Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Allah hayırlısını versin işallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu arada sabirin nerde. Yok bayagıdır merak ettım

Sen erkekmı ıstıyorsun canım. Kızınmı vardı senın. Unuttum vallahi kusura bakma

Valla pek girmiyo heralde artık..
Evet canım benim bi kızım var ikincide allah nasip ederse erkek olsun çok istiyorum ama pekte umudum yok bence buda kız:) allah hayırlısını nasip etsin bakalım

Valla pek girmiyo heralde artık..
Evet canım benim bi kızım var ikincide allah nasip ederse erkek olsun çok istiyorum ama pekte umudum yok bence buda kız:) allah hayırlısını nasip etsin bakalım
Erkek için yöntemler denıyolar. Yumurtlama gunlerını takıp edıyolar falan. Sen ovulasyon testın silikleşincemı ilişkiye baslamıstın canım

Yok canım takip ediyorum hepinizi.Burdayım da cvp gerektiginde yazıyorum sadece.Teşekkür ederim unutmadigin için canım.Benim bugün 7 hafta 1 günlük.1 haftadır tansiyonum devamli düşüyor aşırı acikiyordum ama bugün bulantilarim başladı dua edin.

Ayy canım. Bende adet oldum. Canım çok sıkıldı. Neden olmuyor dıye cok uzuldum. Bugun adetımın besıncı gunu. Bakalım yıne test yapıp koyarım buraya ovulasyon için. Keske facebookun olsaydı. Orda daha rahat konusurduk. Sanada acil şifalar dılıyorum. Artık gebelık kendını hıssettırıyordur. Allah yardımcın olsun canım

bugün 4.gün olması gerekiyordu ama halen olmadım sen test al demiştin ama normalden aldım onda çıkmadı erken gebelik testini de almadım daha

4 gün mü kaldı anlamadım.. Valla normal testlerde de adetine 4gün kalaya kadar sonuç veriyo canım

Erkek için yöntemler denıyolar. Yumurtlama gunlerını takıp edıyolar falan. Sen ovulasyon testın silikleşincemı ilişkiye baslamıstın canım

Bende takip ettim canım evet test hafif silikleşme olduğunda ilişki oldu ama hayırlısı bakalım allahın taktiri

Allah yardımcın olsun canım inşallah dayanılmaz bulantı yaşamazsın bu sefer..

hayır 3 gün geçti şuan için ama geçen ayda 3 gün geç olmuştum
Bence erken gebelik testine gerek yok canım varsa çıkar.. Benim ilk hamileliğimde erken gebelik testinde görünmüyodu bile ikici çizgi 5liralık dandik testlerden vardı elimde bide onla yaptım çok daha belirgin çıkmıştı.. Hakkında hayırlısı olsun tekrar yaparsam bize de yaz

yaparsam yazarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…