Cnm sabah 10.30 da bi daha yaptım böyle çıktıBen olsam bu geceyıde degerndırırım. Cunku yumurtanın ne zaman catlayacagı bellı olmaz vsen yarın sabah onda yıne test yap
Anladım dünde çift çizgi çıkmıştı bugünde cıktıÇift çiZgi cıkan ve siliklesmeye basladıgı gün ve ondan sonraki günüde degerlendirin
Ben öyle yaptım
Bak simdi benimde öyle oldu ekliycem sana testi 16 aralıkta cıfftı ama 17 aralık oglen saatınde cok koyu bı cıfttı 17 aralık geceye dogru sılıklesmeye basladı 18 aralık tamamen sılındj bu normalAnladım dünde çift çizgi çıkmıştı bugünde cıktı
Bak simdi benimde öyle oldu ekliycem sana testi 16 aralıkta cıfftı ama 17 aralık oglen saatınde cok koyu bı cıfttı 17 aralık geceye dogru sılıklesmeye basladı 18 aralık tamamen sılındj bu normal
Ben şöyle degelendırdım ılk cıft cızgıyı gprdugum gece en koyu olan gece yapmadım sılıklestıgı 18 aralık ve 19 aralık sabahı bugun ara vercem yarın gece yıne yapcam.
Sen dun ılıskı yaptın mı
[/QUOTE
Yani ben bu ay yumurtlama öncesinden baslamıstım
12,14,16,18,19 aralık yaptım en koyu olan 17 aralıkta yapmadım
Yumurtlama akıntım 15 aralıkta en yogundu ve 2,3 gun sonrada catladı sanırım.
Jel gibi uzayan akıntı oldu mu
İnş cnmAlla alla bende koyuluk silinmeye basladıgında su gıbıye donmustu akıntı neyse sen karıstırma aklını calıs canım bnm
Ins ıkımızınde tutar
cnm senin çatlama olmamış dahaCnm sabah 10.30 da bi daha yaptım böyle çıktı
olmak üzereCnm sabah 10.30 da bi daha yaptım böyle çıktı
cnm bekle bu akşam veya yarın açılma olur sen gün aşırı devam etKızlar buda bugünkü testim
Dün de atmıştım size
Oda böle koyuydu
İki gün koyu oldu
Ne yapmalıyım
tamam canımolmak üzere
cnm bekle bu akşam veya yarın açılma olur sen gün aşırı devam et
silikleşme olunca teorikde de lh pik yaptıkdan 24-36 saat sonra diye geçiyorTa
tamam canım
Peki çatlamışmıdır
Silikleşincemi çatlıcak
Peki kızlar böyle koyuyken ilişkinin faydası varmısilikleşme olunca teorikde de lh pik yaptıkdan 24-36 saat sonra diye geçiyor
Bu gece inşallah çalışma olucakSilikleşince catlıycak
Yarın testi aynı saatte tekrarla bu geceyi bos gecme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?