoksa sende tabi.Adetlerinde düzenliyse olur inşallah
Inşallah canım. Cok istıyorum hamıle kalmayı. Sadece ıkı gun deneme yaptık. Tutmusmudurki. Aylardır denıyoruz olmuyordu. Bakalım testler fayda edecekmi

Dorti canım benim bu ay 6. Deneme oldu.Ama ilk defa ovulasyon testi kullandım. çift çizgiyi göreli 11 gün oldu.

Kızlar ben anlamadım bu testleri neolur yorum yaparmısınız

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 114
Cnm bnm 20. Günümde gördüm çift çizgiyi üzülme bn 20.gün ve ertesi gün denedik özellikle 20.akşam ve sabah yaptık ondan sonrada 2 günde bir devam ettik şükür tuttu

Bi
Cnm bn ovulasyon testini hamileliği öğrenmek için kullandım ama yumurtlıyormuşum her ihtimale karşı değerlendirdik

benım duzenlı adetlerım. 39 yasındayım ben. Aylardır denıyoruz olmuyor. Busy ılk defa test kullandım. Insallah tutmuştur bu sefer

Aynen canim.Bende 38yasindayim.3cuyu istiyoruz ins.aylardan beri olmuyor.ilk defa test kullandm.18.gundeyim.ins Allah herkesin gonlune gore versin canim.

Cnm bnm 20. Günümde gördüm çift çizgiyi üzülme bn 20.gün ve ertesi gün denedik özellikle 20.akşam ve sabah yaptık ondan sonrada 2 günde bir devam ettik şükür tuttu
20. Gunmu gördun çift cızgıyı. Aaa bayagı gec catlamış ozaman. Aslında erken olur dıyolar bızım gıbı 25 yada 26 gunde adet olanlar için.

Adetlerın duzenlımıydı senın canım. 26 gunde mı oluyordu her ay adetlerın

Arkadaşlar merhaba ben ekim 16 adet oldum tekrardan kasım 22 de adet gördüm ve adetim bittikten sonra her gün ilişkiye girdim acaba yumurtlama günüm geçmiş midir bana yardımcı olurmusunuz

20. Gunmu gördun çift cızgıyı. Aaa bayagı gec catlamış ozaman. Aslında erken olur dıyolar bızım gıbı 25 yada 26 gunde adet olanlar için.
O belli olmuyor cnm aslında dediğim gibi belkide daha önce çatladı döllendi pozitif çkması hamileliği gösterdi ben devamlı yaptım hep pozitif çıktı bazen silikleşti yani demem o ki bn hamileliği öğrenmek için adetimin 20.günü aldım ovulasyon testi o günde pozitif çıktı işte cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…