Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bende ablamın doktorunu aradım ankara da bayağı iyi fiyat verecek bakalım

kürtajımı yapan doktor anastezili istedim 450tl dedi ama önce muayne edecek gerek vasa yapaca
tamamm cnmm aynen baksın ama anestezılı yaptrmanı asla tavsıye etmemm vucudunaa bosunaa anestezı enjekte etrme tam aksına zararlı hıc gerek yok ben anestezı almadım bılee

tamamm cnmm aynen baksın ama anestezılı yaptrmanı asla tavsıye etmemm vucudunaa bosunaa anestezı enjekte etrme tam aksına zararlı hıc gerek yok ben anestezı almadım bılee

canım acır diye korkuyorum ben açıkçası önce muayne etmesi gerekiyorumuş ama

canım acır diye korkuyorum ben açıkçası önce muayne etmesi gerekiyorumuş ama
tamamm etsın cnm belkıde hıc gerek kalmazz yanıı ınsallahda kalmazz ama acıya dayncaksn şöyle senın tuplern acıktır buyuk ıhtımal fazla acı cekmezsn zaten adet sancısı varya karnın agrıo hanı aynı onun gbı hıis adet olmussun gbı 10 dk sürüo sık dişini sabret vucuduna anestezı soktrtma

devlet hastanesine gitsem nasıl olur ki işte onu da bilmiyorum

bilmiyorum bakalım bi araştırayım önce muayne olurum devlet hastanesinde bi doktor var gerek yok derse yaptırmam
aynenn en azndan o sorunda ortadan kalkmıs olur ıcınde rahat eder hem bekle belkıde hıc gerek kalmaz adetının 13.gunundesın sonucta

tabi ki de ama yinede kafam karıştı :)
kafana cok takıosun sennn anladgm kadaryla yapma sakın bunu bak en azndan sen hamıle kalabılıyosun bn bı ton sey denedım olmadı yanı düşün cnm bu arada senın bı sorunun varmıydı hıc

kafana cok takıosun sennn anladgm kadaryla yapma sakın bunu bak en azndan sen hamıle kalabılıyosun bn bı ton sey denedım olmadı yanı düşün cnm bu arada senın bı sorunun varmıydı hıc

ahayır kesinlikle yoktu hatta düşünmeye başladık bir kaç ay sonra kaldım arı sütü kullandım o da fayda sağladı

ahayır kesinlikle yoktu hatta düşünmeye başladık bir kaç ay sonra kaldım arı sütü kullandım o da fayda sağladı
arı sutunu bende aktardan aldım gecenjn a y karısımlı ama saf arı sutu almadım gecen ay cok sey kullandımm ama olmadı bu ay bısey yapmıyorm pek yumurtam kalıteslı olsun dıyee bal tarcın çörek otu polen karstrp macun yapıorm sabahları

hadi inşallah canım bende hiçbirşey kullanmıyorum bu ay geçen ay incir kürü yaptım bu ay sadece tset yapıyorum

hadi inşallah canım bende hiçbirşey kullanmıyorum bu ay geçen ay incir kürü yaptım bu ay sadece tset yapıyorum
ıyı yapmmıssın test almakklaa bende ılk defa bu ay kullanıyorumm bakalım allah ınsallah bızlere bunu vesıle kılar da hamıle kalıırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…