Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

günaydın arkadaşlar bu sabah 5 gün gecikmeyle regl oldum ve inanın çok mutlu oldum testlerde ki negatif sonucun nedeni sonunda kendini gösterdi incir kürü yapmıştım bu ay sanırım onun etkisi oldu geciktim. Ocak ayı için ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım ve siin yorumlarınız için sayfaya yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Günaydın elim titreye titreye yazıyorum. Gebelik testi pozitif mi silik bi çizgi var ama emin olamadım

Eklentiler

• DSC_1023.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 115
Evet canim hamilesin hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin.yarin yapsan dahada artacaktir

günaydın arkadaşlar bu sabah 5 gün gecikmeyle regl oldum ve inanın çok mutlu oldum testlerde ki negatif sonucun nedeni sonunda kendini gösterdi incir kürü yapmıştım bu ay sanırım onun etkisi oldu geciktim. Ocak ayı için ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım ve siin yorumlarınız için sayfaya yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım yegenimin yumurta çatlama sorunu vardı.1Yildan fazla evli ve gebe kalamiyordu.Bogurtlen kökünü tavsiye ettim kullandı ve aynı ay yumurtası çatladı maşallah.Hamile inşallah.Tavsiye ederim.Kullananlar pek çok faydasını görüp hamile kalmış

NASIL YAPILIYOR CANIM PEKİ

NASIL YAPILIYOR CANIM PEKİ
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ ADETTEN SONRA MI BAŞLAYIM BEN BUNDAN 3 AY ÖNCE DÜŞÜK BAŞLANGICI OLDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ZATNE

Valla canım yumurtlama günü geldi test tam koyulasmadan siliklesmeye başladı.Dedim yumurtan catlamaya çalışıyor ama catlayamiyor belli.Hemen kullan belki azda olsa faydası olur dedim.Bu olmazsa bidaki ay olur dedim.Valla kullanmaya başladı adetine 2 gün kala yumurtası çatladı şok olmuştu oda.Ya tutar ya tutmaz dedik Maşallah Allahin izniyle tuttu.Darisi sana

inşallah canım o zaman bende adetim bitince başlasam olur mu

CANIM TEŞEKKÜR EDERİM PEKİ ADETTEN SONRA MI BAŞLAYIM BEN BUNDAN 3 AY ÖNCE DÜŞÜK BAŞLANGICI OLDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ZATNE
Adet baslangicinda kullansan tabi daha faydalı olur.Vakit kaybetmeden basla bence.Tadida güzel dedi.Bal felan katmaya gerek kalmamış yani.Damak tadları degisir tabi

Adet baslangicinda kullansan tabi daha faydalı olur.Vakit kaybetmeden basla bence.Tadida güzel dedi.Bal felan katmaya gerek kalmamış yani.Damak tadları degisir tabi

tamam teşekkür ederim bugün başlarım bende o zaman adetten sonra da teste başlayacağım zaten yardımcı olursanız çok sevinirim

allah bağışlasın yiğeninin bebeğini de inşallah kucağına almak nasip olsun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…