Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Arkadaşlar şiddetli kulak ağrısıyla acile gittik kan testi yapıldı gebelik yok dendi ve torba ilaçla eve geldim hayırlısı boyleymis.

geçmiş olsun inş birdahaki aya olur
sağol canım.kafam da karışık aslında bazı yorumlarda kan testinde bile kesin sonucu adet gecikmesiyle öğrenirsiniz yazıyo kimiside döllenmeden birkaç gün sonra bile kanda çıkıyo yazıyor. internet gerçekten bilgi çöplüğü..eşim kesin hamilelik yok için rahat olsun ilaçlarını iç diyo..artık ilaçları kullanıcam eli mahkum.

cnm yumurtlama testi kullanmasaydın çok küçük bir ihtimal belki,senin durumun farklı ilalarını iç için rahat olsun.adetten önce yumurtlama olabilir diye söylüyorlar onu

Kizlar bu gun benim 13.günüm testin koyulasmasi gerekirken dünden daha az koyu çıkmış resimleri atiyorum yorumlarsaniz sevinirim.iki aydir 29.gün adet oluyorum normalde de 29 30 falan oluyo cok nadir 32 33 ama iki aydir düzenli

Eklentiler

• 20160103_195840.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 85
  • 20160102_152149.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 78
cnm 12. gün ilişki oldumu belki gece pik yapıp sonra açılmış olabilirmi

cnm 12. gün ilişki oldumu belki gece pik yapıp sonra açılmış olabilirmi
Yok cnm olmadi beklemedeyim kalitesi düşmesin diye :) iki gün once oldu nasilsa 3.4güne koyulaşır diye yapmadik anlamadim ki ama hic belirtiside olmadi ağır akıntı filan bakalim yarin ne olcak oglen ve akşam yaptim testi ayni koyulukta çıktı

benimde oldu böyle 16.gün koyulaştı bu ay

kan testi yaptır kesin çkar ama var gibi görünüyor çiziler net beli

Merhaba kızlar ovülasyon testi için güvenirliği olan bir marka önerir misiniz? Bu ay çalışmalara başlayacağım da :)

Merhaba kızlar ovülasyon testi için güvenirliği olan bir marka önerir misiniz? Bu ay çalışmalara başlayacağım da :)
Canım ben gittigidiyor dan labo... ile başlayan testi iki kez aldım onu öneriyorlardı.kullanması kolay.sonuç ta veriyor.bu kez farklı marka denemek istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…