bu akşamdan itibaren üstüste 3 gün veya gün aşırı devam edebilirsin.eşim e vit ve proxceed kullanabilirHanımlar yardımınıza ihtiyacım var biz eşimle iki günde bir deniyoruz fakat kaç aydır hamile kalamadım eşimin %25 hızlı hateketli spermi var %70 i hareketsiz hareketli sperm sayı toplamı 8 milyona yakın morfolojisi %42 buay preseed kullandım ilk kez bu sabah dün ovulasyon testim silikti bugün koyu olmus baya yani pozitif sizce yarın sabahmı yakınlaşmamız daha iyi yoksa iki günün dolmasınımı beklemeliyim tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum lütfeennn en son birliktelik bu sabah 6 gibi falan oldu ve ilk kez bu sabah preseed jel kullandık
lh pikinden 24-36 saat sonraSabah denedik ama aksam da denesek spermlere zarar verirmi acaba birde ben aksam test yaptıgımda silikti bugün öğlen yaptım çift çizgi olmustu sizce nezaman çatlar tahmini yumurtam yani nezamana ilişkinin olması lazım
gün aşırı öneriyorlar ama riske atmayayım dersen deneyinlh pikinden 24-36 saat sonra
Adet günüme bir hafta kala yaptım pozitif 6 gün pozitif verdi sonra silikleşti sonra tekrar pozitif oldu adetim 9 gün gecikince önce idrarda sonra kan tahlilinde öğrendim hamileliği kesinleştirdimSen ne zaman ögrendın canım hamıle oldugunu. Adet gunune yakınmıydı yoksa adetın gecıncemı yaptın.
Kızlar ben birşey göremedim ama birde siz bakın..hamile değildim sanırım
Var canım gayet iyi görünüyor.Hayirli olsun.Allah tamamına erdirsin.Kızlar ben birşey göremedim ama birde siz bakın..hamile değildim sanırım
Yumurtlamanin kaçıncı günü?Kızlar ben birşey göremedim ama birde siz bakın..hamile değildim sanırım
Canım 11. Yada 12. Günü.gebelik testinde bişi çıkmamıştı ama...Yumurtlamanin kaçıncı günü?
Cnm okudum fakat yine de sormak istedim bilgisi olan zahmet olmazsa anlatır !Canım zahmet olmayacaksa bi kaç sayfa geriye gidip okusan sorularının tum cvbni alırsın.Orda hazır
Çok pardon ya.Ben hcg sanmıştım.LH imiş.Lh den belli olmuyor canım.Ay boyu hep böyle silik çizgi çıkar.Sadece yumurtlama vakti koyulaşır.Yarin sabah ilk idrarla hcg yap.12 ve 13.gün çıkması gerek varsa...Canım 11. Yada 12. Günü.gebelik testinde bişi çıkmamıştı ama...
Sabah gebelik testimi yapim yoksa lh mı?aşırı derece silik sabah tekrar dene istersen
Hımmm.anladım Canım o Zaman hamilede değilimÇok pardon ya.Ben hcg sanmıştım.LH imiş.Lh den belli olmuyor canım.Ay boyu hep böyle silik çizgi çıkar.Sadece yumurtlama vakti koyulaşır.Yarin sabah ilk idrarla hcg yap.12 ve 13.gün çıkması gerek varsa...
allah en kısa zamanda nasip edecek inş hepimize hep dualarımdasınız hepinizHımmm.anladım Canım o Zaman hamilede değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?