Ben garantiye almak istiorum evet sence naapıım cok moralim bozuldu keske dün sabah denemeseydik diorum ama bilmiodum ozaman öglen gördüm çift çizgiyi bu sabahta denedik iki gün oldu sence yarın sabahta deneyelimmi
Sperm hareketliliğine de iyi geliomudur acaba senin eşinde spermlerle ilgili bi sorun varmı test yaptırdınızmı gerçi cocugun varmı yokmu onu da bilmiorumbugün sordum aktarda fiyatını bal polen arı sütünün birine 60 dedi birine 25 yanımda arkadasım vardı alamadım nie aldın die sorar die
Peki karısımmı sadece arı sütümü canım aldıgın ürünün resmini atarmısın aktardanmı aldın bide ilk gebeliğin hergün mü iki günde bir ilişkiylemi oldu ovulasyon testi kullandınmı
Canım test yaptım şimdi çizgi yok olmamıs ama silikleşmiş bu durumda yumurtam catlamısmı oluo acabaTEST FALAN KULLANMADIM CANIM SADECE ARI SÜTÜNÜ KULLANDIM İLİŞKİDE HANİ BUGÜN YAPALIM DİYE YAPMADIK ZATEN HER GÜN DE OLMADI BAZEN İKİ GÜN ARA VERDİK BAZEN 3 GÜN HANİ ÇOK KASMADIK KENDİMİZİ
https://www.aridunyasi.net/ bu sayfadan aldım ben
Canım test yaptım şimdi çizgi yok olmamıs ama silikleşmiş bu durumda yumurtam catlamısmı oluo acaba
Bence bu gunlerı degerlendırın sabah aksam olursafa olsun daha ıyı olur bencePeki sabah girmiştik şimdi aksamda girince zararı olmaz dimi canım ay cok soru soruorum ama cahilliğime ver çevremde kimseye soramıorum
Kizlar yok mu cevap verecekMerhaba kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız. Testler dun aksam bu sabahin ilişki 16 aralikta oldu yarin ilişki olsa şansım var mı
Kizlar yok mu cevap verecek
Canım çatlama baslamış. Bence denemelere baslayınarkadaşlar iyi akşamlar diğer bir sayfadada paylaştım yorumlanması için sizdende rica etsem 2 gündür yaptığım ovulasyon testleriEki Görüntüle 1722159
Cevapladigin icin teşekkürler, peki iliski ne zaman olmaliberen20bence çatlamak üzere yumurtan çünkü çizgilerin rengi eşit
Canım bugun sadece bır tanemı test yaptınMerhaba kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız. Testler dun aksam bu sabahin ilişki 16 aralikta oldu yarin ilişki olsa şansım var mı
Eger sıvı almadıysan bır test daha yap canım. Bu gece. Baslayın bence ilişkiyeCevapladigin icin teşekkürler, peki iliski ne zaman olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?