Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet cnm adetlerim düzenlidir
Benımde duzenli. Her ay 26 gunde oluyor ve hiç şaşmıuor. Ama neden hamıle kalamıyorum acaba. Bu ay ılk defa ovuladyon testı kullandım. Ablamlar gelmiştı ıstanbuldan. Oyuzden duzenlı yapamadım. Ama yaptıgım kadarıyla 10. Gun çatlamış gorundu testlerde. Sanırım kacırdım yumurtayı. Bır gunde hem koyuyu hem silikleştı anlamadım gıttı. Yıne olmadı ysni. İlişki oldu ıkı gun ustuste. Bakalım ne olacak. Ne olur dua edın kızlar bu sefer tutsun

Göğüs ağrısı,bel ve sabahları baş agrisiyla uyanmaya başladım...
Benım her ay psıkolojık olarak belırtılerım oluyor canım. Mıdem bulanır belım agrır. Yemeklerden bıle tıkdınıtım. Ama malesef bunların hepsi psıkolojıkmiş

Canım eğee aynı anda silikleştiyse saat aralığına bak eğer 12 saatten az ise o zaman senin yumurtan büyüdü ama çatlamadı bence yumurta takibini doktor gözetiminde yap çatlıyorsa o zaman ovulasyon kullan cnm ama inşallaj tutmuştur 2 günde bir ilişkiye devam et yaptıö bi.kere tuttu yapma cnm

Evet bu ay doktora gıtmeyı düşünüyorum. Adetın 3. Gunu gıdecegım. Önce ksn testı yapılacakmış. Sonra yumurtlama tskıbı oluyomuş. Ben 39 yasındayım

Benım her ay psıkolojık olarak belırtılerım oluyor canım. Mıdem bulanır belım agrır. Yemeklerden bıle tıkdınıtım. Ama malesef bunların hepsi psıkolojıkmiş
Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.

Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.
Kişiden kişiye değişir o cnm bnm daha 4 haftalıktı midem bulanıyodu çok fazla değil işte hafta geçtikçe daha çoğaldı bulantılarım şu an 12 haftadadayım midem ara ara bulanıo

Kişiden kişiye değişir o cnm bnm daha 4 haftalıktı midem bulanıyodu çok fazla değil işte hafta geçtikçe daha çoğaldı bulantılarım şu an 12 haftadadayım midem ara ara bulanıo
Senin ikizmiydi?ikiz olduğu için bulantilar erken başlamış olabilir canım.Butun gebeliklerimde 7.haftada başlar.9 da hastanelik oluyorum...

Hayır canım yaptırmadım çok moralim bozuk geçen ay olmadı bu ay olmasını çok istiyorum bir oğlum var kardesi olsun çok istiyor çok yanlız kuzum
Aynen canım bende aylardır denıyorum olmuyor. Cok moralım bozuluyor adet olunca. Bu ay testlerımı duzenlı yapsmadım. Ama sanırım benım doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırmam daha ıyı olacak. Sen kac aydır denıyosun canım. Yaşın kaç

13. Günüm kızlar ilk defa çift yakaladım ilişki bu gecemi yarınmı olmalıı neolur yatdımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…