tam yakalamışsın cnm günlerde çok ii inş tutarKızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
ben varım canım. Birazdan ovulasyon testini yukleyecegim. Ins yapabilirimKimse yok mu?
cnm devam etKızlar yorumlar mısınız
bence en kritik günleri değerlendirmişsin canım yeterli bekleyip görmek lazım sonucu.hayırlısı olsun.bende aynı durumdayım bekliyorum.önce senden haber alırız ama..biz 22-23 ü değerlendirdik:)
amin canım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.canım bende ilk defa bu ay kullandım.Regl bitikten sonra 8 veya 9 gün başlaya bilirsin.Ama düzensizlik varsa adet bitiminden hemen sonra başla.merhaba canım bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder yavrunu rabbim. sen nasıl kullandın testi hangi günleri değerlendirdin bende bu ay ilk kez kullandım bazı sorular var kafamda :)))
Akşama doğru bi.daha yap silikleşirse ilşki olsun erkek bebek içinKızlar test benim sizce pik olmuş mu. Erkek çocuk olması için ne zaman ilişki olsun
Akşama doğru bi.daha yap silikleşirse ilşki olsun erkek bebek için
olmuş eğer akşam ve sonrak akşam olabilirKızlar test benim sizce pik olmuş mu. Erkek çocuk olması için ne zaman ilişki olsun
Hergün bi sabah bi akşam yap cnm bazen kaçırılabiliyor yumurtlama günüBENİM ADETM DÜN BİTTİ BUGÜN İLK TESTİMİ YAPTIM ADETİM DÜZENSİZ OLDUĞU İÇİN HERGÜN TEKRARLAYACAĞIM :)
Hergün bi sabah bi akşam yap cnm bazen kaçırılabiliyor yumurtlama günü
8.güne kadar tek yeterli bence çünkü birden düşmüyor lhBUGÜN SAAT 12 DE YAPTIM AKŞAM DA YAPSAM MI ACABA ÇÜNKÜ DAHA YENİ BİTTİ YA ADETİM
8.güne kadar tek yeterli bence çünkü birden düşmüyor lh
Bu ay bende de 16cı gun oldu evet su an yumurtlama donemındesın ıse basla.bende beklıyorum bakalım hamılemıyımKızlar test benim sizce pik olmuş mu. Erkek çocuk olması için ne zaman ilişki olsun
olur çok zor adetten sonra yumurtlamak ki olsada yakalarsın koyulaşma olunca iki defa yap silinmesi önemli çünkübugün daha 5.gün zaten yarın da saat 12 de yapsam yeterli olur o zaman
olur çok zor adetten sonra yumurtlamak ki olsada yakalarsın koyulaşma olunca iki defa yap silinmesi önemli çünkü
pozitifi gördüğün andan itibaren üç gün ard arda veya gün aşırı, silikleşme olduğu zaman önemli çatlama ozaman oluyor ve yumurta yaklaşık 24 saat yaşıyor.oyüzden riske atmamk için ilişki bu şekilde.lh pikinden yaklaşık 10 saat sonra yumurta çatlar.demem o ki poz görünce çalışmaya başlarsan kaçırmazsınilişki zamanları nasıl olacak onu da syler misin bu ay ilk kez kulanacağım
teşekkür ederim bu şekilde dikkat edeceğim :)pozitifi gördüğün andan itibaren üç gün ard arda veya gün aşırı, silikleşme olduğu zaman önemli çatlama ozaman oluyor ve yumurta yaklaşık 24 saat yaşıyor.oyüzden riske atmamk için ilişki bu şekilde.lh pikinden yaklaşık 10 saat sonra yumurta çatlar.demem o ki poz görünce çalışmaya başlarsan kaçırmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?