Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var biz eşimle iki günde bir deniyoruz fakat kaç aydır hamile kalamadım eşimin %25 hızlı hateketli spermi var %70 i hareketsiz hareketli sperm sayı toplamı 8 milyona yakın morfolojisi %42 buay preseed kullandım ilk kez bu sabah dün ovulasyon testim silikti bugün koyu olmus baya yani pozitif sizce yarın sabahmı yakınlaşmamız daha iyi yoksa iki günün dolmasınımı beklemeliyim tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum lütfeennn en son birliktelik bu sabah 6 gibi falan oldu ve ilk kez bu sabah preseed jel kullandık

bu akşamdan itibaren üstüste 3 gün veya gün aşırı devam edebilirsin.eşim e vit ve proxceed kullanabilir

Sabah denedik ama aksam da denesek spermlere zarar verirmi acaba birde ben aksam test yaptıgımda silikti bugün öğlen yaptım çift çizgi olmustu sizce nezaman çatlar tahmini yumurtam yani nezamana ilişkinin olması lazım

Sen ne zaman ögrendın canım hamıle oldugunu. Adet gunune yakınmıydı yoksa adetın gecıncemı yaptın.
Adet günüme bir hafta kala yaptım pozitif 6 gün pozitif verdi sonra silikleşti sonra tekrar pozitif oldu adetim 9 gün gecikince önce idrarda sonra kan tahlilinde öğrendim hamileliği kesinleştirdim

Kızlar ben birşey göremedim ama birde siz bakın..hamile değildim sanırım

Eklentiler

• image.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 69
Adetime iki gün var.ama hiçbir adet belirtiside yok.gebelik belirtiside yok aksine.iki gün önce gebelik testi yaptım o da negatif çıktı...

Canım 11. Yada 12. Günü.gebelik testinde bişi çıkmamıştı ama...
Çok pardon ya.Ben hcg sanmıştım.LH imiş.Lh den belli olmuyor canım.Ay boyu hep böyle silik çizgi çıkar.Sadece yumurtlama vakti koyulaşır.Yarin sabah ilk idrarla hcg yap.12 ve 13.gün çıkması gerek varsa...

Hımmm.anladım Canım o Zaman hamilede değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…