Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba yenı katıldım aranoza... bsnim yumurtlama gunumde ilişki oldu ve o ilşki oldugu gunden berı benım kasıklarım agrıyo ve o gunden berı goguslerım cok hassas yumurtlamadan sonra devem eden gogus kasık agrısı belirtimi.adetime 7 gun var yardımcı olursanz sevınırım

Yumurtlamadan nekadar zaman geçti

cnm sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet için çin tak baktınmı yumurtlama gününe ve yaşına göre bak
Cnm iyiyim şükür şu mide bulantısı bi gitse çok şükür yinede bebişte maşallah hareketlerini yeni yeni hissediyorum çin takvimine bakmadım ultrason fotosunu gören kıza benzetiyor hayırlısıyla 9 ocakta öğrenecem. Senin nasıl gidio ağrın varmış tek taraflı mı

ultrason fotosumu:)doğum tarihini yazsana birde yumurtlama tarihini bakalım.ya sorma tek taraflı ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum am test negatif ya bu testlerle benim aram iyi değil beta da poz çıkmıştı ya :)

Hiç iyi değil sorma aman bekle cnm inşallah tutmuştur belki gününü kaçırdın. Doğum tarihim 8.2.1990 yumurtlama 10.ekim.2015

Kızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1451242545118.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…