Sağol canım iyiyim valla hiçbi değişiklik yok bende daha sonraki haftalarda bi belirti çıkarsa bilmem ama hiç kendimi hamile gibi hissetniyorum hala:) şuan en çok merak ettiğim acaba cinsiyeti ne nası beklicem onca zaman bilmiyorum.. Sabirin eğer idrar rengin açıksa erkek koyu sarıysa kızdır demişti bugune kadar hep açık sarıydı ama bugun koyu sarı oldu benimde moralim bozulduhayırlısını versin tabi rabbim
Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese bian evvel nasip etsin inşallahAllah hayırlısını versin işallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese bian evvel nasip etsin inşallah
Bu arada sabirin nerde. Yok bayagıdır merak ettımSağol canım iyiyim valla hiçbi değişiklik yok bende daha sonraki haftalarda bi belirti çıkarsa bilmem ama hiç kendimi hamile gibi hissetniyorum hala:) şuan en çok merak ettiğim acaba cinsiyeti ne nası beklicem onca zaman bilmiyorum.. Sabirin eğer idrar rengin açıksa erkek koyu sarıysa kızdır demişti bugune kadar hep açık sarıydı ama bugun koyu sarı oldu benimde moralim bozulduhayırlısını versin tabi rabbim
Sen erkekmı ıstıyorsun canım. Kızınmı vardı senın. Unuttum vallahi kusura bakmatamam canım ztn 2 ocağa randevu verdiler ozaman gidicem belki kalp atışını da duyarız hem
kaç gün var adetine?amin inşallah bu arada bende halka erken gebelik testini almadım
Bu arada sabirin nerde. Yok bayagıdır merak ettım
Sen erkekmı ıstıyorsun canım. Kızınmı vardı senın. Unuttum vallahi kusura bakma
kaç gün var adetine?
Erkek için yöntemler denıyolar. Yumurtlama gunlerını takıp edıyolar falan. Sen ovulasyon testın silikleşincemı ilişkiye baslamıstın canımValla pek girmiyo heralde artık..
Evet canım benim bi kızım var ikincide allah nasip ederse erkek olsun çok istiyorum ama pekte umudum yok bence buda kız:) allah hayırlısını nasip etsin bakalım
Yok canım takip ediyorum hepinizi.Burdayım da cvp gerektiginde yazıyorum sadece.Teşekkür ederim unutmadigin için canım.Benim bugün 7 hafta 1 günlük.1 haftadır tansiyonum devamli düşüyor aşırı acikiyordum ama bugün bulantilarim başladı dua edin.Bu arada sabirin nerde. Yok bayagıdır merak ettım
Ayy canım. Bende adet oldum. Canım çok sıkıldı. Neden olmuyor dıye cok uzuldum. Bugun adetımın besıncı gunu. Bakalım yıne test yapıp koyarım buraya ovulasyon için. Keske facebookun olsaydı. Orda daha rahat konusurduk. Sanada acil şifalar dılıyorum. Artık gebelık kendını hıssettırıyordur. Allah yardımcın olsun canımYok canım takip ediyorum hepinizi.Burdayım da cvp gerektiginde yazıyorum sadece.Teşekkür ederim unutmadigin için canım.Benim bugün 7 hafta 1 günlük.1 haftadır tansiyonum devamli düşüyor aşırı acikiyordum ama bugün bulantilarim başladı dua edin.
Canım keske kan testı yaptırsan. O daha kesin olurbugün 4.gün olması gerekiyordu ama halen olmadım sen test al demiştin ama normalden aldım onda çıkmadı erken gebelik testini de almadım daha
Canım keske kan testı yaptırsan. O daha kesin olur
Ozaman haklısın canım. Insanın morali çok bozuluyor gercektengeçen ayda 3 gün geç oldum o yüzden yapmak istemiyorum açıkçası
bugün 4.gün olması gerekiyordu ama halen olmadım sen test al demiştin ama normalden aldım onda çıkmadı erken gebelik testini de almadım daha
Erkek için yöntemler denıyolar. Yumurtlama gunlerını takıp edıyolar falan. Sen ovulasyon testın silikleşincemı ilişkiye baslamıstın canım
4 gün mü kaldı anlamadım.. Valla normal testlerde de adetine 4gün kalaya kadar sonuç veriyo canım
Yok canım takip ediyorum hepinizi.Burdayım da cvp gerektiginde yazıyorum sadece.Teşekkür ederim unutmadigin için canım.Benim bugün 7 hafta 1 günlük.1 haftadır tansiyonum devamli düşüyor aşırı acikiyordum ama bugün bulantilarim başladı dua edin.
Bence erken gebelik testine gerek yok canım varsa çıkar.. Benim ilk hamileliğimde erken gebelik testinde görünmüyodu bile ikici çizgi 5liralık dandik testlerden vardı elimde bide onla yaptım çok daha belirgin çıkmıştı.. Hakkında hayırlısı olsun tekrar yaparsam bize de yazhayır 3 gün geçti şuan için ama geçen ayda 3 gün geç olmuştum
Bence erken gebelik testine gerek yok canım varsa çıkar.. Benim ilk hamileliğimde erken gebelik testinde görünmüyodu bile ikici çizgi 5liralık dandik testlerden vardı elimde bide onla yaptım çok daha belirgin çıkmıştı.. Hakkında hayırlısı olsun tekrar yaparsam bize de yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?