Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

arkadaşlar bu ovu teestını ne kadar sürede değerlendiriyorsunuz_=)?
yani bir yerde ilk bes dakıka ıcınde çıkan sonuç gercektır 5 dk sonrasındaki cızgıler gecerszdır diyordu kafam karıştı

cevap verebilecek var mı acep

BENİM BİLDİĞİM İLK 5 DAKİKA AMA BEN SABAH YAPTIM SABAH ALDIĞIM SONUÇ DEĞİŞMEDİ HALA POZİTİF DURUYOR

BENİM BİLDİĞİM İLK 5 DAKİKA AMA BEN SABAH YAPTIM SABAH ALDIĞIM SONUÇ DEĞİŞMEDİ HALA POZİTİF DURUYOR

teşekkürler. ben akşam 19 30 da yapıyorum bir iki saat sonra çizgilrin koyulukları değişiyor mesela ikinci cizgi önce daha silik oluyor süre geçince koyulaşıyor

kafam karıştı yanıtladığın için teşekkr ederm.

Hayirli olsun canim.cok sevindim.ins sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim.

Kızlar sizce hangi gün çatladı
En son bu sabah yaptım hepsinin resmi var
Bide hala neden çift çizgi var tamamen gitmesi gerekmiyormu

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 48
Yok cnm belli değil bidaha 9 ocakta kontrolüm var o zmn söylicek doktorum senin nasıl gidiyo

Valla hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi:) yanlız iştahım çok açıldı ilkinde böyle değildim gece kalkıp nutella kaşıklıyorum:) sürekli cinsiyeti ne acaba diye merak ediyorum allah hayırlısını nasip etsin tabii.. Sen ne hissediyosun varmı kalbine doğan

Valla ne güzel bn zır bi dönem geçirdim hamilelikte şimdi biraz daha iyiyim. Kız geçio içimden cnm

Sence neye benziyo bna hep kız diyorlar tabi.hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet önmli değil

Eklentiler

• DSC_0008.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 61
Sence neye benziyo bna hep kız diyorlar tabi.hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet önmli değil
İçimden bian erkek gibi geçti ama:)
Bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini diye bi konu var koysana resmi bakalım ne yazıcaklar... Kesede sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız yorumu yapıyolar anladığım kadarıyla.. Bide senin ne zaman tutmuştu yumurtlama zamanımı yoksa öncemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…