Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

slm arkadaşlar..bir sorum olcak ovulasyonda çift çizgi gördükten ne kadar sonra ilişkiye girmek lazım? ben bugün çift çizgi gördüm..sabah yapsak erken mi olur..eve geç gelcez akşam yapsak yumurta canlılığını yitirmiş mi olur?6ile 24 saat arası yaşayabiliyomuş ya..sizce ne zaman yapmalıyız?bugün yapmamak lazım değil mi?

Böyle olmasindada vardir bir hayir.

Sabah iyi olur bence.Akşama kadar geç kalabilirsin canım...

teşekkür ederimm..bende öyle düşünüyorumm..hakkımızda hayırlısı:S inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alıırız

Kızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla

Kızlar sanırım hamileyim:) ikinci çizgi varla yok arası çok çok silik bugun 12. Gün normalde yarın yapcaktım ama dayanamadım şimdi yaptım yarın gene bakıcam ilk idrarla
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsun

Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsun

Sağol canım evet öyle yapıcaktım ama bugun korkunç bi baş ağrısıyla kalktım sende öyle bişey yazmıştın yanlış hatırlamıyosam acaba mı dedim ama erkenden evden çıktık biraz önce dayanamadım bi bakiim dedim çook açık bi çizgi var yarın sabah gene bakıcam

Yazarsin bizede...

Ayyyy cıddımısın kızz hadı hemen yap testı beklıyoruz mujdelı haberı

Belırtılerın varmıydı canım. Hıssettınmı hamıle olfugunu hiç.

Kızlar günaydın valla şimdi yaptım test sma dün gece ki gibi gene aynı çok çok silik oyuzden biraz tereddüte düştüm açıkçası gerçi adet günüm 17si daha 3gün var belkide daha koyulaşır bilemedim ki..

Belırtılerın varmıydı canım. Hıssettınmı hamıle olfugunu hiç.

Valla sabirin baş ağrısından bahsetmisti..benim de ilk defa çok başım ağrıyarak kalktım 2gündür hatta ya varsa diye ilaç almadım Ondan şüphelendim.. Bide göğüslerim gene 2gündür üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..

İnşallah gebesin.Bende 5 gun kala hayal meyal göründü 3 gün kala da tam belirginleşti canım.Yarın veya ertesi gün yap dahada belirginleştiyse yani fark olduysa tamamdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…