Canım benim dün kırmızı vardı ama silikti birazBundan öncede birbirine yakın kırmızı gördüğünüz oldu mu dün mesela
Benimde 17 aralıkta t en koyuydu c den bile ama 16 aralıktada esitti yani 2 gün cift cizgi gördüm
Tamam canım sen yine cinsiyet onemli değilse bugun calıs bende calıstım ılk kırmızıyı gordgumde tek sıkıntı ıkıncı gun tam kırmızıydı o gun esım rahatsız oldugu ıcın calısma olmadıCanım benim dün kırmızı vardı ama silikti biraz
Bugün tam eşit
Genelde iki gün tam eşit oluyor
Senin ki normal
Benimde yarın büyük ihtimalle eşit olur
Yarın daha net cevap yazarım sana
Bak benımkıne 16 18 19 da ılıskı oldu bende cnmCanım benim dün kırmızı vardı ama silikti biraz
Bugün tam eşit
Genelde iki gün tam eşit oluyor
Senin ki normal
Benimde yarın büyük ihtimalle eşit olur
Yarın daha net cevap yazarım sana
Canım inşallah tutmuşturBak benımkıne 16 18 19 da ılıskı oldu bende cnm
Canuım ne yaptın merak ettım seni. İnşallah ilişki olmustur. Sakın kacırma bu gunleriAz once yaptim testi
Canım baslamış yumurtlamaya. Bence basla hemen bu geceKızlar sabah ovulasyon testı yaptım hiç belirginlik yoktu biraz önce yaptım bayağı kırmızı resmini atıyorum ne zaman ilişkiye girmeliyim yardımcı olurmusunuz
Bu olmamış bıdaha yap canım mKızlar yardım , bugün 24. Günüm çift çizgi göremedim , bunu az önce yaptım , bozuk dimi, @sabirin @deniz1983
Bu gece başlayım yaniCanım baslamış yumurtlamaya. Bence basla hemen bu gece
20 dk önceBu testı kacda yapmıstın canım
Facen varmı20 dk önce
Var nedenFacen varmı
Burda zor oluyor gec kalıyorum ıstersen ekle benı testlerıne bakarız ordanda.Var neden
Tmm cnm 10 da yapar tekrar koyarımBu gece bırdaha test yap. Buraya resım koy. Saat on gıbı yap. Sakın testı yapmadan 3 saat once sıvı içme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?