- 18 Aralık 2015
- 17
- 4
- 1
- 35
bugün olmalı bence yarında testi tekrarla ve yarında birliktelik olsun silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyormuş yumurtaCevapladigin icin teşekkürler, peki iliski ne zaman olmali
zaten gün aşırı oluyor hani çatlamayı kaçırmamak için acaba bugün ve yarınmı olsa?????Canım çatlama baslamış. Bence denemelere baslayın
ayrıca çok tesekkür ederim cevap verdiğin için :)))Canım çatlama baslamış. Bence denemelere baslayın
5 gundur yapiyorum testi dun iki tane yaptim sabah silik aksam koyuydu fotodakinin biri o digerini de sabah yaptim saat 10da tekrar yapicam ve benim iliski şansım ancak yarin bir de 16 aralikta oldu ise yarar miEger sıvı almadıysan bır test daha yap canım. Bu gece. Baslayın bence ilişkiye
Bir tane yaptim saat 10da tekrar yapicamCanım bugun sadece bır tanemı test yaptın
5 gundur yapiyorum digerleri silikti bunlar son iki test koyubugün birliktelik olabilir senin. 2 gündürmü yapıyorsun peki
bence bugunde olsun canımzaten gün aşırı oluyor hani çatlamayı kaçırmamak için acaba bugün ve yarınmı olsa?????
Bakslım yıne cıft cızgımı cıkacak. Bence bu geceyı degerlenfırBir tane yaptim saat 10da tekrar yapicam
Test sılıklenmeye basladıgı zaman yumurta catlamış oluyor canım.zaten gün aşırı oluyor hani çatlamayı kaçırmamak için acaba bugün ve yarınmı olsa?????
Kocacim yanimda degil is geregi en erken yarin ne yazik kiBakslım yıne cıft cızgımı cıkacak. Bence bu geceyı degerlenfır
Canım sakın bu geceyı bos gecırme catlıyor yumurta
Tamam eşin yokmus sanırım. Sabah kacda gelıyor. Yarın mutlaka ilişki olsun. Ertesı gunde yaparsın yıne Zaten çizgi bır ıkı gune ıyıce silikleşir canım
Umarım sabah gelıyodur bsabah yorgun olmazsa eger bence sabahda olur. Gece bırdaha yapabılırsın. Yanı bu gunler cok önemli. Sen kacgundebır adet oluyosunKocacim yanimda degil is geregi en erken yarin ne yazik ki
Yarin sabah gelicek umut var yani cok teşekkür ederimTamam eşin yokmus sanırım. Sabah kacda gelıyor. Yarın mutlaka ilişki olsun. Ertesı gunde yaparsın yıne Zaten çizgi bır ıkı gune ıyıce silikleşir canım
26 gunde oluyorum evet sabah 10 gibi gelecekUmarım sabah gelıyodur bsabah yorgun olmazsa eger bence sabahda olur. Gece bırdaha yapabılırsın. Yanı bu gunler cok önemli. Sen kacgundebır adet oluyosun
Sabah tekrar yap bakalım eşin gelmeden. Umut var tam zamanı zaten canım26 gunde oluyorum evet sabah 10 gibi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?