Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhabalar. Dün ve önceki gün çift çizgiyi gördüm dün değerlendirdim. Ve dün haddinden fazla akıntım oldu gezmedeydim eve geldim ki pantolonuma kadar sızmış o akıntı. İlk defa bu kadar çokla karşılaştım. Doktor demişti yumurtan olgunlaşmıyo çatlamıyo o yüzden 10 gündür folik asit kullanıyorum bu arada. Bi de dün karın ağrısından uyuyamadım çok ağrıdı karnım. Niye o kadar çoktu akıntı sizce yardım edin

canım ilişkiden sonramı oldu bu akıntı

olumlu düşün koku ve renk değişikliği yoksa sıkıntı olmaz.belki birden fazla yumurtan çatlamışdır

olumlu düşün koku ve renk değişikliği yoksa sıkıntı olmaz.belki birden fazla yumurtan çatlamışdır
Koku falan yoktu bildiğimiz beyaz su gibi. Ay bakarsın ikizlere hamile kalırım :)) adetim pek düzenli değil bazen uzuyo 1 ayı baz alırsam 25ine olmam gerek dün de yumurtlama farzedersek ne zaman idrarda bakayım sizce

Yumurta çatlarken bende de çok ağrı oluyo seninki de ondan olabilir.. Zamanlama güzel olmuş bence inşallah tutmuştur.. Akıntı yumurtan çatladığı için ve üstüne ilişkiden kalan meni olabilir diye tahmin ediyorum ben

Stres yapmicam Allahım inşallah. İdrarda hcg testi ne zaman yapayım

Koku falan yoktu bildiğimiz beyaz su gibi. Ay bakarsın ikizlere hamile kalırım :)) adetim pek düzenli değil bazen uzuyo 1 ayı baz alırsam 25ine olmam gerek dün de yumurtlama farzedersek ne zaman idrarda bakayım sizce

Ben anlamadım adet aralığını zaten ilişki dünse en erken 12-13 gün sonra idrarda belli olur buda demek oluyo 27 si gibi bakmanız lazım.. Adet tarihiniz de daha geç olmalı

Ben anlamadım adet aralığını zaten ilişki dünse en erken 12-13 gün sonra idrarda belli olur buda demek oluyo 27 si gibi bakmanız lazım.. Adet tarihiniz de daha geç olmalı
Geçen aya kadar 30 günde dönüyodu ama geçen ay 10 gün gecikti. 25ine oldum 14 ve 15 aralıkta da çift çizgi gördüm yani 20.gün yumurtlama günü. Döngüme pek güvenmiyorum ondan didim

Geçen aya kadar 30 günde dönüyodu ama geçen ay 10 gün gecikti. 25ine oldum 14 ve 15 aralıkta da çift çizgi gördüm yani 20.gün yumurtlama günü. Döngüme pek güvenmiyorum ondan didim
Ben ilişkiden sonra 12. Gün yaptım çıktı 26-27si gibi yap varsa silik olarak çıkıyo hayırlısı olsun canım

Evet canım Niloya 'nin dediği gibi yumurtlamadan sonra 12. 13. Günde belli oluyor benimde öyle olmuştu...Yapsan çıkar

Yaptım canım çıkmadı malesef. Çok üzgünüm yıne olmadı

Bence hiç üzülme kafaya taktıkça engel oluyo bişeyler oluruna bırak.. Allaha şükür evlatların da varmış demekki bi problem yok.. Ama istersen bi dr a görün enazından yumurtlamayla ilgili bi sıkıntı olup olmadığını anlarsın

kızlar bende bu ay ovulasyon testine başlayacağım, testi hangi saatlerde yapayım... birde erkek bebek için koyu çıktığı günün ertesi günü mü ilişki olsun

Sagol canım. Evet kısmetse gıdecegım adetın 3. Gunu. Enazından aklımda kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…