Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Allah tamamina erdirsin inşallah.Canım ayıp olmazsa idrarin rengine dikkat ettinmi acaba?

Yok ona daha bakmadım canım ama aklımda bakıcam.. Yazarım sana önce sağlıklı hayırlı sonrada gönlümden erkek geçiyo ama hayırlısı.. Hatta dün gece rüyamda gördüm bi erkek çocuğu ay diyorum ben hep kız altı temizledim bu pipi nasıl temizleniyo:))

Bugün mens dönemimin 20.günü bugün çok koyu çıktı. Bu yaptığım idrar örneğini alırken baya akıntım oldu ama böyle yumurta akı gibi değil de koyuydu. Çatladı mı acaba yorumlar mısınız

Eklentiler

• DSC_0991.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 87
Niloya gözünaydın cnm bence de hamilesin Benim de bugün 19. günüm ovulasyonda çift çizgiyi henüz görmedim ama yakın gibi , akıntım var. Bir an önce görsem de olsa da bitse :) çift çizgiyi ilk gördüğün günün gecesi ve sonra ki gece ilişki olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam ?

Sağol canım.. Evet haklısın insanın sabrı gelmiyo:)
Evet benim ovulasyon günü ve ertesi gün oldu.. Artık hangisi tuttu allah bilir:)

gerek yok bence bekler siklusun kaç gün 26 felan ise 8 gün başla eğer ek bir tedavi alıyorsan daha erkende başlayabilirsin

BEN KÜRTAJ OLDUM 3 AY ÖNCE KÜRTAJDAN SONRA DA İLK ADETİM 29 GÜN SONRA İKİNCİ ADETİM 30 GÜN SONRA OLDU BUDA O CİVARDA OLUR MUHTEMELEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…