Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

benim 6.günüm bugün ama hissediyorum yani psikolojik falan değil :) bu ay bende inofolic kullandım ayrıca adetim başladığından beri böğürtlen kökü içiyorum
Ozaman yumurta sancisidir canım.Yumurtalarin erken catlayabilir.Hayırlısı inşallah

Evet testi yaptım hayalet bir 2.çizgi çıktı ama emin olamadım.sizinkide şok etti beni ilk kez duyuyorum 3 gün sonra çıkanı nı.hangi testti o canım?
Benim ki de çok silikti siz de hamilesinizdir inşallah laboquick benim ki[/QUOTE]
sizin bahsettiğiniz testi bu sabah yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı bende.dünkü test mi hatalıydı bu mu hatalı kafam karıştı şimdi. artık adet gecikmesini bekleyip görcez. bir de fena halde hasta oldum boğaz iltihabı grip.ilaçsız atlatmaya çalışıcam tabi.

İlaç kullanmamaya çalışın sıcak içecekler tüketin limon portakal yiyin geçmiş olsun. İnşallah sizin ilk yaptığınız test doğrudur ya ovülasyonunuzun kaçıncı günü bugün

İlaç kullanmamaya çalışın sıcak içecekler tüketin limon portakal yiyin geçmiş olsun. İnşallah sizin ilk yaptığınız test doğrudur ya ovülasyonunuzun kaçıncı günü bugün
çok sağolun bol bol dinlenmeye çalışıyorum..bütün işler eşime düştü.ovulasyonun tam 10.günü bugün sen 11.günde mi test yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam?

çok sağolun bol bol dinlenmeye çalışıyorum..bütün işler eşime düştü.ovulasyonun tam 10.günü bugün sen 11.günde mi test yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam?
Aynen 11.gün testi yaptım bende. Aman biz 9 ay karnımızda taşıycaz işleri de 9 ay idare etsin eşlerimiz napalım :))

cnm bu ay benim 12.gün ağrım başladı inofolic içiyordum 16.gün çatladı ve ağrım geçti
Slm.canım bi bilgin varmı bilmiyom ama bişey soracaktım.8 hafta 2 günlük oldum.Bulantilarin tam yogunlastigi hafta yani dundendir hafiflemis bayağı.Yok denecek kadar az yani.Diger gebeligimdede oyle olmuştu diye korku var içimde.Kalp atışları durmuş olabilirmi acaba?Leke felan yok

cnm ilk önce vardı şimdi yokmu bulantın anlayamadım tam
6.haftada bulanti başladı her zamanki gibi.Gecen sefer 8 9 haftaları arası beni hastaneye yatırdılar okadarki bulantilarim vardı ama şimdi hemen hemen kesildi gibi.Enteresan.

6.haftada bulanti başladı her zamanki gibi.Gecen sefer 8 9 haftaları arası beni hastaneye yatırdılar okadarki bulantilarim vardı ama şimdi hemen hemen kesildi gibi.Enteresan.
Mormalde baş agrisindan duramazdim.dün degil önceki gün asiri tansiyon düşündüğünden basim yerden kalkmiyordu.Kalkıp cocuklara yemek bile isitamadim ama dundendir baş ağrım, mide bulantim hemen hemen hic yok gibi...

cnm takılma her gebelikde farklı olur en son nezaman bakıldı ultrason önceden düşük olduğu için ilk 12 hafta takibini sık yaptır birde progesteran verdilermi

cnm takılma her gebelikde farklı olur en son nezaman bakıldı ultrason önceden düşük olduğu için ilk 12 hafta takibini sık yaptır birde progesteran verdilermi
Yok hiç bişey vermedi.Herhangi bir sıkıntı yok dedi.P.tesi gittim.20 günde bir kontrole gel dedi okadar.Diger 3 gebeligimdede bulantilarim fena haldeydi.4.gebelikte değişebilir mi

Yok hiç bişey vermedi.Herhangi bir sıkıntı yok dedi.P.tesi gittim.20 günde bir kontrole gel dedi okadar.Diger 3 gebeligimdede bulantilarim fena haldeydi.4.gebelikte değişebilir mi
Çok kafama takıldı ya.Göğüs agrim azaldı.Baş agrimda,bulantim kasık ağrım vs. ama leke henüz yok

tabiki değişir hiç aklına kötü birşey getirme.birde hani halk arasında kız bebeklerde bulantı çok olur erkeklerde az derler ya o doğru aslında beta kız bebeklerde çok hızlı yükseldiği için kusma ve bulantı daha fazla oluyormş.ama dediğim gibi kişiden kişiye hatta aynı kişide hamilelikden hamileliğe değişiyor takma hiç. benim arkadaşımda seninki gibi olmuştu çok ilginç ben 8. haftadan sonra bulantılar artcak diye beklerken tamamen azalmıştı gayette sağlıklı bir gebelikdi

İnşallah canım ya.Son iki gebeligim erkekti onlardada öyle bulantilarim fazlaydı.Kizimdada fazlaydı.inşallah dedigin gibidir.P.tesi tekrar bi kontrole gideyim eniyisi

İnşallah canım ya.Son iki gebeligim erkekti onlardada öyle bulantilarim fazlaydı.Kizimdada fazlaydı.inşallah dedigin gibidir.P.tesi tekrar bi kontrole gideyim eniyisi
git kesinlikle bir şey olmaz ferah tut içini.. progestan versinler bence iyi olur yani sor dr na

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…