Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ben garantiye almak istiorum evet sence naapıım cok moralim bozuldu keske dün sabah denemeseydik diorum ama bilmiodum ozaman öglen gördüm çift çizgiyi bu sabahta denedik iki gün oldu sence yarın sabahta deneyelimmi

riske atmak istemiyorsan dene bakalım ama dediğim gibi arı sütünü dene derim eşinde kullanacak çok faydası oluyormuş vitaminler için falan

Sperm hareketliliğine de iyi geliomudur acaba senin eşinde spermlerle ilgili bi sorun varmı test yaptırdınızmı gerçi cocugun varmı yokmu onu da bilmiorum bugün sordum aktarda fiyatını bal polen arı sütünün birine 60 dedi birine 25 yanımda arkadasım vardı alamadım nie aldın die sorar die

o kadar ucuz değil zaten saf olanlar ben 235 gr 125 tl ye aldım..ilk gebeliğimde kullanmdım ben ama bebek gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım.. ama 2 ay falan kullandım düzenli olarak eşimde sadece sabahları aldı..ama fayda sağlıyor oku bak internetten istersen

Peki karısımmı sadece arı sütümü canım aldıgın ürünün resmini atarmısın aktardanmı aldın bide ilk gebeliğin hergün mü iki günde bir ilişkiylemi oldu ovulasyon testi kullandınmı

Peki karısımmı sadece arı sütümü canım aldıgın ürünün resmini atarmısın aktardanmı aldın bide ilk gebeliğin hergün mü iki günde bir ilişkiylemi oldu ovulasyon testi kullandınmı

TEST FALAN KULLANMADIM CANIM SADECE ARI SÜTÜNÜ KULLANDIM İLİŞKİDE HANİ BUGÜN YAPALIM DİYE YAPMADIK ZATEN HER GÜN DE OLMADI BAZEN İKİ GÜN ARA VERDİK BAZEN 3 GÜN HANİ ÇOK KASMADIK KENDİMİZİ
https://www.aridunyasi.net/ bu sayfadan aldım ben

Merhaba kızlar ovulasyon testimi yorumlar mısınız. Testler dun aksam bu sabahin ilişki 16 aralikta oldu yarin ilişki olsa şansım var mı

Eklentiler

• 20151218_103128.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 84
Canım test yaptım şimdi çizgi yok olmamıs ama silikleşmiş bu durumda yumurtam catlamısmı oluo acaba

Peki sabah girmiştik şimdi aksamda girince zararı olmaz dimi canım ay cok soru soruorum ama cahilliğime ver çevremde kimseye soramıorum

arkadaşlar iyi akşamlar diğer bir sayfadada paylaştım yorumlanması için sizdende rica etsem 2 gündür yaptığım ovulasyon testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…