- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 103
- 35
Yumurtlamadan sonra tuttu 7 ekim yumurtlamam 10 ekimde tuttu cnmİçimden bian erkek gibi geçti ama:)
Bebeğin kesedeki durumuna göre cinsiyet tahmini diye bi konu var koysana resmi bakalım ne yazıcaklar... Kesede sola yakınsa erkek, sağa yakınsa kız yorumu yapıyolar anladığım kadarıyla.. Bide senin ne zaman tutmuştu yumurtlama zamanımı yoksa öncemi
Yumurtlamadan sonra tuttu 7 ekim yumurtlamam 10 ekimde tuttu cnm
Sağol cnm inşallah sen kaöıncı haftadasın gittinmi doktora cnmHayırlısı olsun canım öğrenince bizimle de paylaş:)
Sağol cnm inşallah sen kaöıncı haftadasın gittinmi doktora cnm
Yumurtlamadan sonra tuttu 7 ekim yumurtlamam 10 ekimde tuttu cnm
Sence neye benziyo bna hep kız diyorlar tabi.hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet önmli değil
Ben daha hiç ultrasyonda görülemeyecek kadar küçükken gittim sonra 3 hafta sonra gittim karnımdan baktı alttan baktırma cnm izin vermezsen bakmazlar karından bakıp görülür ve 5 haftalık kese görünür cnm bnm 5 haftalıktı göründüğünde5.haftadayım.. Erken diye gitmek istemedim çevremdekilerde şimdi gitsen vajinal ultrosonla bakar dediler bende 6.haftaya kadar bekliyim dedim.. Çokta kararsızım sen kaçıncı haftada ilk gittin karından mı baktı nasıl oldu
Başla cnm gerçekten faydası varbende bu testi kullanmaya başlasam mı sence adetim bitince
Sağol cnm Allah razı olsunallah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Başla cnm gerçekten faydası var
Hayırlısı cnm ya bakarsın hamile çıkarsınbi adet olsam başlayacağım da :)
Hayırlısı cnm ya bakarsın hamile çıkarsın
evet kesinlikle varbugün 18. gün sanki koyulaşma var gibi değilmi canlarım
peki sence bugün ve ne zaman birliktelik olmalievet kesinlikle var
Ben daha hiç ultrasyonda görülemeyecek kadar küçükken gittim sonra 3 hafta sonra gittim karnımdan baktı alttan baktırma cnm izin vermezsen bakmazlar karından bakıp görülür ve 5 haftalık kese görünür cnm bnm 5 haftalıktı göründüğünde
Canım selam. Bende senı arıyodum şimdi. Mesaj yazacaktım nerdesın dıye. Tesadufe bsk. Nasıldın ıyımısıntamam canım ztn 2 ocağa randevu verdiler ozaman gidicem belki kalp atışını da duyarız hem
Canım selam. Bende senı arıyodum şimdi. Mesaj yazacaktım nerdesın dıye. Tesadufe bsk. Nasıldın ıyımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?