- 18 Aralık 2015
- 17
- 4
- 1
- 35
inşallah canım benim teşekkür ederimiyi yapmışsın cnm inş tutar
bence bgn de boş geçirmetekrardan merhaba kızlar bi resim daha ekleyip sizin güzel fikirlerinizi almak istiyorum 18. gün çizgi koyulaştı ve ben 18. gün ve 19. günü değerlendirdim bugün 20. gün ve boş geçiricem
Evet canim hamilesin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.yarin yapsan dahada artacaktirGünaydın elim titreye titreye yazıyorum. Gebelik testi pozitif mi silik bi çizgi var ama emin olamadım
Ay zıplıyorum şu an havalara uçuyorum :))) çoookkk teşekkür ederimEvet canim hamilesin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.yarin yapsan dahada artacaktir
Evet canim hamilesin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.yarin yapsan dahada artacaktir
Canım yegenimin yumurta çatlama sorunu vardı.1Yildan fazla evli ve gebe kalamiyordu.Bogurtlen kökünü tavsiye ettim kullandı ve aynı ay yumurtası çatladı maşallah.Hamile inşallah.Tavsiye ederim.Kullananlar pek çok faydasını görüp hamile kalmışgünaydın arkadaşlar bu sabah 5 gün gecikmeyle regl oldum ve inanın çok mutlu oldum testlerde ki negatif sonucun nedeni sonunda kendini gösterdi incir kürü yapmıştım bu ay sanırım onun etkisi oldu geciktim. Ocak ayı için ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım ve siin yorumlarınız için sayfaya yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım yegenimin yumurta çatlama sorunu vardı.1Yildan fazla evli ve gebe kalamiyordu.Bogurtlen kökünü tavsiye ettim kullandı ve aynı ay yumurtası çatladı maşallah.Hamile inşallah.Tavsiye ederim.Kullananlar pek çok faydasını görüp hamile kalmış
Böğürtlen Kökü Kürü:NASIL YAPILIYOR CANIM PEKİ
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Valla canım yumurtlama günü geldi test tam koyulasmadan siliklesmeye başladı.Dedim yumurtan catlamaya çalışıyor ama catlayamiyor belli.Hemen kullan belki azda olsa faydası olur dedim.Bu olmazsa bidaki ay olur dedim.Valla kullanmaya başladı adetine 2 gün kala yumurtası çatladı şok olmuştu oda.Ya tutar ya tutmaz dedik Maşallah Allahin izniyle tuttu.Darisi sanaBöğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Valla canım yumurtlama günü geldi test tam koyulasmadan siliklesmeye başladı.Dedim yumurtan catlamaya çalışıyor ama catlayamiyor belli.Hemen kullan belki azda olsa faydası olur dedim.Bu olmazsa bidaki ay olur dedim.Valla kullanmaya başladı adetine 2 gün kala yumurtası çatladı şok olmuştu oda.Ya tutar ya tutmaz dedik Maşallah Allahin izniyle tuttu.Darisi sana
Adet baslangicinda kullansan tabi daha faydalı olur.Vakit kaybetmeden basla bence.Tadida güzel dedi.Bal felan katmaya gerek kalmamış yani.Damak tadları degisir tabiCANIM TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ ADETTEN SONRA MI BAŞLAYIM BEN BUNDAN 3 AY ÖNCE DÜŞÜK BAŞLANGICI OLDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ZATNE
Adet baslangicinda kullansan tabi daha faydalı olur.Vakit kaybetmeden basla bence.Tadida güzel dedi.Bal felan katmaya gerek kalmamış yani.Damak tadları degisir tabi
Adet baslangicinda kullansan tabi daha faydalı olur.Vakit kaybetmeden basla bence.Tadida güzel dedi.Bal felan katmaya gerek kalmamış yani.Damak tadları degisir tabi
Amin insallah canım sanada nasib olurallah bağışlasın yiğeninin bebeğini de inşallah kucağına almak nasip olsun sağlıkla
Canım bugün yumurtlamanin kacinci günü test yaptinAy zıplıyorum şu an havalara uçuyorum :))) çoookkk teşekkür ederim
Amin insallah canım sanada nasib olur
11.günüCanım bugün yumurtlamanin kacinci günü test yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?