Canım adet olacakmış gıbı belırtılerın varmıydı. Sanki adet olacskmış gıbıDr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...
Ya benim normalde adet oldugumda karnım ve yanlarım ağrır.Böbrek kısımları.Ama onlar olmadı.Canım adet olacakmış gıbı belırtılerın varmıydı. Sanki adet olacskmış gıbı
Yok herkeste olmuuyor ama cogunlugu oluyor ilk 3-4ay mesela ben 4 aya kadar kotuydum sonra 6. Ayda yine baslamisti doguma kadar...buda azinlik bir durum simdi dogumdan degil ama hem hamile kalmak isteyip korkanlardanim..kızlar bütün gebelerde bulantı oluyormu acaba merak ettim çalıştıgım içn aklıma geldi :)
cnm genede kızlarda oluyomus kızınmı olduYok herkeste olmuuyor ama cogunlugu oluyor ilk 3-4ay mesela ben 4 aya kadar kotuydum sonra 6. Ayda yine baslamisti doguma kadar...buda azinlik bir durum simdi dogumdan degil ama hem hamile kalmak isteyip korkanlardanim..
Yok oglum oldu.6. Aydan sonraki bulantiyi saca yorduklarindan kiz deniyor ama sacli oglum olducnm genede kızlarda oluyomus kızınmı oldu
cnm genede kızlarda oluyomus kızınmı oldu
Kacgun oldu deneme yapalı canım
Test kullanmıstın sen degılmı canım. Çift cizgıyı göruncemı ilişki basladı. Yoksa ertesi günmüYok canım hamile değilim bu ay başladık ama nedense bana da hamile değilmişim gibi geliyo.. Bugun 10.gün bakalım hayırlısı ama insan çok merak ediyo ya:)
Test kullanmıstın sen degılmı canım. Çift cizgıyı göruncemı ilişki basladı. Yoksa ertesi günmü
sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum bugün aet günüm yine testler negatif ve yine adetim gecikiyor stresden proxeed diye bir ilaç varmış eşim onu kullanayım öyle olmazsa dr gidelim diyor ama benim gücüm yok hiçbirşeyeBnm bazen açık bazende çokkk koyu oluyor özellik sabahları acaba kız mıdır inşallah kız istiyorum sağlıklı bi şekilde bu arada sen nadılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?