Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

cnm 4 hft felandır,ultrason için bekle bence şuanda vajinal bile gözükmez..allah tamamına erdirsin

Adetmin 3.günü gittim,ultrasyonla baktı dedi kese beliriyor...Canim bence 6 7 haftalar arası git kalp atışlarında duyulur.Kalp atışları başlamadan bişey diyemiyorlar zaten.Bende bekliyorum dr dedi 6.hafta gel kalp atışlarına bakalım

Selam kızlar, dün kan testi yaptırdım tescillendi hamileyim rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin sonuç 60.69 kaç haftalık oluyo bi bilgisi olan varmı
Hadi gözünaydın canım. Allah kucagına almayı nasıp etsın. Çok sevındım.

Adetıne kacgun vardı canım test yaptıgında

Tamam canım öyle yapıyım ozaman sağol

Hiç belırtın yokmu canım. Sadece göğüs agrınmı vardı.

Valla baş ağrısı göğüs ağrısı dışında rahimde bi doluluk hissi var ama onu adet olucakkende hissediyorum bence adet olucam kesin diye bakma ikisininde belirtileri benziyo bence

merhaba kızlar... ben de ovulasyon testi aldım da bu teste adetin başladığı günden mi hesap yapılıyor bittiği günden mi yani adet başladğından itibaren 10. gün test mi yapılımaya başlanıyor yoksa adet bitimindenn itibaren 10. gün mü?

merhaba canım benim öğrendiğim kadarıyla bittikten sonra

Canım kacgunde bır adet oluyosun. Adet uzunluguna gore baslanıyor. Mesela ben 26 gunde bır adet oluyorum. Adetımın dokuzuncu gunu teste baslıyorum.

Benimde tutmadı. Tam ovulasyon 14 gün sonra kırmızılari gördüm. Neden hamile kalamiyorum kafayı yiyecem
Aynen canım bır seneye yaklastı olmuyor. Bu ay ılk defa test kullandım. Hiç almamıştım ovulasyon testı daha önce. Sen ne zamandır olmuyor. Ovulasyon testı hiç kullandınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…