cnm 4 hft felandır,ultrason için bekle bence şuanda vajinal bile gözükmez..allah tamamına erdirsinYaptım canım 3hafta 5gün diyo evet adetime var normalde 17 sinde olmam lazım bide ben hep bunları unutmuşum ya kese ne zaman görünüyo karından ultrasonla şimdi gitsem vajinal bakar heralde.. Oyuzden biraz daha beklesemmi dr gitmek için
Adetmin 3.günü gittim,ultrasyonla baktı dedi kese beliriyor...Canim bence 6 7 haftalar arası git kalp atışlarında duyulur.Kalp atışları başlamadan bişey diyemiyorlar zaten.Bende bekliyorum dr dedi 6.hafta gel kalp atışlarına bakalımYaptım canım 3hafta 5gün diyo evet adetime var normalde 17 sinde olmam lazım bide ben hep bunları unutmuşum ya kese ne zaman görünüyo karından ultrasonla şimdi gitsem vajinal bakar heralde.. Oyuzden biraz daha beklesemmi dr gitmek için
Bende dızı ızlerken uyuyakalmışım gece canım. Adet olacagım yıne. Bu ayda tutmadı benım.Tv izliyorum. Canım sen neyapiyorsun.
Hadi gözünaydın canım. Allah kucagına almayı nasıp etsın. Çok sevındım.Selam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaç haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
Adetıne kacgun vardı canım test yaptıgındaYaptım canım 3hafta 5gün diyo evet adetime var normalde 17 sinde olmam lazım bide ben hep bunları unutmuşum ya kese ne zaman görünüyo karından ultrasonla şimdi gitsem vajinal bakar heralde.. Oyuzden biraz daha beklesemmi dr gitmek için
Hiç belırtın yokmu canım. Sadece göğüs agrınmı vardı.Aslında haftalığından önemlisi değer normalmi onu sormak istedim
Tamam canım öyle yapıyım ozaman sağolAdetmin 3.günü gittim,ultrasyonla baktı dedi kese beliriyor...Canim bence 6 7 haftalar arası git kalp atışlarında duyulur.Kalp atışları başlamadan bişey diyemiyorlar zaten.Bende bekliyorum dr dedi 6.hafta gel kalp atışlarına bakalım
Adetime 4gün vardı canımAdetıne kacgun vardı canım test yaptıgında
Bende dızı ızlerken uyuyakalmışım gece canım. Adet olacagım yıne. Bu ayda tutmadı benım.
Hiç belırtın yokmu canım. Sadece göğüs agrınmı vardı.
Selam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaçd haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
merhaba kızlar... ben de ovulasyon testi aldım da bu teste adetin başladığı günden mi hesap yapılıyor bittiği günden mi yani adet başladğından itibaren 10. gün test mi yapılımaya başlanıyor yoksa adet bitimindenn itibaren 10. gün mü?
Sağol canım ilk ay bu benim ama ovulasyon testi kullandımNiloya canım tekrardan gözün aydın. Kaç aydır deniyordun
merhaba canım benim öğrendiğim kadarıyla bittikten sonra
Amin canım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahHayirli olsun canim.cok sevindim.ins sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim.darisi bizim basimiza.
Sağol canım ilk ay bu benim ama ovulasyon testi kullandım
Canım kacgunde bır adet oluyosun. Adet uzunluguna gore baslanıyor. Mesela ben 26 gunde bır adet oluyorum. Adetımın dokuzuncu gunu teste baslıyorum.merhaba kızlar... ben de ovulasyon testi aldım da bu teste adetin başladığı günden mi hesap yapılıyor bittiği günden mi yani adet başladğından itibaren 10. gün test mi yapılımaya başlanıyor yoksa adet bitimindenn itibaren 10. gün mü?
Aynen canım bır seneye yaklastı olmuyor. Bu ay ılk defa test kullandım. Hiç almamıştım ovulasyon testı daha önce. Sen ne zamandır olmuyor. Ovulasyon testı hiç kullandınmı canımBenimde tutmadı. Tam ovulasyon 14 gün sonra kırmızılari gördüm. Neden hamile kalamiyorum kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?