Hamdolsun.Kendine dikkat et.Allah tamamina erdirsin canım.Evet rengi koyu ise kız açık ise kız diye tecrübe etmişiz de.Denemeye devam ediyrz işteİdrar rengi cinsiyet belirlemede mi önemliydi nasıldı?
bennmm adetım saatı saatıne duzenlıdır ama yınede cektrdım bı baktıkk ben cok faydalı oldugunu dunuyorum cunku ıcerı verılen sıvı kanalları tüpleri acıyo tamamen tezmızlıyo hamıllık sansıda artıyo hem kafamdanda atmıs oldum acaba tupler acıkmı kapalımı neden dööllenme olmuyo falan dıye senınkı demekkı acık döllenme olmus bı sefer ama saglıksız gebelık olstysa düştüyse kürtaj olduysa tıkanıklık veya yapısıklık olabılıyo
Pardon koyu ise kız,açık ise erkek...Hamdolsun.Kendine dikkat et.Allah tamamina erdirsin canım.Evet rengi koyu ise kız açık ise kız diye tecrübe etmişiz de.Denemeye devam ediyrz işte
bennmm adetım saatı saatıne duzenlıdır ama yınede cektrdım bı baktıkk ben cok faydalı oldugunu dunuyorum cunku ıcerı verılen sıvı kanalları tüpleri acıyo tamamen tezmızlıyo hamıllık sansıda artıyo hem kafamdanda atmıs oldum acaba tupler acıkmı kapalımı neden dööllenme olmuyo falan dıye senınkı demekkı acık döllenme olmus bı sefer ama saglıksız gebelık olstysa düştüyse kürtaj olduysa tıkanıklık veya yapısıklık olabılıyo
Hayırlısı inşallah sağlıklı olsun da :))Pardon koyu ise kız,açık ise erkek...
yok cnm korkmanı gerektırecek bısey yok bnm dedıgım bır ıhtımal olmayadabılır yanı ama bu konuyudsa bı aklında tut ayrıca bırdahakı gttgnde doktoruna sor cektrmenın gereklı olup olmadgnı bu arada kürtajın sebebıde cok önmlıanladım kürtajdan sonra doktor herşey normal dedi..ben yine de iki gün önce doktora gittim oda karından baktı herşey normal dedi şimdi korktum ama
tamamm ıste anladm saglıksız gebelıkk sen dedıgım gbı doktoruna sor sıkıntı yapma sımdılık bısey yok dedıyse yoktur ama aklında bulnsngelişmediği için kürtaj oldum ama düşük başlamamıştı
yok cnm korkmanı gerektırecek bısey yok bnm dedıgım bır ıhtımal olmayadabılır yanı ama bu konuyudsa bı aklında tut ayrıca bırdahakı gttgnde doktoruna sor cektrmenın gereklı olup olmadgnı bu arada kürtajın sebebıde cok önmlı
tamamm ıste anladm saglıksız gebelıkk sen dedıgım gbı doktoruna sor sıkıntı yapma sımdılık bısey yok dedıyse yoktur ama aklında bulnsn
nedenn cnmm moralın bozukk allah herseyın hayırlısını vrsın sakın moralını bozma bak en azından hamıle kalabılıyosun onu düşün bir sefer basardın yıne basarırsnşuan o kadar moralim bozuldu ki anlatamam
nedenn cnmm moralın bozukk allah herseyın hayırlısını vrsın sakın moralını bozma bak en azından hamıle kalabılıyosun onu düşün bir sefer basardın yıne basarırsn
gercekten sakın moralını bozmaa kurajı kendı doktorunmu yaptı ayrıca doktorun böle bır ıhtımalı hepımzden önce düşünüryok yapışma olmasından korktum benmoralim bozuldu
gercekten sakın moralını bozmaa kurajı kendı doktorunmu yaptı ayrıca doktorun böle bır ıhtımalı hepımzden önce düşünür
demekki içeriyi heryerı ıyıce temızlemıstr hem korkma ıllakı yapısıklık olacak dıye bırsey yok zaten normal demıs bnm bır arkadsm kurtaj oldugu gece tekrar hamıle kaldı düşünndoktorum yoktu benim özel bi hastane de arkadaşım hemşireydi onun tanıdığı doktor yaptı ama herşey normal geçti dedi yapışma olduğunda kürtaj sırasında belli olmaz mı
demekki içeriyi heryerı ıyıce temızlemıstr hem korkma ıllakı yapısıklık olacak dıye bırsey yok zaten normal demıs bnm bır arkadsm kurtaj oldugu gece tekrar hamıle kaldı düşünn
tamamm hersey yolunda dedıyse demekkı hemencecık temızlemısler takkma cnm bunu kafayaa senn demekkı doktrda senden ıstemedgne göre normal herseyhemşire olan arkadaşımda girdi hatta herşey çok kolay oldu normal bi sıkıntı yok dedi biz zaten bir ay ara verdik sonra denemeye başladık benim anlamadığım yapışma o an belli olmaz mı
tamamm hersey yolunda dedıyse demekkı hemencecık temızlemısler takkma cnm bunu kafayaa senn demekkı doktrda senden ıstemedgne göre normal hersey
cnm ıstanbuldamsn nerde yasıosn bn 400 e cektrdmistemedi kontrole de gelmene gerek yok dedi bende gitmedim ama şimdi korktum bi arkadaşım var ondan fiyat öğreneyim çektireceğim
oralardada aynıdır belkı bıraz daha dusuk olabılır ıstanbulun tası topragı altın ya hanı sözde ondan her bı sey pahalı amaa kesınlıkle guvenılır bır yer olması lazm bılmedgn yerde yaptrma bnm arkdsmn teyzesı gttı ucuz bı yer buldu rahmını deldılermı yaktılarmı öle bısey olmustuankaradayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?