evet hergün aynı saatte genelde öğlen gibi 3 saat sıvı kısıtlaması yaparak yaman lazımEK Bİ TEDAVİ ALMIYORUM BU ARADA SADECE FOLİK ASİT KULLANIYORUM...EN MANTIKLI OLAN BEKLEMEK O ZAMAN PEKİ HER GÜN MÜ YAPACAĞIM BU TESTİ
evet hergün aynı saatte genelde öğlen gibi 3 saat sıvı kısıtlaması yaparak yaman lazım
evet ama eşimde sıkıntı var olmadı, doğal yolla bir oğlum ikide kaybım var 1,5 senedir uğraşıyorumÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BUNLARI UYGULAYACAĞIM..SEN DENEDİN Mİ HİÇ PEKİ
incir kürü,eşinede e vit öneririm süreci hızlandırır.düşüğünde varmış e vit iyiolurÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BUNLARI UYGULAYACAĞIM..SEN DENEDİN Mİ HİÇ PEKİ
incir kürü,eşinede e vit öneririm süreci hızlandırır.düşüğünde varmış e vit iyiolur
hadi ya işte onu nerden güvenip alacağızİNCİR KÜRÜNÜ DE YAPIYORUM AYRICA ARI SÜTÜ İÇİYORUM BENDE SANA TAVSİYE EDERİM ARI SÜTÜNÜ BEN İLK GEBELİĞİMDEN ÖNCE KULLANMIŞTIM BAYAĞI FAYDASI OLDU ODA 3,3 KAT ARTIRIYORMUŞ
hadi ya işte onu nerden güvenip alacağız
hadi ya işte onu nerden güvenip alacağız
hemen alıyorum çok sağolYENİDEN ALACAĞIM HATTA BENDE BİTİRDİM ÇÜNKÜ EŞİMDE İÇTİ BENİMLE BİRLİKTE ONA DA FAYDASI OLUYOR DAHA HIZLI SONUÇ ALINIYORMUŞ
he
hemen alıyorum çok sağol
Canim bende Iki gün koyu çizgi oldu iki günude degerlendirdim.arkadaşlar ovülsyon testi kullanırken 2 gün koyu çizgi gören var mı..ben hangini baz alcam:S
Kızlar ne yapıyosunuz.
Selam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaç haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
Hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin Canım.Bence normal çünkü adetine daha var.iki gunde bir kat artış oluyorsa herşey yolunda demek.Yani yarın yaptığında 120 130 olmuşsa en az,normal demek.Bidaki gittiginde öyle hesapla yani iki günde bir bir kat artış gerçekleşmiş ise sıkıntı yok Allahin izniyle.Aslında haftalığından önemlisi değer normalmi onu sormak istedim
Nette gebelik hesaplama var.Adet tarini felan gir net olarak sana söyler.3.5 4 haftalık olmasi gerek.Adetine daha varsaSelam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaç haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
Nette gebelik hesaplama var.Adet tarini felan gir net olarak sana söyler.3.5 4 haftalık olmasi gerek.Adetine daha varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?