Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Çift çiZgi cıkan ve siliklesmeye basladıgı gün ve ondan sonraki günüde degerlendirin
Ben öyle yaptım

Anladım dünde çift çizgi çıkmıştı bugünde cıktı
Bak simdi benimde öyle oldu ekliycem sana testi 16 aralıkta cıfftı ama 17 aralık oglen saatınde cok koyu bı cıfttı 17 aralık geceye dogru sılıklesmeye basladı 18 aralık tamamen sılındj bu normal
Ben şöyle degelendırdım ılk cıft cızgıyı gprdugum gece en koyu olan gece yapmadım sılıklestıgı 18 aralık ve 19 aralık sabahı bugun ara vercem yarın gece yıne yapcam.
Sen dun ılıskı yaptın mı

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 83
Alla alla bende koyuluk silinmeye basladıgında su gıbıye donmustu akıntı neyse sen karıstırma aklını calıs canım bnm
Ins ıkımızınde tutar

Kızlar buda bugünkü testim
Dün de atmıştım size
Oda böle koyuydu
İki gün koyu oldu
Ne yapmalıyım

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 58
Yok catlatınca follop tüpüne düşer o zaman döllenme olur ben silikleşince 2 gün denedim üst üste.
Koyuyken esım hasta oldu yapamadım ama ılk koyu oldugu gun yaptım ıkıncı en koyu oldugu gun yapamadım.
Sen yap içerde sperm olsun ama dün gece yaptıysan yapma yarın sabah silikleşince yap canım sperm sayısı ve kaliteside önemli
Benim böyle koyu olduktan 10 saat sonra silikleşmeye basladı ben o gece değil sabahı ve sonraki sabahta calıstım
Rabbım elımızı bos cevırmesın ıns
Ben beklemedeyım
Sat 31 aralık
Dilerm 1 ocaga bebegımle girerim sizlerde tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…