Benımde duzenli. Her ay 26 gunde oluyor ve hiç şaşmıuor. Ama neden hamıle kalamıyorum acaba. Bu ay ılk defa ovuladyon testı kullandım. Ablamlar gelmiştı ıstanbuldan. Oyuzden duzenlı yapamadım. Ama yaptıgım kadarıyla 10. Gun çatlamış gorundu testlerde. Sanırım kacırdım yumurtayı. Bır gunde hem koyuyu hem silikleştı anlamadım gıttı. Yıne olmadı ysni. İlişki oldu ıkı gun ustuste. Bakalım ne olacak. Ne olur dua edın kızlar bu sefer tutsunEvet cnm adetlerim düzenlidir
Senın belırtılerın neydı canımEvet cnm adetlerim düzenlidir
Benım her ay psıkolojık olarak belırtılerım oluyor canım. Mıdem bulanır belım agrır. Yemeklerden bıle tıkdınıtım. Ama malesef bunların hepsi psıkolojıkmişGöğüs ağrısı,bel ve sabahları baş agrisiyla uyanmaya başladım...
Sen hamılelık takvımı yapmıyomusun. Kac haftalık olfugunu bızde goruruz burdan.13 gün sonra benimki çıktı canım
Merhabalar benim adet duzensizligim vardı 1 yıldır bu yıl yeni düzene girdi ortalama 32 günde bir adet görüyorumKacgunde bır adet oluyosun canım
Benim midem bulanıyordu ve gögüslerim şişti belim ağırdı bideSenın belırtılerın neydı canım
Canım eğee aynı anda silikleştiyse saat aralığına bak eğer 12 saatten az ise o zaman senin yumurtan büyüdü ama çatlamadı bence yumurta takibini doktor gözetiminde yap çatlıyorsa o zaman ovulasyon kullan cnm ama inşallaj tutmuştur 2 günde bir ilişkiye devam et yaptıö bi.kere tuttu yapma cnmBenımde duzenli. Her ay 26 gunde oluyor ve hiç şaşmıuor. Ama neden hamıle kalamıyorum acaba. Bu ay ılk defa ovuladyon testı kullandım. Ablamlar gelmiştı ıstanbuldan. Oyuzden duzenlı yapamadım. Ama yaptıgım kadarıyla 10. Gun çatlamış gorundu testlerde. Sanırım kacırdım yumurtayı. Bır gunde hem koyuyu hem silikleştı anlamadım gıttı. Yıne olmadı ysni. İlişki oldu ıkı gun ustuste. Bakalım ne olacak. Ne olur dua edın kızlar bu sefer tutsun
Doktor takıbı yaptırdınmı hiç yumurtlama için canımMerhabalar benim adet duzensizligim vardı 1 yıldır bu yıl yeni düzene girdi ortalama 32 günde bir adet görüyorum
Evet bu ay doktora gıtmeyı düşünüyorum. Adetın 3. Gunu gıdecegım. Önce ksn testı yapılacakmış. Sonra yumurtlama tskıbı oluyomuş. Ben 39 yasındayımCanım eğee aynı anda silikleştiyse saat aralığına bak eğer 12 saatten az ise o zaman senin yumurtan büyüdü ama çatlamadı bence yumurta takibini doktor gözetiminde yap çatlıyorsa o zaman ovulasyon kullan cnm ama inşallaj tutmuştur 2 günde bir ilişkiye devam et yaptıö bi.kere tuttu yapma cnm
Hayır canım yaptırmadım çok moralim bozuk geçen ay olmadı bu ay olmasını çok istiyorum bir oğlum var kardesi olsun çok istiyor çok yanlız kuzumDoktor takıbı yaptırdınmı hiç yumurtlama için canım
Anladım cnm doktor takibi iyi olur senin içinEvet bu ay doktora gıtmeyı düşünüyorum. Adetın 3. Gunu gıdecegım. Önce ksn testı yapılacakmış. Sonra yumurtlama tskıbı oluyomuş. Ben 39 yasındayım
Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.Benım her ay psıkolojık olarak belırtılerım oluyor canım. Mıdem bulanır belım agrır. Yemeklerden bıle tıkdınıtım. Ama malesef bunların hepsi psıkolojıkmiş
Kişiden kişiye değişir o cnm bnm daha 4 haftalıktı midem bulanıyodu çok fazla değil işte hafta geçtikçe daha çoğaldı bulantılarım şu an 12 haftadadayım midem ara ara bulanıoBulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.
Senin ikizmiydi?ikiz olduğu için bulantilar erken başlamış olabilir canım.Butun gebeliklerimde 7.haftada başlar.9 da hastanelik oluyorum...Kişiden kişiye değişir o cnm bnm daha 4 haftalıktı midem bulanıyodu çok fazla değil işte hafta geçtikçe daha çoğaldı bulantılarım şu an 12 haftadadayım midem ara ara bulanıo
Aynen canım bende aylardır denıyorum olmuyor. Cok moralım bozuluyor adet olunca. Bu ay testlerımı duzenlı yapsmadım. Ama sanırım benım doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırmam daha ıyı olacak. Sen kac aydır denıyosun canım. Yaşın kaçHayır canım yaptırmadım çok moralim bozuk geçen ay olmadı bu ay olmasını çok istiyorum bir oğlum var kardesi olsun çok istiyor çok yanlız kuzum
Kac cocugun var canım kac yasındasınSenin ikizmiydi?ikiz olduğu için bulantilar erken başlamış olabilir canım.Butun gebeliklerimde 7.haftada başlar.9 da hastanelik oluyorum...
Kac gunde bır adet oluyosun13. Günüm kızlar ilk defa çift yakaladım ilişki bu gecemi yarınmı olmalıı neolur yatdımcı olurmusunuz
Ilk defa bugunmu boyle koyulastı. Sabırın arkadadımız yorumlasın o bılıyor canım26 cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?