Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Ne zamandır düşünüyosun ilaç falan kullanıyo musun doktora gittin mi hiç
evet cnm yaklasık 4 bucuk yıldır evlıyım cocuk dusunmedık hıc yasımda daha genc erken evlendım dogal yollardan korundm arada kacamaklar oldu ama gebelık olusmadı kafaya takmadım ıstemıyodum cunku son bır senedır ıster gbı oldm akısına bıraktım kazara da olsa hamıle kalmadgm ıcın şüphelendm doktora gttım sadece fsh hormonum 9.75 idi baska sorun yoktu rahım fılmı cektrdım tüpler acık eşimde spermıogram yaptrdı onunkılerde normal cıktı ıkı ay klomen kullandm olmadı ıkı aydırr ılac kullanmıyorm butun degerlerm fsh falan normale döndü beklemedeyız suan bende ovulasyon testı aldm smdı bırde öle denemek ıstedım gecen ay fılm cekıldım doktorum rahım fılmınden snra hammılelık şansının artcagını sorun olmadgnı hamıle kalabılecegımı söyledı 3 ay bekleyelım dedı

STRES YAPMIYORUM ASLINDA AMA DAHA ÖNCE YAPTIĞIMDA AZ DA OLSA ÇİZGİ GÖRÜNÜYORDU ŞİMDİ 12.GÜN ÇİZGİ HİÇ GÖRÜNMÜYOR YUMURTA OLDUĞU ZAMAN TAMAMEN KOYU OLUYOR DEĞİL Mİ
yok tek cızgı cıkıyo bak bnm dun attgm test resmı silk çizgi bile cıkmadı bende kımısı gec yumurtluyo zaten onu bulmak önmlı olan sabret sen zamanını kacrma hergun aynı saate yap ben gunde 1 tane yapıyorm

Allah gönlüne göre versin inşallah. Planlı gebeliklerde bebek sağlığı için de folik asit veriyolar vermediler mi sana. Gebelikten 2-3 ay önce başlıyolar gebeliğin 3.ayına kadar

Allah gönlüne göre versin inşallah. Planlı gebeliklerde bebek sağlığı için de folik asit veriyolar vermediler mi sana. Gebelikten 2-3 ay önce başlıyolar gebeliğin 3.ayına kadar
suan kullanıyorum folık trıo yenı basladım ama bır hafta falan oldu önceden foılbıol almıstım alerjı yaptı bıraktm ahada almadım en son doktora 30 ocakta gttm sorun varmı baktrdım folık asıt verdı kulllanıyorm gunde bır tane ayrıca ben sabah ve aksamları hayıt suyu ıcıyorm bal tarcın macun yapıorm polenlı

bakk bnmde dun yaptgm aynı böyleydı bugun cıft cızgı ama bekle sen hem adetın 13 gunu erken zaten

Ayyy bilmiyorum ben bu macunları. Korkuyorum daha doğrusu ne iyi gelir neyde düşük riski olur diye korkuyorum o yüzden. İyice araştırdıysan bu macunu şifa olur inşallah

Ayyy bilmiyorum ben bu macunları. Korkuyorum daha doğrusu ne iyi gelir neyde düşük riski olur diye korkuyorum o yüzden. İyice araştırdıysan bu macunu şifa olur inşallah
amın cnm ınsallh yok kız bal tarcın çörekotu karstrıorm ıcınede azcık polen yumurta gelıstrmk ıcın

Aynen sabah kahvaltı yaptım mesala saat 9 da çay içtim sonra bir daha icmedim birşey saat 12.45 te yaptım böyle çıktı
valla varya ben gunde 2 demlık cay ıcerım 1 sabah bır aksam sırf cay ıcmemek ıcın kalkmadım yataktan 10 a kadar erken kalksam duramıcam demlıcem ıcıcem cunku bırde ben kafama göre test yapıodm megerse her gun aynı saate yapmak gerekırmıs onada özen göster aksam 8 den snra yapmanın bır manası yokmus ama gece yapabılırmssn bana anlatılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…