- 22 Kasım 2015
- 85
- 79
- 18
arkadaşlar bu ovu teestını ne kadar sürede değerlendiriyorsunuz_=)?
yani bir yerde ilk bes dakıka ıcınde çıkan sonuç gercektır 5 dk sonrasındaki cızgıler gecerszdır diyordu kafam karıştı
cevap verebilecek var mı acep
BENİM BİLDİĞİM İLK 5 DAKİKA AMA BEN SABAH YAPTIM SABAH ALDIĞIM SONUÇ DEĞİŞMEDİ HALA POZİTİF DURUYOR
teşekkürler. ben akşam 19 30 da yapıyorum bir iki saat sonra çizgilrin koyulukları değişiyor mesela ikinci cizgi önce daha silik oluyor süre geçince koyulaşıyor
kafam karıştı yanıtladığın için teşekkr ederm.
Ben gebelik testi yapmadan önce bi karnım ağrıdı ki kalın kalın giyindim hemen çok afedersin orkid taktım bekledim olacam dedim ama olmadım ertesi gece o pembe uçluyu yaptım hiç umudum yoktu çıkacak diye ama çıktı gece 12 de öğrendim hamileliğimi yani diyecem o ki belli olmaz kurban olduğum vermişse inşallah vermediyse yapacak bişe yok bidahakine inşallah
Inşallah hamilesindir. Bize de dua et...
Sağol cnm Allah razı olsunHayirli olsun canim.cok sevindim.ins sag salim kucagina almak nasip etsin rabbim.
Erken gebelik testi yap bide cnmBEBE TIME TESTİNDEN YAPTIM NEGATİF ÇIKTI
Erken gebelik testi yap bide cnm
Şimdide yapabilir erken gebelikte sabah akşam önmli değilTamam yarında onla yaprım canım
Şimdide yapabilir erken gebelikte sabah akşam önmli değil
Anladım cnm artık çıkınca yaparsın inşallah hamişsinçalısıyorum ya canım bi dışarı çıktığımda alayım kasıklarıma arada birşey oluyor iğne batması gibi belki hasta olurum
Anladım cnm artık çıkınca yaparsın inşallah hamişsin
Canım senin cinsiyet belli miAnladım cnm artık çıkınca yaparsın inşallah hamişsin
Yok cnm belli değil bidaha 9 ocakta kontrolüm var o zmn söylicek doktorum senin nasıl gidiyoCanım senin cinsiyet belli mi
Yok cnm belli değil bidaha 9 ocakta kontrolüm var o zmn söylicek doktorum senin nasıl gidiyo
Valla ne güzel bn zır bi dönem geçirdim hamilelikte şimdi biraz daha iyiyim. Kız geçio içimden cnmValla hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi:) yanlız iştahım çok açıldı ilkinde böyle değildim gece kalkıp nutella kaşıklıyorum:) sürekli cinsiyeti ne acaba diye merak ediyorum allah hayırlısını nasip etsin tabii.. Sen ne hissediyosun varmı kalbine doğan
İçimden bian erkek gibi geçti ama:)Sence neye benziyo bna hep kız diyorlar tabi.hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet önmli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?