Ne yaptın canım testi kullandinmi[/QUOTE][QUyaptın pE="tulvera, post: 44375268, member: 705099"]kızlar benim yumurtlama üzerinden 8 gün geçti.miratech isimli bir erken gebelik testi sipariş ettim 5.günde gösteriyo diyolar.duydunuz mu?akşam elimde olcak.
hayır canım testi yapmadım.yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum.zaten şüpheliyim biraz testten.ama prospektüsünde döllenmeden 6-15 gün sonra sonuç verir yazıyo.bakıcaz artık[/QUOTE]Ne yaptın canım testi kullandinmi
Yaptınız mı testi? O nasıl erken gebelik şeysiymiş. Benim normal gebelik testi döllenmeden 3 gün sonra çıktı[/QUOTE]hayır canım testi yapmadım.yarın sabah ilk idrarla yapıyım diyorum.zaten şüpheliyim biraz testten.ama prospektüsünde döllenmeden 6-15 gün sonra sonuç verir yazıyo.bakıcaz artık
Evet testi yaptım hayalet bir 2.çizgi çıktı ama emin olamadım.sizinkide şok etti beni ilk kez duyuyorum 3 gün sonra çıkanı nı.hangi testti o canım? [/QUOTE]Yaptınız mı testi? O nasıl erken gebelik şeysiymiş. Benim normal gebelik testi döllenmeden 3 gün sonra çıktı
Benim ki de çok silikti siz de hamilesinizdir inşallah laboquick benim ki[/QUOTE]Evet testi yaptım hayalet bir 2.çizgi çıktı ama emin olamadım.sizinkide şok etti beni ilk kez duyuyorum 3 gün sonra çıkanı nı.hangi testti o canım?
tamam cnm anladım :)Yanlış anlattım ya :))
BUGÜN 6.GÜN VE SAĞ VE SOL TARAFIMDA AĞRILAR VAR YUMURTA OLACAĞI İÇİN Mİ ACABA
Canim ondanda olabilir ama 6.gun diyorsun biraz zor.iltihap varsa oda sanci yapar ama test yapiyorsan yumurtalar uyariliyor diyede olabilir.Dr muayenesinden geçmen gerek net bilgi icinkimse bilmiyor mu acabaaaa
Canim ondanda olabilir ama 6.gun diyorsun biraz zor.iltihap varsa oda sanci yapar ama test yapiyorsan yumurtalar uyariliyor diyede olabilir.Dr muayenesinden geçmen gerek net bilgi icin
cnm yumurtlamadan birkaç ün önce yumurtlama ağrısı başlarkimse bilmiyor mu acabaaaa
cnm yumurtlamadan birkaç ün önce yumurtlama ağrısı başlar
cnm bu ay benim 12.gün ağrım başladı inofolic içiyordum 16.gün çatladı ve ağrım geçtianladım teşekkür ederim test yapmaya başladım zaten ben düzensiz olduğu için nasıl göreyim diye
cnm bu ay benim 12.gün ağrım başladı inofolic içiyordum 16.gün çatladı ve ağrım geçti
mutlaka etkisi vardım canım ben incir kürü yaptığımda 8.gün poz yakaladımbenim 6.günüm bugün ama hissediyorum yani psikolojik falan değil :) bu ay bende inofolic kullandım ayrıca adetim başladığından beri böğürtlen kökü içiyorum
mutlaka etkisi vardım canım ben incir kürü yaptığımda 8.gün poz yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?