Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Düşük tehlikelerinde önlem olsn diye veriliypr
Ama benim düşük tehlikem yoktu ki.Gayet herşey normal dedi.Yolculuk bile yapabilirsin dedi.Hatta Dr. "normal gebeliklerde ayda bir kontrol öneriyoruz,önceki gebeliginde öyle bir durumla karşılaştığın için sen 20 gunde bir gel.Aksi durum olmazsa eger"dedi.Tahlillerimde hepsi temiz çıktı...

Canım hiç kafana takma gene kontrolüne git için rahat olsun ama sana bişey diyimmi senle konultuğumuzda ben çok kötüyüm diyodum ya, ertesi gün ve hala bulantıdan eser yok hatta bende şaşkınım ama daha demin doktordan geldim, herşey yolundaymış kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Yani gönlünü ferah tut bişey yoktur allahın izniyle

slm hanımlar ben 2 gün önçe çift çizgyi yakaldım beraber olduk dün tekrar test yaptım yine koyuydu bir önekiyle aynnı yani akşam yaptım silikleşmişti bayaı yne beraber olduk bu sabah yaptım akşam yaptığımdan daha koyu ben bişey anlamadım yani bgn terar mı ilişlki olsa 3gün üüst üste olursada sperm kalitesi düşüyomuş kafam karıştı yahuuu yardım edin bekliyim mi size yarını

İnşallah canim ya dundendir moralim çok bozuk inşallah bi aksilik yoktur dedigin gibi

Arkadaşlar gripten ölüyorum ama belki hamileyimdir diye aspirin bile icmedim arada ateşim de çıkıyor Allah sonumu hayretsin.salgın var gebelik düşünenlere önerim hastalara yanasmayin mümkünse evden çıkmayın derim

Canım aspirinin hamilelere hiç zarari yok içebilirsin

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza☺ bugün ovulasyon testi ile ilk denememizi yaptık dün çift çizgi çıkmıştı neler olcak acaba merak ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza☺ bugün ovulasyon testi ile ilk denememizi yaptık dün çift çizgi çıkmıştı neler olcak acaba merak ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
hoşgeldin umarm hayırlısı olur

cnm minoset veya parol gönül rahatlığıyla içebilirsin

cnm minoset veya parol gönül rahatlığıyla içebilirsin
Onlar için bile çok zorda kalmazsanız içmeyin diyorlar bende direniyorum ağrım azaldı biraz.inşallah hiç ilaç almadan atlatabilirim.belkide hamile degilimdir ama ihtimallere göre davranicaz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…