Az once yaptim testiSabah tekrar yap bakalım eşin gelmeden. Umut var tam zamanı zaten canım
Selam kızlar,
Ben bu ay çörek otu bal tarcın karısımı kullandım
Gecen ay 18. Gün yumurtlamıstım bu ay 12. Güne döndü düzene girdi.
Yumurtlama testlerimi ekliyorum
En koyusu 17 aralık saat 13:30 ama bir tek o günü boş gectıkesım hastalandı bundada vardır bi hayır dedım
İlişki olan günler 14;16;18:19 aralık
Sizce 17 sinde olmaması sorun olur mu( 1 günle kaybetmek istemiyorum (((
cnm 17 akşam çatlamış 12-24 saat yaşıyor inş tutmuştur stres yapma denk gelcekse rabbim bir şekilde denk getirirSelam kızlar,
Ben bu ay çörek otu bal tarcın karısımı kullandım
Gecen ay 18. Gün yumurtlamıstım bu ay 12. Güne döndü düzene girdi.
Yumurtlama testlerimi ekliyorum
En koyusu 17 aralık saat 13:30 ama bir tek o günü boş gectıkesım hastalandı bundada vardır bi hayır dedım
İlişki olan günler 14;16;18:19 aralık
Sizce 17 sinde olmaması sorun olur mu( 1 günle kaybetmek istemiyorum (((
İlk silikleştiği sabah bide bu sabah yani en koyu gördüğüm günden sonraki iki sabahta münasebet oldu inş tutar:)
Teşekkür ederim dönüşünüz için
Canım 16 gece 12:00 de ilişki oldu birde 18 sabah 9 da ama spermler uzun yasıyor diye duydum catladıgında içerde sperm vardır 16 dan kalan ben garanti olsun diye bu sabahta yaptım:)cnm 17 akşam çatlamış 12-24 saat yaşıyor inş tutmuştur stres yapma denk gelcekse rabbim bir şekilde denk getirir
Çörek otu cekılmıs halde 1 tatlı kasıgı 1 tatlı kasıgı tarcın 8 kasık bal karıstır her sabah ac karnına 1 tatlı kasıgı yeBAŞTA STRES YAPMAMAN LAZIM BENCE AMA BUGÜN OLSUN FALAN DİYE DİRETME KENDİNE BENCE BU ARADA BAHSETTİĞİN KÜR NASIL
Canım bu akşamcombo cnm 24-36 saat içinde çatlayacak yumurta , çalışmalara başla hemen bunu akşam
Hayır cnm değil farketmez olsundaCinsiyet önemli mi cnm
Aminn canımBu akşam , yarın akşam ve p.tesi akşam dene , ya da bu akşam ve .ptesi akşam da olabilir Sperm kalitesi açısından. Nasıl istersen canım. Bu 3 gün gebelik için en yüksek şans olduğu dönem. Inşallah tutar Allah gönlüne göre versin
Bu akşam , yarın akşam ve p.tesi akşam dene , ya da bu akşam ve .ptesi akşam da olabilir Sperm kalitesi açısından. Nasıl istersen canım. Bu 3 gün gebelik için en yüksek şans olduğu dönem. Inşallah tutar Allah gönlüne göre versin
Bundan öncede birbirine yakın kırmızı gördüğünüz oldu mu dün meselaSelam kızlar bugün 17. Günüm
Ve tam eşit kırmızıyı yakaladım bi bakarmısınız tecrübeli olanlar lütfeeeen
Ne zaman ilişki olmalı
Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?