Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

:) bakalım ben nasıl olacağım olmadı spora başlarım :)
aynenn olmadı öle yaparsnn bn yemedıgım bısey kalmadı bır bılsen neler yedım ıctım belıme yakıda yapıstrcaktm bu ay gecen ay yapıstrdm ama olmadı bu ay aslında ıstıyodmm bır turlu usengeclıgımden dısarı cıkıp almadm

o neden peki

gecen ay ben yaptımm yumurtalarımı hemen catlattı verılen ısı dan heralde artık nasıl bır etkı yapıosa hemen yumurtam catladııı cok erken takmıstım ama ben adetın 11. gunu mesela bugun taksam ıyı olurdu yada yarn

beline mi takıyorsun ne kadar kalıyor olmadı bende öbür ay yaparım

AMA BEN HERGÜN DUŞ ALMADAN DURAMIYORUM Kİ YARIN YAPAYIM OLMADI DENEYİM Bİ
dus alırken cıkarmana gerek yok ayrıca abdest gecıyormuss arastrdımmm cunku ılıskıde olcak yaa ıstersenn cıft cızgıyı gördugn zaman testte o zaman tak

ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE TAKSAM DAH Mİ İYİ OLUR
bence daha ıyı olur bende pısman oldum hatta gecen ay öle yapmadgm ıcın bu ayda yapmak ıstıyorm ama bır ay ara versem ıyı olur ondnn yapmıyorum vazgectım bırdaha kı ay yaparım tekrar

bence daha ıyı olur bende pısman oldum hatta gecen ay öle yapmadgm ıcın bu ayda yapmak ıstıyorm ama bır ay ara versem ıyı olur ondnn yapmıyorum vazgectım bırdaha kı ay yaparım tekrar

İNŞALLAH BU AY GÜZEL Bİ HABER ALIRSIN :))

AMİN İNŞALLAH CANIM TABİ BENİM BU AY HALLETMEM GEREKEN BAŞKA SORUNLARIM VAR ONDAN SONRA
ınsallah sorunlarını halledersın cnm bana merak etgn seylerı yazabılırsın sorabılırsın bnde formul cok ama bır turlu uygulamaya gecemıyorm gectıklermde olmuyo sımdılık ınsallah oes etmeden devam edıcemmmm

İNŞALLAH CANIM

ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE TAKSAM DAH Mİ İYİ OLUR
Canım çok sabırsızsın takıntılısın bi rahatla bi rahat ol. Aklına getirmemeye çalış herşeyi deneme. Herkesin her dediğini denesen ohoooo. Hem belki o ona iyi geliyodur sana tam tersi çok kötü gelecektir bunu bilemeyiz. Sen bu ay bişey deneme ara sıra testini at bakalım. Baktık bu ay hamile kalamadın önümüzdeki ay doktora gidersin sorun neyse ona göre ilacını verir. Bu yüzden önce sakin olup kafana bişey takmaman gerek

Bi sorunum vardı onu da hallettik bu ay sadece test yapıyorum bakalım zaten normal surecteyiz su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…