cnm bugün de olsun es geçme yalnız fotoya bayıldım :)Kızlar bugünkü testim en sondaki silikleşmiş
Koyu olduğu günler iki gün ilişki oldu 17. Ve 18. Gün
Bugün 19. Gün silik artık
Bu akşamda olsunmu ne dersiniz
Kızlar bugünkü testim en sondaki silikleşmiş
Koyu olduğu günler iki gün ilişki oldu 17. Ve 18. Gün
Bugün 19. Gün silik artık
Bu akşamda olsunmu ne dersiniz
ne kullandınÇok şaşırdım beklemiyordum , hiçbir adet belirtim yoktu ve mümkün değil 30günden erken olmazdım şok resmen benim için. Folik asit kullanmaya başladım o mu etkiledi acaba ?
folik asit yumurta gelişimini destekliyor özellikle ino folicB12 ve folik asit kullanıyorum 4 aralıktan beri. Folic-1 ve Benexol
Nasıl özenliyimcnm bugün de olsun es geçme yalnız fotoya bayıldım :)
İnşallah cnm çıkar ve hemen hamile kalırsınbende testlerim böyle çıksın istiyorum bu ay başlayacağım ilk kez yapmaya :)
Nasıl etkiler cnm beni bi aydınlatırsan sevinirim , bir daha ki ay için bilgi sahibi olurum en azından
cnm inofolic pko hastalarınada veriliyor onlar 4 defa içiyor ama sıkıntısı olmayanlar için günde 1 yeterli yumurta oluşumu ve çatlamayı destekliyor folic asit,birde incir kürü inanılmaz faydalı ben çalıştığım için yapamıyorum ama sen yapNasıl etkiler cnm beni bi aydınlatırsan sevinirim , bir daha ki ay için bilgi sahibi olurum en azından
Nasıl özenliyim
İnşallah bebeğimde der annem çok uğraşıyor geleyim die
ilk bebek olcak sanırım inş ne güzel anne olur senden,rabbim en kısa zamanda doldursun kucağını..bu olay okadar ilginç ki ben sağlıkcıyım bazıları geliyor hamile kalamıyorum diye ağlıyor bazılarıda hamile kalmış bebeği istemem diye..hikmetinden sual olunmaz ama şunu biliyorum ki allah gönülde isteyenleri geri çevirmezNasıl özenliyim
İnşallah bebeğimde der annem çok uğraşıyor geleyim die
Ah o hamile kalıp istemiyorum diye üzülenler varyailk bebek olcak sanırım inş ne güzel anne olur senden,rabbim en kısa zamanda doldursun kucağını..bu olay okadar ilginç ki ben sağlıkcıyım bazıları geliyor hamile kalamıyorum diye ağlıyor bazılarıda hamile kalmış bebeği istemem diye..hikmetinden sual olunmaz ama şunu biliyorum ki allah gönülde isteyenleri geri çevirmez
cnm benim inş inş,ben inanıyorum hepimiz burdan güzel haberleri vercez..Ah o hamile kalıp istemiyorum diye üzülenler varya
Allahım onlara nasıl bir nimet vermiş farkında değiller
Çünkü istemeden sahip olmuşlar
Biz uğraşıyoruz
İnşallah dualarımız kabul olsun
İlk bebeğimi istiyorum evet
Anne olma duygusu ile dolup taşıyorum
Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin canım
var şükür 7,5 yaşında oğlum var birde kaybım
Ne güzel Allahım bağışlasın sana evladınıvar şükür 7,5 yaşında oğlum var birde kaybım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?