- 6 Aralık 2015
- 120
- 67
- 13
- 32
Çatlama yakınsa faydası olur çünkü spermin 72 saat ömrü varPeki kızlar böyle koyuyken ilişkinin faydası varmı
Yani çatlamamışken olurmu ki
Olan varmı
Ay inşallah canımYok catlatınca follop tüpüne düşer o zaman döllenme olur ben silikleşince 2 gün denedim üst üste.
Koyuyken esım hasta oldu yapamadım ama ılk koyu oldugu gun yaptım ıkıncı en koyu oldugu gun yapamadım.
Sen yap içerde sperm olsun ama dün gece yaptıysan yapma yarın sabah silikleşince yap canım sperm sayısı ve kaliteside önemli
Benim böyle koyu olduktan 10 saat sonra silikleşmeye basladı ben o gece değil sabahı ve sonraki sabahta calıstım
Rabbım elımızı bos cevırmesın ıns
Ben beklemedeyım
Sat 31 aralık
Dilerm 1 ocaga bebegımle girerim sizlerde tabiki
cnm kaçırmış olabilirsin benim dr tüp bebkde baya iyi bir dr bu testleri yapmayın hem sizi strese sokar hemde lh bazı insanlarda kısa süreli pik yapar yakalayamazsınız dedi.hoş ben hala yapıyorum.dediğim gibi ya kaçırdın yada geç yumurtlama olacak geç olanlarda oluyor benim önceki aylarda 28. gün gördüm çift çizgiyi adetimde 16 gün gecikdi lütfen stres yapmaKızlar nereye kayboldunuz ya , aktif değilsiniz artık , bugün 26. Günüm halâ 2 eşit çizgi göremedim, yorumlar mısınız ?
Nasılsın cnm naptıın tüp bebeğe karar verdin micnm kaçırmış olabilirsin benim dr tüp bebkde baya iyi bir dr bu testleri yapmayın hem sizi strese sokar hemde lh bazı insanlarda kısa süreli pik yapar yakalayamazsınız dedi.hoş ben hala yapıyorum.dediğim gibi ya kaçırdın yada geç yumurtlama olacak geç olanlarda oluyor benim önceki aylarda 28. gün gördüm çift çizgiyi adetimde 16 gün gecikdi lütfen stres yapma
VEREMEDİM BEKLİYORUM 15 TATİLİNasılsın cnm naptıın tüp bebeğe karar verdin mi
Cnm inşallah doğal yolla sahip olursun bebişine. Bn yorgun uykusuz zor geçio ya bebiş iyi tekme atmaya başladı minik minikVEREMEDİM BEKLİYORUM 15 TATİLİÇOK KARIŞIĞI DOĞAL YOLLARDAN OLABİLME İHTİMALİ BENİ ÇOK KARIŞTIRIYOR.SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL
cnm benim allah kucağına almayı nasip etsin tatlı yorgunluklar bunalrCnm inşallah doğal yolla sahip olursun bebişine. Bn yorgun uykusuz zor geçio ya bebiş iyi tekme atmaya başladı minik minik
cnm ozaman daha çatlama olmadı bak bende böyle yaptım inanki stresden oluyor ve eşimde çok stres olmuştu aslında hiçbirşey takip etmeyi oluruna bırakmak lazımD deniz1983 canım kaçırmış olamam yaa çokkkk düzenli ve tüm kurallara harfiyen uyarak yapıyorum. 11 ve 17 de yapıyorum kaçırmış da olamam. Geçen ay 25. Gün yumurtladım tam 14 gün sonra regl oldum , 39. Günde. Zaten geç oluyorum , test yapınca ister istemez daha çok strese giriyor insan. Eşim de bu durumdan hiç hoşnut değil ama emeklerim boşa gitsin istemiyorum , kaç gündür takip ediyorum
Canım kaç günde bir regli oluyorsunD deniz1983 canım kaçırmış olamam yaa çokkkk düzenli ve tüm kurallara harfiyen uyarak yapıyorum. 11 ve 17 de yapıyorum kaçırmış da olamam. Geçen ay 25. Gün yumurtladım tam 14 gün sonra regl oldum , 39. Günde. Zaten geç oluyorum , test yapınca ister istemez daha çok strese giriyor insan. Eşim de bu durumdan hiç hoşnut değil ama emeklerim boşa gitsin istemiyorum , kaç gündür takip ediyorum
Bendede gecen ay cok takip ettiğim için stresten catlamadıcnm ozaman daha çatlama olmadı bak bende böyle yaptım inanki stresden oluyor ve eşimde çok stres olmuştu aslında hiçbirşey takip etmeyi oluruna bırakmak lazım
cnm kaçırmışsın mutlaka yumurtlama olmada regl olunmaz normalde. olsun stresin gitmiştir biraz.inan bazen insan regl olduğuna bile seviniyor. birdahaki aya inş
demekki 12 .gün yumurtlama oldu baka adetin normal en azındanGeçen ay 39. Gün oldum bu ay 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?