evet cnm iki kere normal yolla hamile kaldım ikinci 1,5 yıl olmayınca tüp bebk merkezine gittik eşimin morfoloji %2 ileri hız %4Ne güzel Allahım bağışlasın sana evladını
İnşallah bizede nasip olur
Sen ikinciyi istiyorsun değil mi
Bence ara verin bu gece sprem kalitesi için yarın yapınKızlar bugünkü testim en sondaki silikleşmiş
Koyu olduğu günler iki gün ilişki oldu 17. Ve 18. Gün
Bugün 19. Gün silik artık
Bu akşamda olsunmu ne dersiniz
Ben bugun yeni şimdi bi daha yaptım cnm böyle çıktıcnm senin çatlama olmamış daha
olmuş cnm bu akşamıda değerlendirBen bugun yeni şimdi bi daha yaptım cnm böyle çıktı
Bu akşamıda değerlendircem yarın zaten olmazolmuş cnm bu akşamıda değerlendir
evet önlem olsun dyeBu akşamıda değerlendircem yarın zaten olmaz
Ya hissedermiyimki acaba. Bide ben şu yumurta akı kıvamındaki sıvıyı hiç görmedim parmakların arasında uzayanevet önlem olsun dye
cnm takılma onu yakalamnda zor sadece ıslaklık artar yumurtlama zamanı testin poz oldu sonuçta umarım tutarYa hissedermiyimki acaba. Bide ben şu yumurta akı kıvamındaki sıvıyı hiç görmedim parmakların arasında uzayan
Anladım cnm zaten su gibi akıntı oluyor inş güzel haber verırım bu aycnm takılma onu yakalamnda zor sadece ıslaklık artar yumurtlama zamanı testin poz oldu sonuçta umarım tutar
inş sağlık problemi yoksa allahın izniyle olurAnladım cnm zaten su gibi akıntı oluyor inş güzel haber verırım bu ay
Bende sıkıntın yok eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay önce ileri haraketlisi % 2 çıktı en soninş sağlık problemi yoksa allahın izniyle olur
proxeed ve l-arginin çok işe yarıyor benim eşiminde ileri hız %4 morfoloji %2. hayırlı haberlerle gel de umut ol inşBende sıkıntın yok eşim varikosel ameliyatı oldu 4 ay önce ileri haraketlisi % 2 çıktı en son
Emodex kullanıyor eşim inş hayırlısıproxeed ve l-arginin çok işe yarıyor benim eşiminde ileri hız %4 morfoloji %2. hayırlı haberlerle gel de umut ol inş
Canım yarın kandil yarın ilişki olmazBence ara verin bu gece sprem kalitesi için yarın yapın
Tam silikleşmemiş zaten siz 20 aralıkta yumurtlama gününüz ama bugun çatlamış bence yrın sabah yapın
Regliye yakın sürekli çift çizgi çıkıyormuşKızlar millet ov testi ile nasıl hamile oldugunu öğreniyor bi bilginiz var mı
Regliye yakın sürekli çift çizgi çıkıyormuş
Ovulasyon testinde
Koyu iki çizgi
Ovulasyondaki gibi
Genelde evetO ZAMAN HAMİLE Mİ OLUNUYORMUŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?