cnm kesinlikle poz hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsinGünaydın elim titreye titreye yazıyorum. Gebelik testi pozitif mi silik bi çizgi var ama emin olamadım
Günaydın elim titreye titreye yazıyorum. Gebelik testi pozitif mi silik bi çizgi var ama emin olamadım
Benimde 11.gün böyle çıkmıştı11.günü
Ayyy teşekkür ederim :)))cnm kesinlikle poz hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin
Teşekkür ederim :))Benimkisi de böyleydi hatta hayalmi görüyorum acaba diyodum:) ama var hayırlı olsun canım
kaç aydır uğraşıyon sağlık sorunu varmıydıAyyy teşekkür ederim :)))
Ben 1.buçuk yıldır evliyim 2 aydır istiyoduk geçen ay olmadı bu ay da ovülasyon testiyle belirleyip bu ay içinde 3 ilişki oldu sadece 2 haftadır da inozitol +folik asit inofolic kullandım :))kaç aydır uğraşıyon sağlık sorunu varmıydı
cnm allah kucağına almayıda nasip etsin zaten sağlık sorunu yoksa ovu testi 2-3 ayda sonuç veriyorBen 1.buçuk yıldır evliyim 2 aydır istiyoduk geçen ay olmadı bu ay da ovülasyon testiyle belirleyip bu ay içinde 3 ilişki oldu sadece 2 haftadır da inozitol +folik asit inofolic kullandım :))
Tek sorun yumurtalarımın çatlamamasıydı o da halloldu çok şükür :)) Amin çok sağolasın :))cnm allah kucağına almayıda nasip etsin zaten sağlık sorunu yoksa ovu testi 2-3 ayda sonuç veriyor
Tek sorun yumurtalarımın çatlamamasıydı o da halloldu çok şükür :)) Amin çok sağolasın :))
Ayy sağolun :))Canim gözün aydın. .. çok sevindim
cnm psikolojik olabilirmi,dr lar ne dedi, keçi boynuzu ie yarıyor diye biliyorumKizlar merhaba uzun süredir takip ediyorum bu forumu şimdi bitti okuma işi benimde nisan da asilamam olmuştu pozitifti ama 8 haftalikken kurtaj oldum maalesef gelismedigi ve kalp atışı olmadığı icin hayirlisi artik dedim.eylulden beri deniyoruz tık yok maalesef bu arada esmde sperm sorunu yok ama sertlesme problemi var biraz şeker çıktı onda çok yüksek olmasa da ilaç kullanıyor.bu konuda bilgisi olan varmi acaba sertlesme sorunu icin.bu ay bende ovu kitleri aldim bu gün adetimin 5.ci günü folik asit falan kullanmaya başladim bakalim 7.gun itibari ile testi yapmaya basliycam hakkimizda hayırlısı olsun hamile olanlar lutfen bana da dua edin allah sağlıkla kucaginiza almayi nasil etsin
Canim doktoru ilaclari kullanmaya başla 3.4 aya düzelir demis 4 ay oldu biraz iyileşme var evet bencede psikolojik bide çocuk odakli iliskide baya canını sıkıyor sanirim o yuzden ona soylemicem kit kullandigimi bakalim ne olacakcnm psikolojik olabilirmi,dr lar ne dedi, keçi boynuzu ie yarıyor diye biliyorum
hiç eşine yansıtma bence kesinlikle psikolojik aynı şey bizde de oldu ben eşimi tanıyamadım onlar çok takıyor ama belli etmiyor..eşime ben araştırdım normalmiş artık takip etmicem hiçbirşeyi dedim düzeldi,ordan anladım psikolojik olduğunu çünkü hiç böyle sıkıntı yoktu öncedenCanim doktoru ilaclari kullanmaya başla 3.4 aya düzelir demis 4 ay oldu biraz iyileşme var evet bencede psikolojik bide çocuk odakli iliskide baya canını sıkıyor sanirim o yuzden ona soylemicem kit kullandigimi bakalim ne olacak
ne ilacı verdi biz proxeed e vit l-arginin kullanıyorzCanim doktoru ilaclari kullanmaya başla 3.4 aya düzelir demis 4 ay oldu biraz iyileşme var evet bencede psikolojik bide çocuk odakli iliskide baya canını sıkıyor sanirim o yuzden ona soylemicem kit kullandigimi bakalim ne olacak
Yok cnm şeker ilacı sperm icin değilne ilacı verdi biz proxeed e vit l-arginin kullanıyorz
Canim testi tekrarlamaya devam et bence 30 gunde bir oluyosan daha iki uc gunun var sanırımadetimden sonra 13.gün bugün kasık ağrım var fakat ovu testi negatif..başına böyle birşey gelen varmı genelde 30 ünde bir adet oluyorum
Canım iltihap olsada oyle sancı yapar.Bi dr.gorunseydinadetimden sonra 13.gün bugün kasık ağrım var fakat ovu testi negatif..başına böyle birşey gelen varmı genelde 30 ünde bir adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?