Hayırlı olsun canım. Sendemı ovulasyon testı kullanmıştınHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin korkma değerler normal bnm 39.6 çıkmıştı şu an 13 haftalığım
Evet ama ben hamileliği öğrenmek için aldım ovılasyon testi yumurtlama için değilHayırlı olsun canım. Sendemı ovulasyon testı kullanmıştın
Ne demek yardımcı olabilirsek ne mutlu bidaki ay yaptığın testlerin resimlerini atarsan birlikte bakarız geneteşekkür ederim alakan için bende dediğin gibi yapacağım
Sağol canım iyi çok sevindim ozaman teşekkür ederim:)Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin korkma değerler normal bnm 39.6 çıkmıştı şu an 13 haftalığım
Rica ederim moralini bozma iki günde bir testi tekrarla anca 1500 de filan kese görünüyor hakkında hayırlısıSağol canım iyi çok sevindim ozaman teşekkür ederim:)
Sen ne zaman ögrendın canım hamıle oldugunu. Adet gunune yakınmıydı yoksa adetın gecıncemı yaptın.Evet ama ben hamileliği öğrenmek için aldım ovılasyon testi yumurtlama için değil
Ama benım bıldıgım ovulasyon testınde her zaman iki çizgi çıkıyormuş. Öyle duymuştum. Nasıl oluyor canım. Koyu cızgımı olmadı lazım ıkısınınde.Evet ama ben hamileliği öğrenmek için aldım ovılasyon testi yumurtlama için değil
Facede arkadasımın gurubu var kızlar. Ordada ovulasyon testlerıne yorum yapılıyor. Gırmek ısteyen olursa yazın bana. Hem burdan hem ordan yazısırız. Sabırın niloya facenoz varmı sızın
Ne demek yardımcı olabilirsek ne mutlu bidaki ay yaptığın testlerin resimlerini atarsan birlikte bakarız gene
günaydın canım birdahaki ay yaptıkça koyarım 8.gün başlayacağım inşallah
Malesef canım fecem yokFacede arkadasımın gurubu var kızlar. Ordada ovulasyon testlerıne yorum yapılıyor. Gırmek ısteyen olursa yazın bana. Hem burdan hem ordan yazısırız. Sabırın niloya facenoz varmı sızın
Malesef canım fecem yok
Bende aynıyım canım. Okads cok bellıkı rehl olacagım. Keske belırtı vermese regl bende bılmesem olacagını. İnsanın nasıl moralı bozuluyorKizlar catlamadansonraki sekizinci gun regl belirtileri oluyor bende.dun karnim cok tuhafti.regle uc gun var.galiba yine hasta olucam.maalesef..
Canım bana özel mesajla facebokkdakı ısmınızı yazın. Ordan eklerımBeni de ekler misiniz gruba
Özel mesaj attım sana canım. Ordan bakDorti beni faceden bu guruba ekleyebilir misin. Ben regl oldum. Diğer ay denemeye devam edeceğim.
Canım nadılsın. Doktora ne zaman gıdeceksin.Bende kullanmıyorum ya
Canım nadılsın. Doktora ne zaman gıdeceksin.
Bugunu saymazsan dört gun ksldı.İyi valla canım hiçbi değişiklik yok bende ztn ilkinde de hiç anlamadan geçmişti inşallah bunda da öyle olur..
Doktora nezaman gidiyim kararsızım açıkçası şuam çok erken bişeyde belli olmaz en azından 1 hafta daha bekliyim de vajinal muayene olmasın bari diyorum
Sende durumlar nasıl? Kaç gün var adetine
Özel mesaj attım sana canım. Ordan bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?