Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Evet ama ben hamileliği öğrenmek için aldım ovılasyon testi yumurtlama için değil
Ama benım bıldıgım ovulasyon testınde her zaman iki çizgi çıkıyormuş. Öyle duymuştum. Nasıl oluyor canım. Koyu cızgımı olmadı lazım ıkısınınde.

Facede arkadasımın gurubu var kızlar. Ordada ovulasyon testlerıne yorum yapılıyor. Gırmek ısteyen olursa yazın bana. Hem burdan hem ordan yazısırız. Sabırın niloya facenoz varmı sızın

Dorti beni faceden bu guruba ekleyebilir misin. Ben regl oldum. Diğer ay denemeye devam edeceğim.

Kizlar catlamadansonraki sekizinci gun regl belirtileri oluyor bende.dun karnim cok tuhafti.regle uc gun var.galiba yine hasta olucam.maalesef..

Kizlar catlamadansonraki sekizinci gun regl belirtileri oluyor bende.dun karnim cok tuhafti.regle uc gun var.galiba yine hasta olucam.maalesef..
Bende aynıyım canım. Okads cok bellıkı rehl olacagım. Keske belırtı vermese regl bende bılmesem olacagını. İnsanın nasıl moralı bozuluyor

Canım nadılsın. Doktora ne zaman gıdeceksin.

İyi valla canım hiçbi değişiklik yok bende ztn ilkinde de hiç anlamadan geçmişti inşallah bunda da öyle olur..
Doktora nezaman gidiyim kararsızım açıkçası şuam çok erken bişeyde belli olmaz en azından 1 hafta daha bekliyim de vajinal muayene olmasın bari diyorum
Sende durumlar nasıl? Kaç gün var adetine

Bugunu saymazsan dört gun ksldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…