Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bilgisi olan biri üstteki mesajıma yanıt verebilir mi rica etsem
Herkes daha önceden tanıdıgı üyeyemi yanıt veriyor bu forumda

merhaba benim bildiğim kadarıyla silikleşmeye başlayınca çatlamış olutır zaten yumurta o günleri boş geçmediysen iyi düşün :)

İlk silikleştiği sabah bide bu sabah yani en koyu gördüğüm günden sonraki iki sabahta münasebet oldu inş tutar:)
Teşekkür ederim dönüşünüz için

cnm 17 akşam çatlamış 12-24 saat yaşıyor inş tutmuştur stres yapma denk gelcekse rabbim bir şekilde denk getirir

cnm 17 akşam çatlamış 12-24 saat yaşıyor inş tutmuştur stres yapma denk gelcekse rabbim bir şekilde denk getirir
Canım 16 gece 12:00 de ilişki oldu birde 18 sabah 9 da ama spermler uzun yasıyor diye duydum catladıgında içerde sperm vardır 16 dan kalan ben garanti olsun diye bu sabahta yaptım:)
Artık kesicem calısmayı
17 gece olsa iyi olurmus dimi

BAŞTA STRES YAPMAMAN LAZIM BENCE AMA BUGÜN OLSUN FALAN DİYE DİRETME KENDİNE BENCE BU ARADA BAHSETTİĞİN KÜR NASIL
Çörek otu cekılmıs halde 1 tatlı kasıgı 1 tatlı kasıgı tarcın 8 kasık bal karıstır her sabah ac karnına 1 tatlı kasıgı ye
Ben hıc ınanmam bı tarz seylere gecen ay gec yumurtladım ve adetım 5 gun gecıktı hcg 5 e cıkmıstı dollenme sonrası 8. Günde birden acillik oldum bi kanama basladı ve hcg dustu 2 ye
Sonra adet 3. Gunu bu kure basladım adet bıttı 3 gün sonra bırden ovu testleri koyulasmaya basladı ve harıka bı renksız akıntı basladı yanı gecen aykı gıbı degıl gunumde yumurtladım tam 12 sinde 25 günde bir döngümde
Ben faydasını gördüm tutmazsa bu ayda devam edicem
Su an yumurtlama bitti die kestim kürü

Selam kızlar bugün 17. Günüm
Ve tam eşit kırmızıyı yakaladım bi bakarmısınız tecrübeli olanlar lütfeeeen
Ne zaman ilişki olmalı
Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 99
Bu akşam , yarın akşam ve p.tesi akşam dene , ya da bu akşam ve .ptesi akşam da olabilir Sperm kalitesi açısından. Nasıl istersen canım. Bu 3 gün gebelik için en yüksek şans olduğu dönem. Inşallah tutar Allah gönlüne göre versin

Aminn canım
Cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum

cinsiyet farketseydi erkek bebek için nasıl yanıt verecektiniZ.

Selam kızlar bugün 17. Günüm
Ve tam eşit kırmızıyı yakaladım bi bakarmısınız tecrübeli olanlar lütfeeeen
Ne zaman ilişki olmalı
Yorumlarınızı bekliyorum
Bundan öncede birbirine yakın kırmızı gördüğünüz oldu mu dün mesela
Benimde 17 aralıkta t en koyuydu c den bile ama 16 aralıktada esitti yani 2 gün cift cizgi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…