Amin insallah canımAllah yardımcın olsun canım inşallah dayanılmaz bulantı yaşamazsın bu sefer..
Canım yumurtlamadan itibaren 13.gün test yap.Adetten önce veya sonrasi değişiyor çünkü yumurtlamadan sonra 13 gun gecmesi gerek.Sen8n kac gun geçti yumurtlamadanbugün 4.gün olması gerekiyordu ama halen olmadım sen test al demiştin ama normalden aldım onda çıkmadı erken gebelik testini de almadım daha
Hayırlısı olsun. İnşallah gönlundekı gelsın kucagına canım.Bende takip ettim canım evet test hafif silikleşme olduğunda ilişki oldu ama hayırlısı bakalım allahın taktiri
Canım yumurtlamadan itibaren 13.gün test yap.Adetten önce veya sonrasi değişiyor çünkü yumurtlamadan sonra 13 gun gecmesi gerek.Sen8n kac gun geçti yumurtlamadan
Varsa çıkardı canim.Hayırlısı olsun17 gün geçti
Varsa çıkardı canim.Hayırlısı olsun
Amin canım inşallah sağolHayırlısı olsun. İnşallah gönlundekı gelsın kucagına canım.
Var tabi hayırlısı olsun yaklaşık 1 hafta sonra kesenin görülmesi mümkünmerhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben laboquick ovulasyon testi kullandım.yanında gelen gebelik testini yaptım bugün ve çift çizgi çıktı ama ne silik ne koyu baya belirgin ama.Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 216 çıktı.Sizce varmıdır bişey tecrubelirinizi aktarırsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben laboquick ovulasyon testi kullandım.yanında gelen gebelik testini yaptım bugün ve çift çizgi çıktı ama ne silik ne koyu baya belirgin ama.Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 216 çıktı.Sizce varmıdır bişey tecrubelirinizi aktarırsanız sevinirim.
çok tşk ederim bende yarın dokturuma gidicem..İnş herşey yolundadır.Var tabi hayırlısı olsun yaklaşık 1 hafta sonra kesenin görülmesi mümkün
çok mutlu ettiniz beni.Amin inş isteyen herkes bebişlerine kavuşur Allahın izniyle..hayırlısı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
çok mutlu ettiniz beni.Amin inş isteyen herkes bebişlerine kavuşur Allahın izniyle..
Sen hasta oldun mu cnminşallah canım bende o testi kullanmayı düşünüyorum internetten alacağım
İnşallah cnm sende hayırlısıyla alırsın kucağınaçok mutlu ettiniz beni.Amin inş isteyen herkes bebişlerine kavuşur Allahın izniyle..
Sen hasta oldun mu cnm
cnm hamilesin hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben laboquick ovulasyon testi kullandım.yanında gelen gebelik testini yaptım bugün ve çift çizgi çıktı ama ne silik ne koyu baya belirgin ama.Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 216 çıktı.Sizce varmıdır bişey tecrubelirinizi aktarırsanız sevinirim.
Peki test yaptın mı tekrarhayır olmadım canım daha pazartesiye kadar olmazsam doktora gideceğim artık :)
Peki test yaptın mı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?