Canım ilk testını sabah yapmalısın. Sabah dıyelımkı yedıde kalktın önce gıdıp ıdrarını yapacsksın. Sonra saat ona kadar yada onbucuga kadar hiçbişey içmeyeceksın. Onda yaparsın testını. Sonra sksam dortte yap aynı günIyi aksamlar arkadaslar bir oglum var ve 2.cocuk icin 5aydir ugrasiyoruz.ilk defa bu ay ov.testi kullaniyorum 14.gun yapmaya baslaei ve o gunden beri 2.cizgi silik ve yok da olmuyo koyulasmiyor.sizce yapmaya devam edeyimmi.adetlerim 29gunde bir oluyor.testi ise hergun 5 gibi yapiyorum.dikkat etmem gereken bi nokta varmi
Canım ilk testını sabah yapmalısın. Sabah dıyelımkı yedıde kalktın önce gıdıp ıdrarını yapacsksın. Sonra saat ona kadar yada onbucuga kadar hiçbişey içmeyeceksın. Onda yaparsın testını. Sonra sksam dortte yap aynı gün
Kacti ne yazik iliski olmadi bazi nedenlerden dolayi bu ay umudum yok artik tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin ilk defa kullandigim icin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et canimCanuım ne yaptın merak ettım seni. İnşallah ilişki olmustur. Sakın kacırma bu gunleri
Canım sıvı alımı fazla olursa test yanlış sonuc verır. Oyuzden bıraz dayanıp uc saat sıvı alma. Senın teste bıdaha bakacagım şimfi.peki Boyle yapinca cizginin renginimi anlayacagim? Test o zaman mi dogru calisir
Hayır hayır sakın bırakma. Sımdı yaptınmı test bu gece yap saat onda falan hemen at buraya bakarım ben. Eşin evdemı pekiKacti ne yazik iliski olmadi bazi nedenlerden dolayi bu ay umudum yok artik tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin ilk defa kullandigim icin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et canim
Senın burda gece yarın sabah yarın gece mutlaka ilişki olsun bırakma sakınKacti ne yazik iliski olmadi bazi nedenlerden dolayi bu ay umudum yok artik tesekkur ederim canim merak edip sordugun icin ilk defa kullandigim icin soru yagmuruna tuttum seni hakkini helal et canim
Esim evde yapar atarim misafirlikten erken dönersek tekrar sagol canimHayır hayır sakın bırakma. Sımdı yaptınmı test bu gece yap saat onda falan hemen at buraya bakarım ben. Eşin evdemı peki
Tamam canim umudumu yitirmeyeyim o zamanSenın burda gece yarın sabah yarın gece mutlaka ilişki olsun bırakma sakın
Kız ne mısafırlıgı. Bende kocanı al odaya gıt dıyecektim.Esim evde yapar atarim misafirlikten erken dönersek tekrar sagol canim
Kocana ilişkiden önce sekersız ve sütsüz neskafe içir.Tamam canim umudumu yitirmeyeyim o zaman
Tamam canim tavsiyeler icin teşekkürlerKocana ilişkiden önce sekersız ve sütsüz neskafe içir.
Yaptım cnmBu gece bırdaha test yap. Buraya resım koy. Saat on gıbı yap. Sakın testı yapmadan 3 saat once sıvı içme.
Tamam sılıklesmeye baslamıs. Bence bu gece yarın deneme yapın. Yarın yıne test yaparsın sabah. Bence bu gunleri degerlenfırınYaptım cnm
Yarın yıne test yap sılıkleşıncedw ilişli oluyor. Bence gunlerı bos gecırmeyın benceYaptım cnm
Tmm cnm tsk ederım yarın ne zaman ilişki olmalıTamam sılıklesmeye baslamıs. Bence bu gece yarın deneme yapın. Yarın yıne test yaparsın sabah. Bence bu gunleri degerlenfırın
Ben olsam bu geceyıde degerndırırım. Cunku yumurtanın ne zaman catlayacagı bellı olmaz vsen yarın sabah onda yıne test yapTmm cnm tsk ederım yarın ne zaman ilişki olmalı
Eger esın evde oluyosa gunduz bıle ilişki olabılır canım. Test sılıklesmeye baslarsada tedırgın olma. Ikı uc gun ilişki olur zatenTmm cnm tsk ederım yarın ne zaman ilişki olmalı
eğer eşinde problem yoksa 72 saat yaşar sıkıntı yapmaCanım 16 gece 12:00 de ilişki oldu birde 18 sabah 9 da ama spermler uzun yasıyor diye duydum catladıgında içerde sperm vardır 16 dan kalan ben garanti olsun diye bu sabahta yaptım:)
Artık kesicem calısmayı
17 gece olsa iyi olurmus dimi
devam et cnmIyi aksamlar arkadaslar bir oglum var ve 2.cocuk icin 5aydir ugrasiyoruz.ilk defa bu ay ov.testi kullaniyorum 14.gun yapmaya baslaei ve o gunden beri 2.cizgi silik ve yok da olmuyo koyulasmiyor.sizce yapmaya devam edeyimmi.adetlerim 29gunde bir oluyor.testi ise hergun 5 gibi yapiyorum.dikkat etmem gereken bi nokta varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?