- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Deniz mrb bisi sorucam biliyosun benim 12.gunden sonra biraz siliklesmisdi 13.ve 14 bu gun yaptim digerlerine göre daha koyu hic biai anlamadim ben bu işten uzerinde yazi olani ilk idrarla yaptim nasil cikacak diye sonrakini 3 saat sonrasurelab ve laboquick olabilir ikisinide kullandım iyi
cnm teste devam et bu ay geç yumurtlama olabilir,stres yapma ben ilk kullandığım ay stresde 25.gün lh pik yaptı ki çok düzenlidir siklusum. telaş yapma kür yapıyorsan veya inofolic devam et ve bekle mutlaka koyulaşacaktırDeniz mrb bisi sorucam biliyosun benim 12.gunden sonra biraz siliklesmisdi 13.ve 14 bu gun yaptim digerlerine göre daha koyu hic biai anlamadim ben bu işten uzerinde yazi olani ilk idrarla yaptim nasil cikacak diye sonrakini 3 saat sonra
Canim folidoce kullaniyorum folik asit her gun onu iciyorum kür falan yapmiyorum bende anlamadim valla catlasa hissederim agrim olmuyo bencede stresten oluyor sanırım yacnm teste devam et bu ay geç yumurtlama olabilir,stres yapma ben ilk kullandığım ay stresde 25.gün lh pik yaptı ki çok düzenlidir siklusum. telaş yapma kür yapıyorsan veya inofolic devam et ve bekle mutlaka koyulaşacaktır
kesinlikle stresden bu ay ı geçtim de kendini rahatlatCanim folidoce kullaniyorum folik asit her gun onu iciyorum kür falan yapmiyorum bende anlamadim valla catlasa hissederim agrim olmuyo bencede stresten oluyor sanırım ya
benimde bu ay 12.günden başladı seninkisi gbi 14.gün silindi 15.gün birdaha çıktı 16. gün dahada koyuydu pozi oluna inan ilk 5 snde çıktı 2.çizgi yani bekle bne çıkar Allahın izniyleDeniz mrb bisi sorucam biliyosun benim 12.gunden sonra biraz siliklesmisdi 13.ve 14 bu gun yaptim digerlerine göre daha koyu hic biai anlamadim ben bu işten uzerinde yazi olani ilk idrarla yaptim nasil cikacak diye sonrakini 3 saat sonra
kaç günde bir adet oluosun mesla bn 29 30 degişiyo geçen ay 14.gün poziydi bu ay 16. gün değişiyo bazen bnde 14.gün negatif oluna baya korktum stres yaptım fln dedim ama geç yumurtladım heralde sende kendini sıkmaCanim folidoce kullaniyorum folik asit her gun onu iciyorum kür falan yapmiyorum bende anlamadim valla catlasa hissederim agrim olmuyo bencede stresten oluyor sanırım ya
bir hafta bazende 10 gün sürebiliyor daha erken olduğuda oluyor kısacası kişiye göre değişiyorMrb arkadaşlar bende Yumurtlama sorunu var klomen hapi verdi dr 5 gün kullandım cuma günü gel bakalim dedi progestoronum 0.650 dr çok düşük dedi bu hapla ilgili bilgisi olan var mi ilaç bittikten sonra ne zaman yumurtlama olur ( olursa tabi ) bi yardım edin lütfen
Tsk ederimbir hafta bazende 10 gün sürebiliyor daha erken olduğuda oluyor kısacası kişiye göre değişiyor
sık sık bakması lazım onuda yapar zatenTsk ederim
Canim benim de senin gibi 28.29 nadir 30 ve üstü iki uc aydir 29.gün oluyorum bend3 anlamadim insaallah gec yumurtluyorumdurkaç günde bir adet oluosun mesla bn 29 30 degişiyo geçen ay 14.gün poziydi bu ay 16. gün değişiyo bazen bnde 14.gün negatif oluna baya korktum stres yaptım fln dedim ama geç yumurtladım heralde sende kendini sıkma
Canim bana da öyle oldu anlamaya calisiyorum takibe devam et en az 3 saat hiç sıvı tüketme ne olacak bakalimHerkese merhaba, ACİL desteğinize ihtiyacım var.
Ovulasyon günümü bilmiyorum.
SAT 24 Aralık. Adet döngüm 28 gün. Ovulasyon testine 10. Gün başladım ve 4 gündür bakıyorum. T her defasında hafif ama net göründü. Ben çatlamaya az kaldı diye tahmin ederken bugün T hiç görünmedi. Sizce nasıl yorumlamalıyım? Su vs tüketmemeye de dikkat ettim
Devam edeyim bakalım.. Umarım kaçırmamışızdır, tesekkurler cevabın içinCanim bana da öyle oldu anlamaya calisiyorum takibe devam et en az 3 saat hiç sıvı tüketme ne olacak bakalim
cnm t nin silik olması veya olmaması negatif önemli olan aynı koyulukta olması lazım..teste devam et koyulaşacaktırHerkese merhaba, ACİL desteğinize ihtiyacım var.
Ovulasyon günümü bilmiyorum.
SAT 24 Aralık. Adet döngüm 28 gün. Ovulasyon testine 10. Gün başladım ve 4 gündür bakıyorum. T her defasında hafif ama net göründü. Ben çatlamaya az kaldı diye tahmin ederken bugün T hiç görünmedi. Sizce nasıl yorumlamalıyım? Su vs tüketmemeye de dikkat ettim
Içimi rahatlattın, çok teşekkürler :)cnm t nin silik olması veya olmaması negatif önemli olan aynı koyulukta olması lazım..teste devam et koyulaşacaktır
ilk idrar ile olmuyacak yanıltır, 3 saat wc gitmeyip ve çok sıvı tüketmeyip yapacaksın genelde saat 11-12 gibi sağlıklı sonuç alırsınIçimi rahatlattın, çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?