Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım gıdıp kan testı yaptırsana

İnşallah gebesin.Bende 5 gun kala hayal meyal göründü 3 gün kala da tam belirginleşti canım.Yarın veya ertesi gün yap dahada belirginleştiyse yani fark olduysa tamamdır inşallah
Ben 5 ve 6 aralıkda ilişki oldu. Ne zaman test yspayım canım

Göğüs uçlarınmı acıyor. Nasıl bişey yani

Sana daha var canım ya.Bu ne acele.Daha bugün 8.gün olmuş.Senin belirtiler başlarsa yarın veya ertesi günden başlar...19 aralıkta yapmalisin en erken...
Cok ıstıyorum ınan. İnşallah bu ay tutmuştur. Çok ıstıyorum artık. Ne olur sende dua et. Bu defa hamıle kalayım

Sana daha var canım ya.Bu ne acele.Daha bugün 8.gün olmuş.Senin belirtiler başlarsa yarın veya ertesi günden başlar...19 aralıkta yapmalisin en erken...
Adet belırtılerım çok var. Yıne yok sanırım. adet olmak ıstemıyorum artık. Benım adet belırtılerım on gun önce başlıyor.

Gözün aydın niloya arkadaşım.
Benim bugün ovulasyon dan sonraki 14. Gün test negatif. Çok üzüldüm. Ama adet olmadım daha.

Göğüs uçlarınmı acıyor. Nasıl bişey yani

Yoo genel olarak bütünü çok ağrıyo gece yüzüstü yatamadım mesela..

Bide S sabirin sana şeyi sormak istiyorum daha evel biyerde okumuştum.. Hamileysen rahim yukarda oluyomuş.. Yani kendin elle kontrol ettiğinde bişeye çarpmıyosun yani bu doğru galiba açıkçası baktım meraktan adet olucaksan orda bişeye dokunuyosun sanki herhangi bi bilgin varmı?

Gözün aydın niloya arkadaşım.
Benim bugün ovulasyon dan sonraki 14. Gün test negatif. Çok üzüldüm. Ama adet olmadım daha.
Niloya canım senin ovulasyon dan sonra kaçıncı gün silik çıktı testin

Sağol canım gene de net gözüyle bakmıyorum silik diye ama hayırlısı bakalım.. Hiç üzülme canım allah hepimizin gönlüne göre versin doğru zamanda ztn olucaktır..
Valla benim ovulasyon 2-3aralıktı yani ikisinde de ilişki oldu dün akşam yani 13 aralıkta yaptım işte baya silik bi ikinci çizgiyi gördüm

Neyi anlattığını tam anlayamadım valla...Neye carpmiyorsun,neye dokunuyorsun anlamadım valla

Allah tamamina erdirsin inşallah.Canım ayıp olmazsa idrarin rengine dikkat ettinmi acaba?

Kızlar acaba ben ovulasyon günün den 14 sonra gebelik testim negatif. Daha adet olmadım. Sizce şansım var mı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…