Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Dr öyle demişti ve benimde o vakitler bulantı başlıyor.Bunyeylende alakalıdır.Kişiden kişiye değişir.Ama ilk belirtilerde bulanti olmaz.Adet günü gectikten sonra başlar benim bildigim...
Canım adet olacakmış gıbı belırtılerın varmıydı. Sanki adet olacskmış gıbı

kızlar bütün gebelerde bulantı oluyormu acaba merak ettim çalıştıgım içn aklıma geldi :)
Yok herkeste olmuuyor ama cogunlugu oluyor ilk 3-4ay mesela ben 4 aya kadar kotuydum sonra 6. Ayda yine baslamisti doguma kadar...buda azinlik bir durum simdi dogumdan degil ama hem hamile kalmak isteyip korkanlardanim..

Yok herkeste olmuuyor ama cogunlugu oluyor ilk 3-4ay mesela ben 4 aya kadar kotuydum sonra 6. Ayda yine baslamisti doguma kadar...buda azinlik bir durum simdi dogumdan degil ama hem hamile kalmak isteyip korkanlardanim..
cnm genede kızlarda oluyomus kızınmı oldu

Yok canım hamile değilim bu ay başladık ama nedense bana da hamile değilmişim gibi geliyo.. Bugun 10.gün bakalım hayırlısı ama insan çok merak ediyo ya:)
Test kullanmıstın sen degılmı canım. Çift cizgıyı göruncemı ilişki basladı. Yoksa ertesi günmü

arkadaşlar mrb,benim iki kızım var,3. cocugu istiyoruz,tabi erkek olması saglıklı bir şekilde istegimiz
adetlerim çok düzenli degil,hafif pco var dediker hormonlarım bırmal aralıkta,ovulasyon testi yapıyorum,resmini attım,yorumlarsanız sevinirim,dün sabah 13. gün koyuydu ama c ile eşit degildi,beklesikçe koyuşuşmış,gün bıyu süren bel v kasık agrım var ama akıntım yok,ne yapsam bilemedim,yardım edermisimiz

catlama olmuşmudur,bu akşamı degerlendirelimmi yoksa devammı edeyim test yapmaya,bu arada progestanda kullanıyorum,grbelik oluşursa diye

Bnm bazen açık bazende çokkk koyu oluyor özellik sabahları acaba kız mıdır inşallah kız istiyorum sağlıklı bi şekilde bu arada sen nadılsın cnm
sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum bugün aet günüm yine testler negatif ve yine adetim gecikiyor stresden proxeed diye bir ilaç varmış eşim onu kullanayım öyle olmazsa dr gidelim diyor ama benim gücüm yok hiçbirşeye

Kızlar aksammyaptım tekrar dahankoyu cıktı bu catlamanın yaklastıgınını gösteriyor

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…