Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

incir kürü,eşinede e vit öneririm süreci hızlandırır.düşüğünde varmış e vit iyiolur

İNCİR KÜRÜNÜ DE YAPIYORUM AYRICA ARI SÜTÜ İÇİYORUM BENDE SANA TAVSİYE EDERİM ARI SÜTÜNÜ BEN İLK GEBELİĞİMDEN ÖNCE KULLANMIŞTIM BAYAĞI FAYDASI OLDU ODA 3,3 KAT ARTIRIYORMUŞ

arkadaşlar ovülsyon testi kullanırken 2 gün koyu çizgi gören var mı..ben hangini baz alcam:S

bende öyle yamayı düşünüyorumm..hayırlısı artık:S onu düşün bunu düşün olcağı varsa da olmıcakk..

Aslında haftalığından önemlisi değer normalmi onu sormak istedim
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin Canım.Bence normal çünkü adetine daha var.iki gunde bir kat artış oluyorsa herşey yolunda demek.Yani yarın yaptığında 120 130 olmuşsa en az,normal demek.Bidaki gittiginde öyle hesapla yani iki günde bir bir kat artış gerçekleşmiş ise sıkıntı yok Allahin izniyle.

Selam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaç haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
Nette gebelik hesaplama var.Adet tarini felan gir net olarak sana söyler.3.5 4 haftalık olmasi gerek.Adetine daha varsa

Nette gebelik hesaplama var.Adet tarini felan gir net olarak sana söyler.3.5 4 haftalık olmasi gerek.Adetine daha varsa

Yaptım canım 3hafta 5gün diyo evet adetime var normalde 17 sinde olmam lazım bide ben hep bunları unutmuşum ya kese ne zaman görünüyo karından ultrasonla şimdi gitsem vajinal bakar heralde.. Oyuzden biraz daha beklesemmi dr gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…