Sağol Canım.dualarımda bütün Bebek isteyen aileler..allah en kısa zamanda nasip edecek inş hepimize hep dualarımdasınız hepiniz
Sagol canım. Evet kısmetse gıdecegım adetın 3. Gunu. Enazından aklımda kalmasın.
Bende 20 sınde beklıyorum adetı. Olscagıda kesın benımde. Hsyırlısı olsunCanim uzulme ins bir dahaki sefere tutar bakarsin.bende ayin 20sinde hasta olucam.benim simdiden moralim
bozuk.olucagim belli.nolucak bizim bu halimiz dorticigim..
Kacgun var adetıne canım. Eğer cok koyu olursa gebelık olurmuş dıyolar. Ama ben bılmıyorum. Burda okufuklarıma göre soyluyorum canımT ÇİZGİSİ C DEN DAHA KOYU OLUNCA SONUÇ NE OLUYOR ADETİM YAKINKEN BÖYLE OLMASI NORMAL Mİ
Benımde ıkıncı çizgi cıktı ama koyu degıl benımkıT ÇİZGİSİ C DEN DAHA KOYU OLUNCA SONUÇ NE OLUYOR ADETİM YAKINKEN BÖYLE OLMASI NORMAL Mİ
Kacgun var adetıne canım. Eğer cok koyu olursa gebelık olurmuş dıyolar. Ama ben bılmıyorum. Burda okufuklarıma göre soyluyorum canım
Gebeliği gösteriyor olabilir yada adetinize yakın yumurtluyo olabilirsiniz sabah idrarınızla gebelik testi yapın o zaman net öğrenirsinizadetime 3 gün var canım
Gebeliği gösteriyor olabilir yada adetinize yakın yumurtluyo olabilirsiniz sabah idrarınızla gebelik testi yapın o zaman net öğrenirsiniz
Şimdi de yapın isterseniz ama sabah da yapın yani iki tane alın birini şimdi biribide sabah yapın inşallah vardırteşekkür ederim yarın sabah bakarım artık onada şimdi mi yapsam acaba
Şimdi de yapın isterseniz ama sabah da yapın yani iki tane alın birini şimdi biribide sabah yapın inşallah vardır
cnm senin kontrol çizgisinden daha koyu beta bakarsan çıkar inş hamilesindiradetime 3 gün var canım
cnm senin kontrol çizgisinden daha koyu beta bakarsan çıkar inş hamilesindir
Adet yaklaşıncada koyu çıkabilir lh testi ona pek güvenmeyin derim,birazdan gider alır bakarım ama tabiki umutlanmadan :)
Adet yaklaşıncada koyu çıkabilir lh testi ona pek güvenmeyin derim,
en sağlamı adet günü hcg testi yapın ..
Testı yapmadan 3 saat önce sıvı alımını keseceksin.Arkadaşlar merhaba.Bir süredir okuyorum bu forumu.Benim iki kaybım var.Hamile kalabiliyorum ama bu ay hemen olsun diye ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.Belirtilen şartlara da uydum, adet bitiminden sonra hemen başladım.Adetlerim düzenlidir 29-30 günde bir olur.Ama bugün 19.gün hiç aynı ya da daha koyu çizgi görmedim.Yaptığımdan bu yana her gün silik çizgi çıkıyor.Geçen ay doktora da gittim yumurtalıklar rahim ve hormon tahlilleri falan hepsi normaldi.Neden olabilir bu durum acaba?testin markası laboquick.İnternetten almıştım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Acaba su yada çaymı içtın. Onada dıkkat ettıysen sanırım gec yumurtlayacaksın. Benım arkadasım 24.. Gunde çift cızgıyı gördu. Bırde arada olabılıyormuş böyle.Arkadaşlar merhaba.Bir süredir okuyorum bu forumu.Benim iki kaybım var.Hamile kalabiliyorum ama bu ay hemen olsun diye ovulasyon testi kullanmaya karar verdim.Belirtilen şartlara da uydum, adet bitiminden sonra hemen başladım.Adetlerim düzenlidir 29-30 günde bir olur.Ama bugün 19.gün hiç aynı ya da daha koyu çizgi görmedim.Yaptığımdan bu yana her gün silik çizgi çıkıyor.Geçen ay doktora da gittim yumurtalıklar rahim ve hormon tahlilleri falan hepsi normaldi.Neden olabilir bu durum acaba?testin markası laboquick.İnternetten almıştım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cnm bnde ovulasyon ile öğrendim hamileliği adete yakın pozitif çıkıyorsa bu gebelik olabilir olmayadabilir bunu en iyi gebelik testi ile öğrenebilirsinaslında sanmam adetim yakın ondan da olabilir ovalusyon testi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?