Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

surelab ve laboquick olabilir ikisinide kullandım iyi
Deniz mrb bisi sorucam biliyosun benim 12.gunden sonra biraz siliklesmisdi 13.ve 14 bu gun yaptim digerlerine göre daha koyu hic biai anlamadim ben bu işten uzerinde yazi olani ilk idrarla yaptim nasil cikacak diye sonrakini 3 saat sonra

Eklentiler

• 20160105_151625.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20160105_151601.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 54
Deniz mrb bisi sorucam biliyosun benim 12.gunden sonra biraz siliklesmisdi 13.ve 14 bu gun yaptim digerlerine göre daha koyu hic biai anlamadim ben bu işten uzerinde yazi olani ilk idrarla yaptim nasil cikacak diye sonrakini 3 saat sonra
cnm teste devam et bu ay geç yumurtlama olabilir,stres yapma ben ilk kullandığım ay stresde 25.gün lh pik yaptı ki çok düzenlidir siklusum. telaş yapma kür yapıyorsan veya inofolic devam et ve bekle mutlaka koyulaşacaktır

Canim folidoce kullaniyorum folik asit her gun onu iciyorum kür falan yapmiyorum bende anlamadim valla catlasa hissederim agrim olmuyo bencede stresten oluyor sanırım ya

benimde bu ay 12.günden başladı seninkisi gbi 14.gün silindi 15.gün birdaha çıktı 16. gün dahada koyuydu pozi oluna inan ilk 5 snde çıktı 2.çizgi yani bekle bne çıkar Allahın izniyle

Canim folidoce kullaniyorum folik asit her gun onu iciyorum kür falan yapmiyorum bende anlamadim valla catlasa hissederim agrim olmuyo bencede stresten oluyor sanırım ya
kaç günde bir adet oluosun mesla bn 29 30 degişiyo geçen ay 14.gün poziydi bu ay 16. gün değişiyo bazen bnde 14.gün negatif oluna baya korktum stres yaptım fln dedim ama geç yumurtladım heralde sende kendini sıkma

Mrb arkadaşlar bende Yumurtlama sorunu var klomen hapi verdi dr 5 gün kullandım cuma günü gel bakalim dedi progestoronum 0.650 dr çok düşük dedi bu hapla ilgili bilgisi olan var mi ilaç bittikten sonra ne zaman yumurtlama olur ( olursa tabi ) bi yardım edin lütfen

bir hafta bazende 10 gün sürebiliyor daha erken olduğuda oluyor kısacası kişiye göre değişiyor

Herkese merhaba, ACİL desteğinize ihtiyacım var.
Ovulasyon günümü bilmiyorum.
SAT 24 Aralık. Adet döngüm 28 gün. Ovulasyon testine 10. Gün başladım ve 4 gündür bakıyorum. T her defasında hafif ama net göründü. Ben çatlamaya az kaldı diye tahmin ederken bugün T hiç görünmedi. Sizce nasıl yorumlamalıyım? Su vs tüketmemeye de dikkat ettim

Canim benim de senin gibi 28.29 nadir 30 ve üstü iki uc aydir 29.gün oluyorum bend3 anlamadim insaallah gec yumurtluyorumdur

Canim bana da öyle oldu anlamaya calisiyorum takibe devam et en az 3 saat hiç sıvı tüketme ne olacak bakalim

cnm t nin silik olması veya olmaması negatif önemli olan aynı koyulukta olması lazım..teste devam et koyulaşacaktır

Kizlar ya bisi sorucam en son 3 gün once falan ilişki olmustu testler de hep silikte olsa ikinci cizgi hala cikiyo koyu cizgiyi yakalayamadim hic bu gun sabah ve aksam olmak uzere wc den sonra peceteye pembe akıntı geldi aksamki daha fazlaydi ve sol kasigimda agri bacaklarimda sogukluk var neden olabilir sizde

merhaba kızlar ben dün ovulasyon testını yapmaya basladım adetımın 12.günüydü öğleden snra saat 2 gbı yaptım sonuc ıkıncı cızgı silik ti bugun tekrardan öğlene dogru sıvı almadan ıkıncı idrarla yaptım sonuc yıne ıkıncı cızgı belli ama silik bu aksam saat 6 bucuk gbı yaptm yıne silk çizgide yok bakın atayım

1 yazdıgım dun öğlen 2 yazdıgım ise bugun sabah 11 bucuk gbı yaptım tek attgm ise aksam üzeri tekrar yapmıs olduum test saat 18:30

Eklentiler

• 8.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 60
  • 10.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…