Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al:)

inşallah canım bende o testi kullanmayı düşünüyorum internetten alacağım
ben memnun kaldım regl düzensizliğim vardı benim hangi günde yumurtladıgımı bilmiodum buay testı kullandım.Sanada tavsıye ederim.İnşallah en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın.Saglıklık sihatli bir şekilde canım.

inşallah çok teşekkür ederim..sende inşallah sağlıkla kucağına al :)

merhaba arkadaşlar 2 ay ara verdikten sonra tekrar çalışmalara başladım.bu ay çift çizgiyi gördüğüm gün ve sonraki gün ilişki oldu..beklemedeyim bakalım

Kızlar 25.gün bugün , benim yumurta çatlamicak heralde :/
Bende de aynı sıkıntı var bugün 26.gün ve hala ikinci çizgi silik.neden böyle oluyor bilmiyorum ya test bozuk ya da yumurtlamada bir problem var ama neden silik çıksın hiç çıkmaz yumurtlamadıysakkist falan da yoktu bende geçen ay tüm kontrollerimi yaptırmıştım

çok tşk ederim bende yarın dokturuma gidicem..İnş herşey yolundadır.
merhaba canım bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrunu rabbim. sen nasıl kullandın testi hangi günleri değerlendirdin bende bu ay ilk kez kullandım bazı sorular var kafamda :)))

tekrardan merhaba kızlar bi resim daha ekleyip sizin güzel fikirlerinizi almak istiyorum 18. gün çizgi koyulaştı ve ben 18. gün ve 19. günü değerlendirdim bugün 20. gün ve boş geçiricem

Eklentiler

• 20151225_190315.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 116
dualarınızı bekliyorum inşallah 7 ay önce bi bebeğimi kaybettim 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı günlerim düzensizleşti ama bu ay takiple inşallah günleri kaçırmamaya çalıştık. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…