Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım ilk testını sabah yapmalısın. Sabah dıyelımkı yedıde kalktın önce gıdıp ıdrarını yapacsksın. Sonra saat ona kadar yada onbucuga kadar hiçbişey içmeyeceksın. Onda yaparsın testını. Sonra sksam dortte yap aynı gün

peki Boyle yapinca cizginin renginimi anlayacagim? Test o zaman mi dogru calisir

Canuım ne yaptın merak ettım seni. İnşallah ilişki olmustur. Sakın kacırma bu gunleri
Kacti ne yazik iliski olmadi bazi nedenlerden dolayi bu ay umudum yok artik tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin ilk defa kullandigim icin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et canim

Kacti ne yazik iliski olmadi bazi nedenlerden dolayi bu ay umudum yok artik tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin ilk defa kullandigim icin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et canim
Hayır hayır sakın bırakma. Sımdı yaptınmı test bu gece yap saat onda falan hemen at buraya bakarım ben. Eşin evdemı peki

Senın burda gece yarın sabah yarın gece mutlaka ilişki olsun bırakma sakın

Hayır hayır sakın bırakma. Sımdı yaptınmı test bu gece yap saat onda falan hemen at buraya bakarım ben. Eşin evdemı peki
Esim evde yapar atarim misafirlikten erken dönersek tekrar sagol canim

eğer eşinde problem yoksa 72 saat yaşar sıkıntı yapma

devam et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…