İlk daha cnmC
Canım senın kacıncı olacak bu bebek
cnm oluruna bırak ozaman zanettmen birşey olduğunuEşim asla gıtmez doktora. Zaten bu bebegı bıle zorla kabul ettırdım. 3. Olacak bızım eger nasıp olursa
Heray bır beklenti içinde oluyor insan sonrada olmayınca bayagı çöküntuye ugruyor. Bırde benim gibi 39 yasında olunca iş dahada zorlasıyorcnm oluruna bırak ozaman zanettmen birşey olduğunu
onu gelde bana sorHeray bır beklenti içinde oluyor insan sonrada olmayınca bayagı çöküntuye ugruyor. Bırde benim gibi 39 yasında olunca iş dahada zorlasıyor
Bızım aksi gıbı tam yumurtlsma gunlerım basladı mısagır geldı ıstanbuldan. Ovulasyon testlerımı bıle duzenlı yapamadım. Yatılı olduklerı için rahat denemede yapamadık. Yani bu ay karmaşa oldu. Insallah hepımız hamıle kalırız bu ay.
Sabah iyi olur bence.Akşama kadar geç kalabilirsin canım...slm arkadaşlar..bir sorum olcak ovulasyonda çift çizgi gördükten ne kadar sonra ilişkiye girmek lazım? ben bugün çift çizgi gördüm..sabah yapsak erken mi olur..eve geç gelcez akşam yapsak yumurta canlılığını yitirmiş mi olur?6ile 24 saat arası yaşayabiliyomuş ya..sizce ne zaman yapmalıyız?bugün yapmamak lazım değil mi?
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsunKızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsun
Yazarsin bizede...Sağol canım evet öyle yapıcaktım ama bugun korkunç bi baş ağrısıyla kalktım sende öyle bişey yazmıştın yanlış hatırlamıyosam acaba mı dedim ama erkenden evden çıktık biraz önce dayanamadım bi bakiim dedim çook açık bi çizgi var yarın sabah gene bakıcam
Ayyyy cıddımısın kızz hadı hemen yap testı beklıyoruz mujdelı haberıKızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla
Belırtılerın varmıydı canım. Hıssettınmı hamıle olfugunu hiç.Kızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla
Senın ilişkiler ayın kaçında olmuştu canım.Kızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla
En onemli ve belirgin belirti sabahları baş agrisiyla uyanmaktir canımBelırtılerın varmıydı canım. Hıssettınmı hamıle olfugunu hiç.
Belırtılerın varmıydı canım. Hıssettınmı hamıle olfugunu hiç.
İnşallah gebesin.Bende 5 gun kala hayal meyal göründü 3 gün kala da tam belirginleşti canım.Yarın veya ertesi gün yap dahada belirginleştiyse yani fark olduysa tamamdır inşallahValla sabirin baş ağrısından bahsetmisti..benim de ilk defa çok başım ağrıyarak kalktım 2gündür hatta ya varsa diye ilaç almadım Ondan şüphelendim.. Bide göğüslerim gene 2gündür üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..
İnşallah gebesin.Bende 5 gun kala hayal meyal göründü 3 gün kala da tam belirginleşti canım.Yarın veya ertesi gün yap dahada belirginleştiyse yani fark olduysa tamamdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?