- 6 Aralık 2015
- 120
- 67
- 13
- 32
canım ilişkiden sonramı oldu bu akıntıMerhabalar. Dün ve önceki gün çift çizgiyi gördüm dün değerlendirdim. Ve dün haddinden fazla akıntım oldu gezmedeydim eve geldim ki pantolonuma kadar sızmış o akıntı. İlk defa bu kadar çokla karşılaştım. Doktor demişti yumurtan olgunlaşmıyo çatlamıyo o yüzden 10 gündür folik asit kullanıyorum bu arada. Bi de dün karın ağrısından uyuyamadım çok ağrıdı karnım. Niye o kadar çoktu akıntı sizce yardım edin
Sabah ilşki akşam akıntı olducanım ilişkiden sonramı oldu bu akıntı
Öncesinde de vardı ama azdıcanım ilişkiden sonramı oldu bu akıntı
olumlu düşün koku ve renk değişikliği yoksa sıkıntı olmaz.belki birden fazla yumurtan çatlamışdırMerhabalar. Dün ve önceki gün çift çizgiyi gördüm dün değerlendirdim. Ve dün haddinden fazla akıntım oldu gezmedeydim eve geldim ki pantolonuma kadar sızmış o akıntı. İlk defa bu kadar çokla karşılaştım. Doktor demişti yumurtan olgunlaşmıyo çatlamıyo o yüzden 10 gündür folik asit kullanıyorum bu arada. Bi de dün karın ağrısından uyuyamadım çok ağrıdı karnım. Niye o kadar çoktu akıntı sizce yardım edin
Koku falan yoktu bildiğimiz beyaz su gibi. Ay bakarsın ikizlere hamile kalırım :)) adetim pek düzenli değil bazen uzuyo 1 ayı baz alırsam 25ine olmam gerek dün de yumurtlama farzedersek ne zaman idrarda bakayım sizceolumlu düşün koku ve renk değişikliği yoksa sıkıntı olmaz.belki birden fazla yumurtan çatlamışdır
Bugunu saymazsan dört gun ksldı.
Merhabalar. Dün ve önceki gün çift çizgiyi gördüm dün değerlendirdim. Ve dün haddinden fazla akıntım oldu gezmedeydim eve geldim ki pantolonuma kadar sızmış o akıntı. İlk defa bu kadar çokla karşılaştım. Doktor demişti yumurtan olgunlaşmıyo çatlamıyo o yüzden 10 gündür folik asit kullanıyorum bu arada. Bi de dün karın ağrısından uyuyamadım çok ağrıdı karnım. Niye o kadar çoktu akıntı sizce yardım edin
Stres yapmicam Allahım inşallah. İdrarda hcg testi ne zaman yapayımYumurta çatlarken bende de çok ağrı oluyo seninki de ondan olabilir.. Zamanlama güzel olmuş bence inşallah tutmuştur.. Akıntı yumurtan çatladığı için ve üstüne ilişkiden kalan meni olabilir diye tahmin ediyorum ben
Koku falan yoktu bildiğimiz beyaz su gibi. Ay bakarsın ikizlere hamile kalırım :)) adetim pek düzenli değil bazen uzuyo 1 ayı baz alırsam 25ine olmam gerek dün de yumurtlama farzedersek ne zaman idrarda bakayım sizce
Geçen aya kadar 30 günde dönüyodu ama geçen ay 10 gün gecikti. 25ine oldum 14 ve 15 aralıkta da çift çizgi gördüm yani 20.gün yumurtlama günü. Döngüme pek güvenmiyorum ondan didimBen anlamadım adet aralığını zaten ilişki dünse en erken 12-13 gün sonra idrarda belli olur buda demek oluyo 27 si gibi bakmanız lazım.. Adet tarihiniz de daha geç olmalı
Ben ilişkiden sonra 12. Gün yaptım çıktı 26-27si gibi yap varsa silik olarak çıkıyo hayırlısı olsun canımGeçen aya kadar 30 günde dönüyodu ama geçen ay 10 gün gecikti. 25ine oldum 14 ve 15 aralıkta da çift çizgi gördüm yani 20.gün yumurtlama günü. Döngüme pek güvenmiyorum ondan didim
Amin teşekkür ederim :)Ben ilişkiden sonra 12. Gün yaptım çıktı 26-27si gibi yap varsa silik olarak çıkıyo hayırlısı olsun canım
Yaptım canım çıkmadı malesef. Çok üzgünüm yıne olmadıAslında test yapsan varsa silik olarak çıkabilir
Evet canım Niloya 'nin dediği gibi yumurtlamadan sonra 12. 13. Günde belli oluyor benimde öyle olmuştu...Yapsan çıkarGeçen aya kadar 30 günde dönüyodu ama geçen ay 10 gün gecikti. 25ine oldum 14 ve 15 aralıkta da çift çizgi gördüm yani 20.gün yumurtlama günü. Döngüme pek güvenmiyorum ondan didim
Yaptım canım çıkmadı malesef. Çok üzgünüm yıne olmadı
ovulasyondan 12-13 gün sonra sabah ilk idrar ile yapKoku falan yoktu bildiğimiz beyaz su gibi. Ay bakarsın ikizlere hamile kalırım :)) adetim pek düzenli değil bazen uzuyo 1 ayı baz alırsam 25ine olmam gerek dün de yumurtlama farzedersek ne zaman idrarda bakayım sizce
Sagol canım. Evet kısmetse gıdecegım adetın 3. Gunu. Enazından aklımda kalmasın.Bence hiç üzülme kafaya taktıkça engel oluyo bişeyler oluruna bırak.. Allaha şükür evlatların da varmış demekki bi problem yok.. Ama istersen bi dr a görün enazından yumurtlamayla ilgili bi sıkıntı olup olmadığını anlarsın
Peki inşallah teşekkür ederim :)Evet canım Niloya 'nin dediği gibi yumurtlamadan sonra 12. 13. Günde belli oluyor benimde öyle olmuştu...Yapsan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?