merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Ben laboquick ovulasyon testi kullandım.yanında gelen gebelik testini yaptım bugün ve çift çizgi çıktı ama ne silik ne koyu baya belirgin ama.Sonra kan testi yaptırdım ve sonuç 216 çıktı.Sizce varmıdır bişey tecrubelirinizi aktarırsanız sevinirim.
Tekrar aynı testti yap cnm bu seferde çıkmazsa o zmn bi doktora gidersinen son senle konuştuğumda sabah idrarıyla yaptım 2 gün önce negatifti zaten sonra tekrar yapmadım
Tekrar aynı testti yap cnm bu seferde çıkmazsa o zmn bi doktora gidersin
Bebe time alma farklı al cnm certain olması lazım ondan kullandım bn hadi hayırlısıbakayım canım eczaneye gidebilirsem alayım bir tane daha bu sefer başka marka alayım bari ama zaten çıkmayacağını biliyorum
Bebe time alma farklı al cnm certain olması lazım ondan kullandım bn hadi hayırlısı
ben memnun kaldım regl düzensizliğim vardı benim hangi günde yumurtladıgımı bilmiodum buay testı kullandım.Sanada tavsıye ederim.İnşallah en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın.Saglıklık sihatli bir şekilde canım.inşallah canım bende o testi kullanmayı düşünüyorum internetten alacağım
ben memnun kaldım regl düzensizliğim vardı benim hangi günde yumurtladıgımı bilmiodum buay testı kullandım.Sanada tavsıye ederim.İnşallah en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın.Saglıklık sihatli bir şekilde canım.
çok tşk ederim canım :)Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al:)
saol canım.Amin inş hayırlısı olur..cnm hamilesin hayırlı olsun
Bebe time alma farklı al cnm certain olması lazım ondan kullandım bn hadi hayırlısı
O zmn yok demekki cnm hayırlısı pazartesi bi doktora gidersin cnmmerhaba canım yaptım test biraz önce yine dediğim gibi negatif çıktı
O zmn yok demekki cnm hayırlısı pazartesi bi doktora gidersin cnm
merhaba arkadaşlar 2 ay ara verdikten sonra tekrar çalışmalara başladım.bu ay çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişki oldu..beklemedeyim bakalım
Bende de aynı sıkıntı var bugün 26.gün ve hala ikinci çizgi silik.neden böyle oluyor bilmiyorum ya test bozuk ya da yumurtlamada bir problem var ama neden silik çıksın hiç çıkmaz yumurtlamadıysakkist falan da yoktu bende geçen ay tüm kontrollerimi yaptırmıştımKızlar 25.gün bugün , benim yumurta çatlamicak heralde :/
merhaba canım bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrunu rabbim. sen nasıl kullandın testi hangi günleri değerlendirdin bende bu ay ilk kez kullandım bazı sorular var kafamda :)))çok tşk ederim bende yarın dokturuma gidicem..İnş herşey yolundadır.
iyi yapmışsın cnm inş tutartekrardan merhaba kızlar bi resim daha ekleyip sizin güzel fikirlerinizi almak istiyorum 18. gün çizgi koyulaştı ve ben 18. gün ve 19. günü değerlendirdim bugün 20. gün ve boş geçiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?