4 gebeligim 3.çocuğum.5 ay önce 4 aylikken kalp atışları durdu kurtas oldum.Kac cocugun var canım kac yasındasın
Yok cnm tek benim iki hamileliğim yakın vitaminsizliğim ve kansızlığım çok olduğu içün erken başladı cnmSenin ikizmiydi?ikiz olduğu için bulantilar erken başlamış olabilir canım.Butun gebeliklerimde 7.haftada başlar.9 da hastanelik oluyorum...
Muhtemelen akşama doğru silikleşir bence bu akşam ve sabah deneyin tutar inşallahEvet cnm ilk kez bugun dün silikti
Sabah eşim olmaz cnm ama aksam ve yarın aksammı denesemMuhtemelen akşama doğru silikleşir bence bu akşam ve sabah deneyin tutar inşallah
Canım cinsiyet farketmiyorsa bu aksamdan degerlendirmeye basla bence.Gun aşırı yap.Lakin her ilişki sonrası kalça altına ince bir yastık koy 1 saat kalkma....Evet cnm ilk kez bugun dün silikti
32 yaşında yim canımKac cocugun var canım kac yasındasın
Öyle de olur cnm bu akşam ve yarın akşam dene bide 2 günde bir düzenli devam et inşallah tutar hakkında hayırlısıSabah eşim olmaz cnm ama aksam ve yarın aksammı denesem
Benımde duzenli. Her ay 26 gunde oluyor ve hiç şaşmıuor. Ama neden hamıle kalamıyorum acaba. Bu ay ılk defa ovuladyon testı kullandım. Ablamlar gelmiştı ıstanbuldan. Oyuzden duzenlı yapamadım. Ama yaptıgım kadarıyla 10. Gun çatlamış gorundu testlerde. Sanırım kacırdım yumurtayı. Bır gunde hem koyuyu hem silikleştı anlamadım gıttı. Yıne olmadı ysni. İlişki oldu ıkı gun ustuste. Bakalım ne olacak. Ne olur dua edın kızlar bu sefer tutsun
Amiin canımHakkinda hayirlisi ne ise o olsun.
Amiin canım
Benim iki tane var canım. Kızım dört yaşında ve kardes ıstıyor. Dısarıya cıktıgımızda mılletın bebeklerını öpuyor sarılıyor. Herkesde sevdırmıyor tabi. Cok uzuluyorum ozaman. İnşallah tez vakıtte rabbım kızımın duasını kabul ederSenin kac cocugun var?
Benim iki tane var canım. Kızım dört yaşında ve kardes ıstıyor. Dısarıya cıktıgımızda mılletın bebeklerını öpuyor sarılıyor. Herkesde sevdırmıyor tabi. Cok uzuluyorum ozaman. İnşallah tez vakıtte rabbım kızımın duasını kabul eder
Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.
Bulantı kalp atışları başlamadan başlamaz canım.Bulantilarim halen yok.5 haftalik oldum.dr.dedi 6.haftada kalp atışları başlar.Benim zaten 7.haftada bulantilarim artıyor.
13. Günüm kızlar ilk defa çift yakaladım ilişki bu gecemi yarınmı olmalıı neolur yatdımcı olurmusunuz
Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...Bulantıların kalp atışıyla uzaktan yakından alakası yok
Bulantının kalp atışıyla hiç alakası yok zaten kişiden kişiye de değişir.. Sebebi plasantanın üretmiş olduğu ostrojen hormonunun artmasıdır.. Kimi bünye de bundan etkilenir
Aaa simdi burda okuyunca hatirladim benimde 7.haftada baslamisti bende o haftada kalp atisini duymustum..Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...
Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?