Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

anladım kürtajdan sonra doktor herşey normal dedi..ben yine de iki gün önce doktora gittim oda karından baktı herşey normal dedi şimdi korktum ama

gelişmediği için kürtaj oldum ama düşük başlamamıştı

anladım kürtajdan sonra doktor herşey normal dedi..ben yine de iki gün önce doktora gittim oda karından baktı herşey normal dedi şimdi korktum ama
yok cnm korkmanı gerektırecek bısey yok bnm dedıgım bır ıhtımal olmayadabılır yanı ama bu konuyudsa bı aklında tut ayrıca bırdahakı gttgnde doktoruna sor cektrmenın gereklı olup olmadgnı bu arada kürtajın sebebıde cok önmlı

gelişmediği için kürtaj oldum ama düşük başlamamıştı
tamamm ıste anladm saglıksız gebelıkk sen dedıgım gbı doktoruna sor sıkıntı yapma sımdılık bısey yok dedıyse yoktur ama aklında bulnsn

8 haftalıktı kese vardı ama bebek gelişmiyordu o yüzden olmak zorunda kaldım

şuan o kadar moralim bozuldu ki anlatamam
nedenn cnmm moralın bozukk allah herseyın hayırlısını vrsın sakın moralını bozma bak en azından hamıle kalabılıyosun onu düşün bir sefer basardın yıne basarırsn

nedenn cnmm moralın bozukk allah herseyın hayırlısını vrsın sakın moralını bozma bak en azından hamıle kalabılıyosun onu düşün bir sefer basardın yıne basarırsn

yok yapışma olmasından korktum ben moralim bozuldu

gercekten sakın moralını bozmaa kurajı kendı doktorunmu yaptı ayrıca doktorun böle bır ıhtımalı hepımzden önce düşünür

doktorum yoktu benim özel bi hastane de arkadaşım hemşireydi onun tanıdığı doktor yaptı ama herşey normal geçti dedi yapışma olduğunda kürtaj sırasında belli olmaz mı

doktorum yoktu benim özel bi hastane de arkadaşım hemşireydi onun tanıdığı doktor yaptı ama herşey normal geçti dedi yapışma olduğunda kürtaj sırasında belli olmaz mı
demekki içeriyi heryerı ıyıce temızlemıstr hem korkma ıllakı yapısıklık olacak dıye bırsey yok zaten normal demıs bnm bır arkadsm kurtaj oldugu gece tekrar hamıle kaldı düşünn

demekki içeriyi heryerı ıyıce temızlemıstr hem korkma ıllakı yapısıklık olacak dıye bırsey yok zaten normal demıs bnm bır arkadsm kurtaj oldugu gece tekrar hamıle kaldı düşünn

hemşire olan arkadaşımda girdi hatta herşey çok kolay oldu normal bi sıkıntı yok dedi biz zaten bir ay ara verdik sonra denemeye başladık benim anlamadığım yapışma o an belli olmaz mı

hemşire olan arkadaşımda girdi hatta herşey çok kolay oldu normal bi sıkıntı yok dedi biz zaten bir ay ara verdik sonra denemeye başladık benim anlamadığım yapışma o an belli olmaz mı
tamamm hersey yolunda dedıyse demekkı hemencecık temızlemısler takkma cnm bunu kafayaa senn demekkı doktrda senden ıstemedgne göre normal hersey

tamamm hersey yolunda dedıyse demekkı hemencecık temızlemısler takkma cnm bunu kafayaa senn demekkı doktrda senden ıstemedgne göre normal hersey

istemedi kontrole de gelmene gerek yok dedi bende gitmedim ama şimdi korktum bi arkadaşım var ondan fiyat öğreneyim çektireceğim

ankaradayım ben
oralardada aynıdır belkı bıraz daha dusuk olabılır ıstanbulun tası topragı altın ya hanı sözde ondan her bı sey pahalı amaa kesınlıkle guvenılır bır yer olması lazm bılmedgn yerde yaptrma bnm arkdsmn teyzesı gttı ucuz bı yer buldu rahmını deldılermı yaktılarmı öle bısey olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…