Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bundan öncede birbirine yakın kırmızı gördüğünüz oldu mu dün mesela
Benimde 17 aralıkta t en koyuydu c den bile ama 16 aralıktada esitti yani 2 gün cift cizgi gördüm
Canım benim dün kırmızı vardı ama silikti biraz
Bugün tam eşit
Genelde iki gün tam eşit oluyor
Senin ki normal
Benimde yarın büyük ihtimalle eşit olur
Yarın daha net cevap yazarım sana

Bugün tam eşit
Senin ki normal
Tamam canım sen yine cinsiyet onemli değilse bugun calıs bende calıstım ılk kırmızıyı gordgumde tek sıkıntı ıkıncı gun tam kırmızıydı o gun esım rahatsız oldugu ıcın calısma olmadı
Yanı ben ılk kırmızı cıktıgı gun ve bır gun ara verıp sonrakı 2 gun daha denedım
Bence sen bu gece, yarın sabah,sonrakı gece, sonrakı sabah 4 gun dene yanı
Benım ıcıme dert oldu 1 gun denememis oldum en koyu gundu o da

Bugün tam eşit
Senin ki normal
Bak benımkıne 16 18 19 da ılıskı oldu bende cnm

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar sabah ovulasyon testı yaptım hiç belirginlik yoktu biraz önce yaptım bayağı kırmızı resmini atıyorum ne zaman ilişkiye girmeliyim yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 123
Bu gece bırdaha test yap. Buraya resım koy. Saat on gıbı yap. Sakın testı yapmadan 3 saat once sıvı içme.

Iyi aksamlar arkadaslar bir oglum var ve 2.cocuk icin 5aydir ugrasiyoruz.ilk defa bu ay ov.testi kullaniyorum 14.gun yapmaya baslaei ve o gunden beri 2.cizgi silik ve yok da olmuyo koyulasmiyor.sizce yapmaya devam edeyimmi.adetlerim 29gunde bir oluyor.testi ise hergun 5 gibi yapiyorum.dikkat etmem gereken bi nokta varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…