cnm siklusun kaç gün öncesinde olmuş olabilirm,test yapmaya devam et..bir dahaki ay 9-10.günde balamerhaba kızlar ben dün ovulasyon testını yapmaya basladım adetımın 12.günüydü öğleden snra saat 2 gbı yaptım sonuc ıkıncı cızgı silik ti bugun tekrardan öğlene dogru sıvı almadan ıkıncı idrarla yaptım sonuc yıne ıkıncı cızgı belli ama silik bu aksam saat 6 bucuk gbı yaptm yıne silk çizgide yok bakın atayım
cnmm şansımaa 5 gun gec geldı testım yoksaa taa adetlıyken vermıstım yenı yıl araya grdı hafta sonu tatılı vs gec geldı maalesef adetın 12. gunu yanı dun baslamıs bulundum fakat bnm adet döngüm 30 gunde bır öncelerden yumı takıbı yaptırıodum hep adetımın 16.gunune denk gelıo du anlamadım yanı bugun sabah yapmıs oldugum testte ıkıncı cızgı silikde olsa belli aksam yaptggmda iknci çizgi silkde olsa yokcnm siklusun kaç gün öncesinde olmuş olabilirm,test yapmaya devam et..bir dahaki ay 9-10.günde bala
bızz ilşkiye adetın 8.gunu baslamıstık 8.10.12 oldu yanıcnm siklusun kaç gün öncesinde olmuş olabilirm,test yapmaya devam et..bir dahaki ay 9-10.günde bala
evet ccnm ınsallah ben devam edeyım yıne saolasın cvp verdgn ıcınproblem yok ozaman sen devam et poz görürsün inş
Bence bugünü değerlendirin yarın tekrar yap silikleşirse tamamdır :)adetın 14.günü ovu test
bugunu bende degerlendrmek ıstıyorm fakat kararsız kaldım bır arkadasm da bana sılıklesmeye basladıgı zaman degeerlednrn mutlaka dedıBence bugünü değerlendirin yarın tekrar yap silikleşirse tamamdır :)
Bence bugün ve öbürgün yapın garanti olur zaten sperm hücrelerinin 3 gün ömrü var.bugunu bende degerlendrmek ıstıyorm fakat kararsız kaldım bır arkadasm da bana sılıklesmeye basladıgı zaman degeerlednrn mutlaka dedı
Yani ben öyle yaptım koyu olduğu gün ve günaşırı oldu şu an hamileyim :)bugunu bende degerlendrmek ıstıyorm fakat kararsız kaldım bır arkadasm da bana sılıklesmeye basladıgı zaman degeerlednrn mutlaka dedı
aynennn burada okudum cıft cızgıyı görduklerı gbı ılıskıde bulunmuslar devamlı bugun adetın 14 gunu yarında olur 15 eger adamı kandırabılırsem 16 da olsn sperm kalıtesı beni düşündüren azalıyomus yaBence bugün ve öbürgün yapın garanti olur zaten sperm hücrelerinin 3 gün ömrü var.
aaaa öyleeemmııııı aay allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsn ınsallah tamam bugun o ilşki olacak :)))))Yani ben öyle yaptım koyu olduğu gün ve günaşırı oldu şu an hamileyim :)
Hahahhaha :))) sağol canım darısı başınıza :) :))aaaa öyleeemmııııı aay allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsn ınsallah tamam bugun o ilşki olacak :)))))
aayy hadı ınsallahhh allah bızlerede nasıp eder zaten bız adetın 8 gunu gun asırı ılıskıye baslamıstıkkHahahhaha :))) sağol canım darısı başınıza :) :))
Ne zamandır düşünüyosun ilaç falan kullanıyo musun doktora gittin mi hiçaayy hadı ınsallahhh allah bızlerede nasıp eder zaten bız adetın 8 gunu gun asırı ılıskıye baslamıstıkk
Herkesin bir olmuyo ben 21.gün çift çizgiyi gördüm. Sabredin devam edin stres yapmayınBENİME BUGÜN 13.GÜN AMA HALA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDİMNEDEN ACABA
Herkesin bir olmuyo ben 21.gün çift çizgiyi gördüm. Sabredin devam edin stres yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?