Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.

Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.

Bulantıların kalp atışıyla uzaktan yakından alakası yok
Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.

Bulantının kalp atışıyla hiç alakası yok zaten kişiden kişiye de değişir.. Sebebi plasantanın üretmiş olduğu ostrojen hormonunun artmasıdır.. Kimi bünye de bundan etkilenir

13. Günüm kızlar ilk defa çift yakaladım ilişki bu gecemi yarınmı olmalıı neolur yatdımcı olurmusunuz

Ben çift çizgiyi görünce akşam 6 gibi bi test daha yaptım hafif açılma vardı ikinci çizgide oyuzden o gece ilişki oldu.. Ama aynı koyulukta kalsaydı erkek istediğim için ertesi günü beklerdim..
Cinsiyet önemli değilse değerlendir

Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...

Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...
Aaa simdi burda okuyunca hatirladim benimde 7.haftada baslamisti bende o haftada kalp atisini duymustum..

Evet bana da dr 6-7 haftalar da başlayabilir demiş.. Demek kalp atışı da ztn o zamanlara denk geliyo.. Ama açıklamayı da ostrojen hormonuna bağlı olarak diye yapmıştı.. Neyse her hamilelikte farklıymış inşallah yine yaşamazsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…