Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yumurtlamadan sonra tuttu 7 ekim yumurtlamam 10 ekimde tuttu cnm

Sağol cnm inşallah sen kaöıncı haftadasın gittinmi doktora cnm

5.haftadayım.. Erken diye gitmek istemedim çevremdekilerde şimdi gitsen vajinal ultrosonla bakar dediler bende 6.haftaya kadar bekliyim dedim.. Çokta kararsızım sen kaçıncı haftada ilk gittin karından mı baktı nasıl oldu

Ben daha hiç ultrasyonda görülemeyecek kadar küçükken gittim sonra 3 hafta sonra gittim karnımdan baktı alttan baktırma cnm izin vermezsen bakmazlar karından bakıp görülür ve 5 haftalık kese görünür cnm bnm 5 haftalıktı göründüğünde

kızlar merhaba nasılsınız daha öncede resim eklemiştim sagolun yardımcı oldunuz sizce şuan durum nasıl

tamam canım ztn 2 ocağa randevu verdiler ozaman gidicem belki kalp atışını da duyarız hem

Canım selam. Bende senı arıyodum şimdi. Mesaj yazacaktım nerdesın dıye. Tesadufe bsk. Nasıldın ıyımısın

Sağol canım iyiyim valla hiçbi değişiklik yok bende daha sonraki haftalarda bi belirti çıkarsa bilmem ama hiç kendimi hamile gibi hissetniyorum hala:) şuan en çok merak ettiğim acaba cinsiyeti ne nası beklicem onca zaman bilmiyorum.. Sabirin eğer idrar rengin açıksa erkek koyu sarıysa kızdır demişti bugune kadar hep açık sarıydı ama bugun koyu sarı oldu benimde moralim bozuldu hayırlısını versin tabi rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…