TESTe adetin bittikten kaç gün sonra başladın
testten öncede deneme olmusmuydu cnmValla siparişim geç geldi normalde daha evel başlamak gerekiyo sanırım ama ben 12. Gün başladım
Yok olmadı hiç 14.günün sabahı çift çizgiyi gördüm akşamı biraz açılmıştı renk o gece ve ertesi gece oldu.. İkisinden biri tutmuştestten öncede deneme olmusmuydu cnm
Valla siparişim geç geldi normalde daha evel başlamak gerekiyo sanırım ama ben 12. Gün başladım
Yani adettinin ilk gününden sayarsan bugun kaçıncı günün ve kaç günde bir adet oluyosun?benim adetime 7 gün var kullanayım mı kullanmayayım mı karar veremedim de
İnşallah canım.Merakla bekliyoruz hayırlısı bakalım
Yani adettinin ilk gününden sayarsan bugun kaçıncı günün ve kaç günde bir adet oluyosun?
Ne teorisi kızlar
Ben sadece 11. Ve 12. Gun deneme oldu. Keske ıku defa daha olsaymış. Çok pişman oldum.Yok olmadı hiç 14.günün sabahı çift çizgiyi gördüm akşamı biraz açılmıştı renk o gece ve ertesi gece oldu.. İkisinden biri tutmuş
Ben bu ay daha dıkkatlı olurum inşallah buraya atarım resımlerıde testlerımın. Yardımlarınzı beklıyorumYok olmadı hiç 14.günün sabahı çift çizgiyi gördüm akşamı biraz açılmıştı renk o gece ve ertesi gece oldu.. İkisinden biri tutmuş
Bence bekle bu ay zaten 7gün var diyosun.. Yumurtlama olmuştur bidaki ay daha sağlıklı geldi banailk günden sayarsam 30.gün bugün..kürtajdan sonra ilk adetim 29 gün sonra ikinci 30 gün sonra oldu
Ne teorisi kızlar
Ne teorisi kızlar
Bence bekle bu ay zaten 7gün var diyosun.. Yumurtlama olmuştur bidaki ay daha sağlıklı geldi bana
Bir oğlum olsun grubun adıadını söyler misin
Gizli gurup ama. Görünürmü bılmemadını söyler misin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin korkma değerler normal bnm 39.6 çıkmıştı şu an 13 haftalığımYani adettinin ilk gününden sayarsan bugun kaçıncı günün ve kaç günde bir adet oluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?