Teşekkür ederim.Kestim sıvı alımını ama o kadar geç olur mi ki yani yumutlamadan 6 gün sonra adet olmuş oluyorum o Zaman yani doktor kist falan da görmedi ondan kafam karıştı.Bir de hep silik çizginin var olması da kafa karıştırıyorAcaba su yada çaymı içtın. Onada dıkkat ettıysen sanırım gec yumurtlayacaksın. Benım arkadasım 24.. Gunde çift cızgıyı gördu. Bırde arada olabılıyormuş böyle.
Insanın kafası nasılda allak bullak oluyor. Buda bır stres ınsana işte. Senın ılk bebegınmı canımTeşekkür ederim.Kestim sıvı alımını ama o kadar geç olur mi ki yani yumutlamadan 6 gün sonra adet olmuş oluyorum o Zaman yani doktor kist falan da görmedi ondan kafam karıştı.Bir de hep silik çizginin var olması da kafa karıştırıyor
Canım iki çizgınınde çok koyumu olması gerekıyor gebelık olmadı içinCnm bnde ovulasyon ile öğrendim hamileliği adete yakın pozitif çıkıyorsa bu gebelik olabilir olmayadabilir bunu en iyi gebelik testi ile öğrenebilirsin
T çizgisi ile c çizgisi ya aynı koyulukta yada t çizgisi c den daha koyu olması lazım pozitiflik içinCanım iki çizgınınde çok koyumu olması gerekıyor gebelık olmadı için
Kimi adete yakın 2 3 gün kalada yumurtlayabiliyor bazen öle oluyor geç yumurtlama oluyı o zmn cnm stres etme streste yumurtanın çatlamamasının sebeplerindenTeşekkür ederim.Kestim sıvı alımını ama o kadar geç olur mi ki yani yumutlamadan 6 gün sonra adet olmuş oluyorum o Zaman yani doktor kist falan da görmedi ondan kafam karıştı.Bir de hep silik çizginin var olması da kafa karıştırıyor
Cnm bnde ovulasyon ile öğrendim hamileliği adete yakın pozitif çıkıyorsa bu gebelik olabilir olmayadabilir bunu en iyi gebelik testi ile öğrenebilirsin
Stres yapmıyordum Can'ım aslında ama 16 günü geçince ne oldu neden olmuyor sorular kafamda dönüp durmaya başladı neden hep silik çıkar kiKimi adete yakın 2 3 gün kalada yumurtlayabiliyor bazen öle oluyor geç yumurtlama oluyı o zmn cnm stres etme streste yumurtanın çatlamamasının sebeplerinden
evet ilk bebeğim.Kan pıhtılaşması var bende o yüzden yaşadım kayıpları.Hamile kalırken hiç sorun çıkmamıştı.Keşke bu işe hiç girmeseydim diyorum ama artık çok geç sanırımInsanın kafası nasılda allak bullak oluyor. Buda bır stres ınsana işte. Senın ılk bebegınmı canım
Bide sabah idrarla deneyin isterseniz hayırlısıtet yaptım ben ama negatif canım demek ki bu ay değil :)
Bide sabah idrarla deneyin isterseniz hayırlısı
Hanımlar ovulasyon testiniz kaç gün çift.çizgi çıkıo ve bu çift çizgili günlerde hergün birlitelikmi oluo
Ben iki gün üste yaptım geçen ay gün asırı denemiştik olmadı gerçi ondan önce biarada hergün yapmıstık yine olmamıstı sonuc olarak olmuo ikisindede üçüncü seçenek varmı
Eşim her aksam keçiboynuzu kürü içio birde osmankı macunu almıstım bal bitki baharat katısımı sanırım adı içinde herşey var onu içio ama yinede hergün ilişkinin zararı olurmu bilmiorum bal polen arı sütüde alcam insallah bu karısım bitince sence hergünmü yapsam daha ii iki günde birmi bu durumda
Ben okadar çok sey denedimki bu ay sadece esime yedirdiğim karışımdan bikaç kere yedim okadar eşimin hareketi %25 hergün ilişki ile dahamı kötü olur bilmiorum dün ve bugün zaten üst üate ilişki oldu normalde iki günde bir denioruz ama bugünde tumurtam çatlamamıs yarında ilişki olsa üç gün üst üste olcak
Bazı doktorlarda gün asırı hergün farketmez dio bana mesela bi doktor demişti devlette gittiğimde hergünde olsa iki günde bir olsada farketmez demişti ama bazılarıda kesinlikle olmaz iki günde bir olmalı dio bide sperm kaç saat yaşıo en az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?