Göründüm sıkıntı yok zaten her ay olıyor yumurtlama amanı hafif ağrıCanım iltihap olsada oyle sancı yapar.Bi dr.gorunseydin
İşte bugün negatif olunca kasık ağrısıda var şaşırdım bende normalde lh pik yapması lazımdıCanim testi tekrarlamaya devam et bence 30 gunde bir oluyosan daha iki uc gunun var sanırım
Yumurtlamadan nekadar zaman geçtiMerhaba yenı katıldım aranoza... bsnim yumurtlama gunumde ilişki oldu ve o ilşki oldugu gunden berı benım kasıklarım agrıyo ve o gunden berı goguslerım cok hassas yumurtlamadan sonra devem eden gogus kasık agrısı belirtimi.adetime 7 gun var yardımcı olursanz sevınırım
cnm sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet için çin tak baktınmı yumurtlama gününe ve yaşına göre bakO zmn yok demekki cnm hayırlısı pazartesi bi doktora gidersin cnm
Cnm iyiyim şükür şu mide bulantısı bi gitse çok şükür yinede bebişte maşallah hareketlerini yeni yeni hissediyorum çin takvimine bakmadım ultrason fotosunu gören kıza benzetiyor hayırlısıyla 9 ocakta öğrenecem. Senin nasıl gidio ağrın varmış tek taraflı mıcnm sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyet için çin tak baktınmı yumurtlama gününe ve yaşına göre bak
ultrason fotosumu:)doğum tarihini yazsana birde yumurtlama tarihini bakalım.ya sorma tek taraflı ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum am test negatif ya bu testlerle benim aram iyi değil beta da poz çıkmıştı ya :)Cnm iyiyim şükür şu mide bulantısı bi gitse çok şükür yinede bebişte maşallah hareketlerini yeni yeni hissediyorum çin takvimine bakmadım ultrason fotosunu gören kıza benzetiyor hayırlısıyla 9 ocakta öğrenecem. Senin nasıl gidio ağrın varmış tek taraflı mı
Hiç iyi değil sorma aman bekle cnm inşallah tutmuştur belki gününü kaçırdın. Doğum tarihim 8.2.1990 yumurtlama 10.ekim.2015ultrason fotosumu:)doğum tarihini yazsana birde yumurtlama tarihini bakalım.ya sorma tek taraflı ağrım var yumurtlama diye düşünüyorum am test negatif ya bu testlerle benim aram iyi değil beta da poz çıkmıştı ya :)
erkekHiç iyi değil sorma aman bekle cnm inşallah tutmuştur belki gününü kaçırdın. Doğum tarihim 8.2.1990 yumurtlama 10.ekim.2015
İlki erkek cnm bu ikinci bn ona inanmıyorum kızkardeşime baktım erkek çıktı şimdi kızı var kucağında ama hayırlısı tabi evet küçüğüm birazerkeksen daha ne kadar küçüksün ikincimiydi bu ilki neydi senin kız mıydı
Yumurtlamadan nekadar zaman geçti
allahtan başkası bilemez kısmet allah sağıklı nasip etsinde gerisi boşİlki erkek cnm bu ikinci bn ona inanmıyorum kızkardeşime baktım erkek çıktı şimdi kızı var kucağında ama hayırlısı tabi evet küçüğüm biraz
Evet haklısın cnmtabi
allahtan başkası bilemez kısmet allah sağıklı nasip etsinde gerisi boş
Bence bi gebelik testi yapın varsa çıkması lazım14 15 gun once
Tamamdir canım hayirlisi olsunbana göre 17. güne gerek yok zaten 15. gün çalışmıssın zaten inşallah tutmuştur.
Tamamdir canım hayirlisi olsun
bence en kritik günleri değerlendirmişsin canım yeterli bekleyip görmek lazım sonucu.hayırlısı olsun.bende aynı durumdayım bekliyorum.önce senden haber alırız ama..biz 22-23 ü değerlendirdik:)Teşekkürler. Sizce 14. günde de olmalı mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?