AYNI KOYULUKTAMI EĞER ÖYLEYSE GEBELİK TESTİ YAPkızlar merhaba bu ovaluasyon testini biraz önce yaptım dün geceden beri de sıvı alımı olmadı adetim 1 gün geçti daha adet olacak gibiyim ama böyle çıkması normal mi
AYNI KOYULUKTAMI EĞER ÖYLEYSE GEBELİK TESTİ YAP
AYNI KOYULUKTAMI EĞER ÖYLEYSE GEBELİK TESTİ YAP
CNM HADİ İNŞ ŞU MÜBAREK GÜN GÜZEL HABERLER VERşimdi böyle adetim daha 1 gün geciktiği için bilemedim ya
CNM HADİ İNŞ ŞU MÜBAREK GÜN GÜZEL HABERLER VER
Bnce gebelik testi yapın pozitif çıkmasında var bi sebep inş hamişsinizdir bnde adetim geciktiğinde pozitiftiamin inşallah adet olur muyum bilmiyorum geçen ayda 3 gün geçti çünkü ama inşallah olmam
teşekkür ederim yarın yapayım o zaman eğer yarında olmazsam çünkü daha bir gün geçti geçen ayda 3 gün geç oldumBnce gebelik testi yapın pozitif çıkmasında var bi sebep inş hamişsinizdir bnde adetim geciktiğinde pozitifti
Evet sabah ilk idrarla yapınca iyi olur daha iyi sonuç alırsınteşekkür ederim yarın yapayım o zaman eğer yarında olmazsam çünkü daha bir gün geçti geçen ayda 3 gün geç oldum
Evet sabah ilk idrarla yapınca iyi olur daha iyi sonuç alırsın
İnşallah cnmsabah ilk idrarla deneyim inşallah hamile olurum bu gecenin uğuruna
İnşallah cnm
Bana sorarsan normal değil adet günü ve ertesi gün pozitif sonuç veriyorsa eğer demekki gebelik var ha buna bağlı olarak yanılma payıda olabilir en güzeli gebelik testi yapıp daha iyi anlarsın cnmBÖYLE ÇIKMASI NORMAL Mİ SENCE
Bana sorarsan normal değil adet günü ve ertesi gün pozitif sonuç veriyorsa eğer demekki gebelik var ha buna bağlı olarak yanılma payıda olabilir en güzeli gebelik testi yapıp daha iyi anlarsın cnm
bak burda enn üste 2 tanne ovulasyonn testi ortadaki gebelik testi sonnrakilerde gebeliktenn sonnra yaptımANLADIM TEŞEKKÜR EDERİM AMA OLURUM ZATEN HAFİF AKINTI OLUYOR
bak burda enn üste 2 tanne ovulasyonn testi ortadaki gebelik testi sonnrakilerde gebeliktenn sonnra yaptım
Ben gebelik testi yapmadan önce bi karnım ağrıdı ki kalın kalın giyindim hemen çok afedersin orkid taktım bekledim olacam dedim ama olmadım ertesi gece o pembe uçluyu yaptım hiç umudum yoktu çıkacak diye ama çıktı gece 12 de öğrendim hamileliğimi yani diyecem o ki belli olmaz kurban olduğum vermişse inşallah vermediyse yapacak bişe yok bidahakine inşallahBENDE SABAH YAPAYIM BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR AKINTI OLUNCA ADET OLURUM GİBİ GELİYOR TABİ BANA AMA ALLAH BİLİR
Ben gebelik testi yapmadan önce bi karnım ağrıdı ki kalın kalın giyindim hemen çok afedersin orkid taktım bekledim olacam dedim ama olmadım ertesi gece o pembe uçluyu yaptım hiç umudum yoktu çıkacak diye ama çıktı gece 12 de öğrendim hamileliğimi yani diyecem o ki belli olmaz kurban olduğum vermişse inşallah vermediyse yapacak bişe yok bidahakine inşallah
İnşallah cnm inşallahBEN 2 YADA 3 GÜN YAPTIĞIMDA YİNE BÖYLEYDİ GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF ÇIKTI ŞİMDİ YİNE BÖYLE ÇIKINCA MERAK ETTİM İNŞALLAH SENİNKİ GİBİ OLMUŞTUR CANIM ALLAH İNŞALLAH NASİP EDER
sabah ilk idrarla deneyim inşallah hamile olurum bu gecenin uğuruna
,Inşallah hamilesindir. Bize de dua et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?