Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

çalıştığım için öyle birşey yapamıyorum malesef ki

3 ay önce kürtaj oldum kürtajdan sonra 28 - 30 arasında oldum
hımm yapısıklık olmadgna emınmısın kurtajdan sonra tıkanıklık vs olabılıyor zorunlu kürtaj olmak zorundamı kaldn yoksa kendı ıstegnlemı tamamm gayet normal bende 30 gunde bır gecen ay 28 gun oldu normalde 30 31 oluyo sen her gun yap adete on gun kala yumurtlayan bıle var ayy su kelımede ne bıcım kelıme ya yumurtlamak

iki gün önce doktora gittim ultrasonla baktı karından normal dedi herşey

,
karından görünür mü peki yapışma olduğu zaman
hayır ncak rahım fılmı cekılmek lazmm hem bnm cekılme amacım doktorumunda dedıgı rahım fılmı cektırenlerın ılk 3 ay hamılelık şansı cok yuksek tum kanallar o ıcerı verılen ilaç sayesınde acılıyorr

zor mu oluyor pekki

zor mu oluyor pekki
vlla canm ben anestesısız cektrdım hatta tek basıma gttım cektrdım dönüşte de kendıme yemek ısmarladm evıme geldım sonrada korkulacak bısey yok tüpler acıksa acı pek olmuyo karın bolgesınde adet sancısına benzer bı agrı oluyo o kadar alttan muayenede rahatsan ondada sorun olmaz

Bence de kürtaj kadar zor olamaz

alttan muayne sevmiyorum pek aslında o yüzden bende çektireyim o zaman adet düzenli ise yine de olur mu peki

Canım senin gebelik nasil gidiyor?Bi sıkıntı yok inşallah.Ha birde bişey soracam.Idrarin renginde herhangi bir değişiklik oldumu?Koyu mu açık mı yani..?
Mrb ablacım dün doktora gittim kese göründü 5 haftalık dedi. İdrar rengi de açıldı sanki rengi birazcık

sende de mi vardı
bennmm adetım saatı saatıne duzenlıdır ama yınede cektrdım bı baktıkk ben cok faydalı oldugunu dunuyorum cunku ıcerı verılen sıvı kanalları tüpleri acıyo tamamen tezmızlıyo hamıllık sansıda artıyo hem kafamdanda atmıs oldum acaba tupler acıkmı kapalımı neden dööllenme olmuyo falan dıye senınkı demekkı acık döllenme olmus bı sefer ama saglıksız gebelık olstysa düştüyse kürtaj olduysa tıkanıklık veya yapısıklık olabılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…