Dorti bikere daha sorarsan orta yerimden çatlıcam kız kaç kere yazdım:)))
Çift çizgi ve ertesi gün oldu benim
Catlaman olmuştur gece.Sabah bidaha yapsan siliklesmisse çatlamış tir demekKızlar aksammyaptım tekrar dahankoyu cıktı bu catlamanın yaklastıgınını gösteriyor
Geçmiş olsun canım yaa.Çok üzüldüm.Rabbim nasib eder tez vakitte inşallahsağol cnm iyi olmaya çalışıyorum bugün aet günüm yine testler negatif ve yine adetim gecikiyor stresden proxeed diye bir ilaç varmış eşim onu kullanayım öyle olmazsa dr gidelim diyor ama benim gücüm yok hiçbirşeye
Catlaman olmuştur gece.Sabah bidaha yapsan siliklesmisse çatlamış tir demek
Kusura bskma ayyy vallahı unutmuşum.
Canım ne yaptın. Test yaptınmı tekrarcanım tek test kaldı ondan aksam yapim diıyorum sence ?ama cok daha koyuydu aksamki belki gece catlamıstır
Canjm cok az azalmıs çizgi catlamısmı bilemedim kızlar sizce catlama oldumu 14. Bugun yaptımCanım ne yaptın. Test yaptınmı tekrar
Canjm cok az azalmıs çizgi catlamısmı bilemedim kızlar sizce catlama oldumu 14. Bugun yaptım
Yani catlamıs demi cnm cunku dün t cok daha koyuydu su an eşit catlamısm sanırımBana sanki biraz renk açılmış geldi
İlişki oldumu olmussa ıyı zamanlama benceCanjm cok az azalmıs çizgi catlamısmı bilemedim kızlar sizce catlama oldumu 14. Bugun yaptım
Evet cnm oldu beklice artık hayırlısıİlişki oldumu olmussa ıyı zamanlama bence
Kac deneme oldu canım. Ben ıkı deda oldu keske devam etseymişim dıyorum. Cunku sanırım tutmadı yıne benımEvet cnm oldu beklice artık hayırlısı
Bende 26 gınde bır adet oluyorum. Ama benım testlerde 11. Gun kırmızı çizgiler cıktıEvet cnm oldu beklice artık hayırlısı
sağolasın cnm dua et hepimizeGeçmiş olsun canım yaa.Çok üzüldüm.Rabbim nasib eder tez vakitte inşallah
eşinde sıkıntı vardır, bak benimde aynı şey oluyordu iki yerde test yaptırdık normal yolla olr dedi gönderdi güvendiğim bir tüp bebk merkezinde doğal yolla da olur ama çok zor çok bekleyebilirsiniz dediKızlar heray duzenlı adet olan bır kadın neden hamıle kalamaz
Kac deneme oldu canım. Ben ıkı deda oldu keske devam etseymişim dıyorum. Cunku sanırım tutmadı yıne benım
Bızım aksi gıbı tam yumurtlsma gunlerım basladı mısagır geldı ıstanbuldan. Ovulasyon testlerımı bıle duzenlı yapamadım. Yatılı olduklerı için rahat denemede yapamadık. Yani bu ay karmaşa oldu. Insallah hepımız hamıle kalırız bu ay.Bizim 12 sinden beri oluyo cnm çift 13. Ve 14 gün gördüm 12-13-14-15 oldu bakalım hayırlusı sende olumlu düşün cnm rabbim büyük
Eşim asla gıtmez doktora. Zaten bu bebegı bıle zorla kabul ettırdım. 3. Olacak bızım eger nasıp olursaeşinde sıkıntı vardır, bak benimde aynı şey oluyordu iki yerde test yaptırdık normal yolla olr dedi gönderdi güvendiğim bir tüp bebk merkezinde doğal yolla da olur ama çok zor çok bekleyebilirsiniz dedi
Canım senın kacıncı olacak bu bebekBizim 12 sinden beri oluyo cnm çift 13. Ve 14 gün gördüm 12-13-14-15 oldu bakalım hayırlusı sende olumlu düşün cnm rabbim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?