Allah tamamina erdirsin inşallah.Canım ayıp olmazsa idrarin rengine dikkat ettinmi acaba?
Kızlar acaba ben ovulasyon günün den 14 sonra gebelik testim negatif. Daha adet olmadım. Sizce şansım var mı daha
Adetin 10.gunu başlamerhaba ben ovulasyon testi aldım ama hala kullanmaya başlamadım adet olmama 7 gün var ne zaman başlamam gerek aacaba
Adetin 10.gunu başla
24-36 saat içinde çatlarBugün mens dönemimin 20.günü bugün çok koyu çıktı. Bu yaptığım idrar örneğini alırken baya akıntım oldu ama böyle yumurta akı gibi değil de koyuydu. Çatladı mı acaba yorumlar mısınız
Bu akşam degerlendirmeye başlaBugün mens dönemimin 20.günü bugün çok koyu çıktı. Bu yaptığım idrar örneğini alırken baya akıntım oldu ama böyle yumurta akı gibi değil de koyuydu. Çatladı mı acaba yorumlar mısınız
Peki ilişki için en doğru zaman ne zaman sizce24-36 saat içinde çatlar
Ayyy bugün de bey nöbete gidiyo yarın sabah yapabiliriz ancak öyle tutar mı acabaBu akşam degerlendirmeye başla
olabilme imkanı varsa hemen sonrada gün aşırı devam et. yada üç gün üst üstede olabilir.Peki ilişki için en doğru zaman ne zaman sizce
stres yama olur çünkü çatlıyacak çatlamadan sonrada 12-24 saat ömrü varAyyy bugün de bey nöbete gidiyo yarın sabah yapabiliriz ancak öyle tutar mı acaba
olabilme imkanı varsa hemen sonrada gün aşırı devam et. yada üç gün üst üstede olabilir.
çift çizgiyi gördükten sonta yani lh pikinden 4-36 saat içinde yumurta çatlar oyüzden çift çizgiyi gördükten sonra 3 vaya gün aşırı ilişki öneriyorlarÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE İ İLİŞKİYE GİRMEK GEREKLİ
çift çizgiyi gördükten sonta yani lh pikinden 4-36 saat içinde yumurta çatlar oyüzden çift çizgiyi gördükten sonra 3 vaya gün aşırı ilişki öneriyorlar
Niloya gözünaydın cnm bence de hamilesinBenim de bugün 19. günüm ovulasyonda çift çizgiyi henüz görmedim ama yakın gibi , akıntım var. Bir an önce görsem de olsa da bitse :) çift çizgiyi ilk gördüğün günün gecesi ve sonra ki gece ilişki olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam ?
gerek yok bence bekler siklusun kaç gün 26 felan ise 8 gün başla eğer ek bir tedavi alıyorsan daha erkende başlayabilirsinİLK DEFA DENEYECEĞİM DE O YÜZDEN..BİR DE ADETİM DE YAKIN DENESEM Mİ BİLEMEDİM
gerek yok bence bekler siklusun kaç gün 26 felan ise 8 gün başla eğer ek bir tedavi alıyorsan daha erkende başlayabilirsin
10.gün başlasanda olurda riske atma 8.gün başla istersenBEN KÜRTAJ OLDUM 3 AY ÖNCE KÜRTAJDAN SONRA DA İLK ADETİM 29 GÜN SONRA İKİNCİ ADETİM 30 GÜN SONRA OLDU BUDA O CİVARDA OLUR MUHTEMELEN
10.gün başlasanda olurda riske atma 8.gün başla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?