Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

aslında çok rahatım ama sen böyle yapışma falan deyince gerildim valla
yok gerılme bunların hep sı bır varsayımmm sorun yok dedıyse yoktur ama alttan bakarak anlayamazlar yanı bunu o ılacın enjekte edılmesı ıcerının temızlenmesı lazm

yok gerılme bunların hep sı bır varsayımmm sorun yok dedıyse yoktur ama alttan bakarak anlayamazlar yanı bunu o ılacın enjekte edılmesı ıcerının temızlenmesı lazm

anladım teşekkür ederim kontrole giderim eğer gerek görürse yapar zaten dediğinn gibi bir kere olduysa zamanı gelince <<<<<Allah izin verir inşallah ama testlere devam edeceğim bakalım

anladım teşekkür ederim kontrole giderim eğer gerek görürse yapar zaten dediğinn gibi bir kere olduysa zamanı gelince <<<<<Allah izin verir inşallah ama testlere devam edeceğim bakalım
ınsallah cnm bu fılmı adett bıttıkten sonra yapıyolar belkı hamıle kalırsın bu ayda hıc gerek kalmaz

ınsallah cnm bu fılmı adett bıttıkten sonra yapıyolar belkı hamıle kalırsın bu ayda hıc gerek kalmaz

bu ay olmayacak sanmam çünkü hiç çizgi yok önceden vardı azda olsa ama dün ve bugün yok oldu belki bu ay olmayacaktır

bu ay olmayacak sanmam çünkü hiç çizgi yok önceden vardı azda olsa ama dün ve bugün yok oldu belki bu ay olmayacaktır
bakk dur bnm dun cıkan testı a-tayım sanada görr bak tek cizgi

Eklentiler

• 10.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 48
bende azda olsa ıkı gundur ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıkıodu aksam bır yaptımm böle cıktı şok oldum bak bugun yaptım nasıl cıktı onuda atayım gerılerde kalmıstr bulamazsn

Eklentiler

• 111.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 59
bende azda olsa ıkı gundur ıkıncı cızgı sılıkte olsa cıkıodu aksam bır yaptımm böle cıktı şok oldum bak bugun yaptım nasıl cıktı onuda atayım gerılerde kalmıstr bulamazsn

ne kadar belli bende görürüm inşallah böyle :)

nasıl oluyor canım bende yapayım onu
bn onu yumurtaları gelıstrrmek ıcınyapıorm hem de kalıtesını arttrmak ıcın faydasnı gördumm ıns sende görursun sabahları ac karnına bır yemek kasıgı bala 1 çay kasıgı tarcın ve çörek otu at karıstr ye

hımm tamam canım sağol yarından itibaren bende başlayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…