valla varya ben gunde 2 demlık cay ıcerım 1 sabah bır aksam sırf cay ıcmemek ıcın kalkmadım yataktan 10 a kadar erken kalksam duramıcam demlıcem ıcıcem cunku bırde ben kafama göre test yapıodm megerse her gun aynı saate yapmak gerekırmıs onada özen göster aksam 8 den snra yapmanın bır manası yokmus ama gece yapabılırmssn bana anlatılan
hımm yapısıklık olmadgna emınmısın kurtajdan sonra tıkanıklık vs olabılıyor zorunlu kürtaj olmak zorundamı kaldn yoksa kendı ıstegnlemı tamamm gayet normal bende 30 gunde bır gecen ay 28 gun oldu normalde 30 31 oluyo sen her gun yap adete on gun kala yumurtlayan bıle var ayy su kelımede ne bıcım kelıme ya yumurtlamak3 ay önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 28 - 30 arasında oldum
hım anladm cnm dıkkat etmeye calıs o zaman bırde aynı saatte yapmaya özen gösterçalıştığım için öyle birşey yapamıyorum malesef ki
iki gün önce doktora gittim ultrasonla baktı karından normal dedi herşeyhımm yapısıklık olmadgna emınmısın kurtajdan sonra tıkanıklık vs olabılıyor zorunlu kürtaj olmak zorundamı kaldn yoksa kendı ıstegnlemı tamamm gayet normal bende 30 gunde bır gecen ay 28 gun oldu normalde 30 31 oluyo sen her gun yap adete on gun kala yumurtlayan bıle var ayy su kelımede ne bıcım kelıme ya yumurtlamak
tamamm ıste harıkaa karından baktrmıyorum ben alttan baktırıorm daha detaylı o zaman herseyiki gün önce doktora gittim ultrasonla baktı karından normal dedi herşey
iki gün önce doktora gittim ultrasonla baktı karından normal dedi herşey
hayır ncak rahım fılmı cekılmek lazmm hem bnm cekılme amacım doktorumunda dedıgı rahım fılmı cektırenlerın ılk 3 ay hamılelık şansı cok yuksek tum kanallar o ıcerı verılen ilaç sayesınde acılıyorr,
karından görünür mü peki yapışma olduğu zaman
hayır ncak rahım fılmı cekılmek lazmm hem bnm cekılme amacım doktorumunda dedıgı rahım fılmı cektırenlerın ılk 3 ay hamılelık şansı cok yuksek tum kanallar o ıcerı verılen ilaç sayesınde acılıyorr
vlla canm ben anestesısız cektrdım hatta tek basıma gttım cektrdım dönüşte de kendıme yemek ısmarladm evıme geldım sonrada korkulacak bısey yok tüpler acıksa acı pek olmuyo karın bolgesınde adet sancısına benzer bı agrı oluyo o kadar alttan muayenede rahatsan ondada sorun olmazzor mu oluyor pekki
Bence de kürtaj kadar zor olamazvlla canm ben anestesısız cektrdım hatta tek basıma gttım cektrdım dönüşte de kendıme yemek ısmarladm evıme geldım sonrada korkulacak bısey yok tüpler acıksa acı pek olmuyo karın bolgesınde adet sancısına benzer bı agrı oluyo o kadar alttan muayenede rahatsan ondada sorun olmaz
vlla canm ben anestesısız cektrdım hatta tek basıma gttım cektrdım dönüşte de kendıme yemek ısmarladm evıme geldım sonrada korkulacak bısey yok tüpler acıksa acı pek olmuyo karın bolgesınde adet sancısına benzer bı agrı oluyo o kadar alttan muayenede rahatsan ondada sorun olmaz
Canım senin gebelik nasil gidiyor?Bi sıkıntı yok inşallah.Ha birde bişey soracam.Idrarin renginde herhangi bir değişiklik oldumu?Koyu mu açık mı yani..?Evet koyu oluyor. Foto atabilir misin testlerinin.
Bence de kürtaj kadar zor olamaz
adet bıttıgı gbı cektrmen lazım evet bnmkıde saat gbı duzenlı bu işler hiç belli olmuyoralttan muayne sevmiyorum pek aslında o yüzden bende çektireyim o zaman adet düzenli ise yine de olur mu peki
Mrb ablacım dün doktora gittim kese göründü 5 haftalık dedi. İdrar rengi de açıldı sanki rengi birazcıkCanım senin gebelik nasil gidiyor?Bi sıkıntı yok inşallah.Ha birde bişey soracam.Idrarin renginde herhangi bir değişiklik oldumu?Koyu mu açık mı yani..?
İdrar rengi cinsiyet belirlemede mi önemliydi nasıldı?Mrb ablacım dün doktora gittim kese göründü 5 haftalık dedi. İdrar rengi de açıldı sanki rengi birazcık
bennmm adetım saatı saatıne duzenlıdır ama yınede cektrdım bı baktıkk ben cok faydalı oldugunu dunuyorum cunku ıcerı verılen sıvı kanalları tüpleri acıyo tamamen tezmızlıyo hamıllık sansıda artıyo hem kafamdanda atmıs oldum acaba tupler acıkmı kapalımı neden dööllenme olmuyo falan dıye senınkı demekkı acık döllenme olmus bı sefer ama saglıksız gebelık olstysa düştüyse kürtaj olduysa tıkanıklık veya yapısıklık olabılıyosende de mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?