Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ay inşallah canım
İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Ben dün akşam çalıştım bu akşam da çalışayım hatta yarın akşamda
Salı günü olmaz kandil o gün

Kızlar nereye kayboldunuz ya , aktif değilsiniz artık , bugün 26. Günüm halâ 2 eşit çizgi göremedim, yorumlar mısınız ?

Eklentiler

• 20151221_111010.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar nereye kayboldunuz ya , aktif değilsiniz artık , bugün 26. Günüm halâ 2 eşit çizgi göremedim, yorumlar mısınız ?
cnm kaçırmış olabilirsin benim dr tüp bebkde baya iyi bir dr bu testleri yapmayın hem sizi strese sokar hemde lh bazı insanlarda kısa süreli pik yapar yakalayamazsınız dedi.hoş ben hala yapıyorum.dediğim gibi ya kaçırdın yada geç yumurtlama olacak geç olanlarda oluyor benim önceki aylarda 28. gün gördüm çift çizgiyi adetimde 16 gün gecikdi lütfen stres yapma

Nasılsın cnm naptıın tüp bebeğe karar verdin mi

VEREMEDİM BEKLİYORUM 15 TATİLİ ÇOK KARIŞIĞI DOĞAL YOLLARDAN OLABİLME İHTİMALİ BENİ ÇOK KARIŞTIRIYOR.SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL
Cnm inşallah doğal yolla sahip olursun bebişine. Bn yorgun uykusuz zor geçio ya bebiş iyi tekme atmaya başladı minik minik

D deniz1983 canım kaçırmış olamam yaa çokkkk düzenli ve tüm kurallara harfiyen uyarak yapıyorum. 11 ve 17 de yapıyorum kaçırmış da olamam. Geçen ay 25. Gün yumurtladım tam 14 gün sonra regl oldum , 39. Günde. Zaten geç oluyorum , test yapınca ister istemez daha çok strese giriyor insan. Eşim de bu durumdan hiç hoşnut değil ama emeklerim boşa gitsin istemiyorum , kaç gündür takip ediyorum

cnm ozaman daha çatlama olmadı bak bende böyle yaptım inanki stresden oluyor ve eşimde çok stres olmuştu aslında hiçbirşey takip etmeyi oluruna bırakmak lazım

Kızlar hamile olan bayanlar ilk öğrenmeden önce adete kadar belirti hissettiniz mi
Testlerde olası yum tarihinden sonra ne zaman cıktı

Canım kaç günde bir regli oluyorsun

cnm ozaman daha çatlama olmadı bak bende böyle yaptım inanki stresden oluyor ve eşimde çok stres olmuştu aslında hiçbirşey takip etmeyi oluruna bırakmak lazım
Bendede gecen ay cok takip ettiğim için stresten catlamadı
5 gunde gec adet oldum 12 sınde yumurtlamam gerekırken 18 inde yumurtlama oldu

Kızlar bugünkü testim en sondaki silikleşmiş
Koyu olduğu günler iki gün ilişki oldu 17. Ve 18. Gün
Bugün 19. Gün silik artık
Bu akşamda olsunmu ne dersiniz

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…