Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

anlayan bırı yazabılırmı acaba neler oldugunu adetımın 13.günümdeyım

cnm siklusun kaç gün öncesinde olmuş olabilirm,test yapmaya devam et..bir dahaki ay 9-10.günde bala

cnm siklusun kaç gün öncesinde olmuş olabilirm,test yapmaya devam et..bir dahaki ay 9-10.günde bala
cnmm şansımaa 5 gun gec geldı testım yoksaa taa adetlıyken vermıstım yenı yıl araya grdı hafta sonu tatılı vs gec geldı maalesef adetın 12. gunu yanı dun baslamıs bulundum fakat bnm adet döngüm 30 gunde bır öncelerden yumı takıbı yaptırıodum hep adetımın 16.gunune denk gelıo du anlamadım yanı bugun sabah yapmıs oldugum testte ıkıncı cızgı silikde olsa belli aksam yaptggmda iknci çizgi silkde olsa yok

adetın 14.günü ovu test

Eklentiler

• 11.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 46
daha ayrıntılı olsun bırdaha cektım karanlık cıkmıs ötekı

Eklentiler

• 111.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
Bence bugün ve öbürgün yapın garanti olur zaten sperm hücrelerinin 3 gün ömrü var.
aynennn burada okudum cıft cızgıyı görduklerı gbı ılıskıde bulunmuslar devamlı bugun adetın 14 gunu yarında olur 15 eger adamı kandırabılırsem 16 da olsn sperm kalıtesı beni düşündüren azalıyomus ya

Herkesin bir olmuyo ben 21.gün çift çizgiyi gördüm. Sabredin devam edin stres yapmayın

STRES YAPMIYORUM ASLINDA AMA DAHA ÖNCE YAPTIĞIMDA AZ DA OLSA ÇİZGİ GÖRÜNÜYORDU ŞİMDİ 12.GÜN ÇİZGİ HİÇ GÖRÜNMÜYOR YUMURTA OLDUĞU ZAMAN TAMAMEN KOYU OLUYOR DEĞİL Mİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…