Canım gıdıp kan testı yaptırsanaValla sabirin baş ağrısından bahsetmisti..benim de ilk defa çok başım ağrıyarak kalktım 2gündür hatta ya varsa diye ilaç almadım Ondan şüphelendim.. Bide göğüslerim gene 2gündür üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..
Ben 5 ve 6 aralıkda ilişki oldu. Ne zaman test yspayım canımİnşallah gebesin.Bende 5 gun kala hayal meyal göründü 3 gün kala da tam belirginleşti canım.Yarın veya ertesi gün yap dahada belirginleştiyse yani fark olduysa tamamdır inşallah
Göğüs uçlarınmı acıyor. Nasıl bişey yaniValla sabirin baş ağrısından bahsetmisti..benim de ilk defa çok başım ağrıyarak kalktım 2gündür hatta ya varsa diye ilaç almadım Ondan şüphelendim.. Bide göğüslerim gene 2gündür üzerine yatamıyorum dokunamıyorum..
Sana daha var canım ya.Bu ne acele.Daha bugün 8.gün olmuş.Senin belirtiler başlarsa yarın veya ertesi günden başlar...19 aralıkta yapmalisin en erken...Ben 5 ve 6 aralıkda ilişki oldu. Ne zaman test yspayım canım
Cok ıstıyorum ınan. İnşallah bu ay tutmuştur. Çok ıstıyorum artık. Ne olur sende dua et. Bu defa hamıle kalayımSana daha var canım ya.Bu ne acele.Daha bugün 8.gün olmuş.Senin belirtiler başlarsa yarın veya ertesi günden başlar...19 aralıkta yapmalisin en erken...
Adet belırtılerım çok var. Yıne yok sanırım. adet olmak ıstemıyorum artık. Benım adet belırtılerım on gun önce başlıyor.Sana daha var canım ya.Bu ne acele.Daha bugün 8.gün olmuş.Senin belirtiler başlarsa yarın veya ertesi günden başlar...19 aralıkta yapmalisin en erken...
Canım gıdıp kan testı yaptırsana
Göğüs uçlarınmı acıyor. Nasıl bişey yani
Gözün aydın niloya arkadaşım.
Benim bugün ovulasyon dan sonraki 14. Gün test negatif. Çok üzüldüm. Ama adet olmadım daha.
Niloya canım senin ovulasyon dan sonra kaçıncı gün silik çıktı testin
Test bu şekilde acaba ben hayal görmüyorum dimi:)
Neyi anlattığını tam anlayamadım valla...Neye carpmiyorsun,neye dokunuyorsun anlamadım vallaYoo genel olarak bütünü çok ağrıyo gece yüzüstü yatamadım mesela..
Bide S sabirin sana şeyi sormak istiyorum daha evel biyerde okumuştum.. Hamileysen rahim yukarda oluyomuş.. Yani kendin elle kontrol ettiğinde bişeye çarpmıyosun yani bu doğru galiba açıkçası baktım meraktan adet olucaksan orda bişeye dokunuyosun sanki herhangi bi bilgin varmı?
İnşallah sende hamile kalırsın canım.Allah isteyen herkese verir inşallahCok ıstıyorum ınan. İnşallah bu ay tutmuştur. Çok ıstıyorum artık. Ne olur sende dua et. Bu defa hamıle kalayım
Hcg test degilmi?Mubarek bayağı belli olmuş iste ne hayali.Darısı isteuen herkese inşallah
arkadaşım hamilesin daha ne olsun bayağı belirgin,allah tamamına erdirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?