Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

O ozge-_-ozge heralde ilk zmnlari alışamadı inş alışır yakında yoksa hormonlar zıplama ya başlar bu arada biz çalışmalara başladık

O ozge-_-ozge bu arada cnm ne diyeceğim şimdi bnm test çift çizgi ya yanı bu yumurta illa ki catlarmi bilen bu ayki adetimn dorduncu günü gttm doktora bana geçen aydan kalma.küçük küçük yumurtalar var demişti kist değilmiş bu ay da acaba oylemi olur dedim

Yok kızlar testi ilk kez yapıyorum ya ondan o yüzden zaten daha erkenmis :) bekliyorum ben zamanı gelecek elbette ki Allah ne zaman isterse :)

Kizlar iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün bekleyip ertesi gün 1 ocakta tek sefer ilişki oldu başka olmadı ertesi gün yaptığımda çizgi siliklesmisti. Adete 6 gün var şu an sat 15 aralık dün yaptım yine çift çizgi çıktı aklım karıştı

İkinci bir yumurta olabilir mi veya hamilelik durumu? Hamile kalanlarda üst üste çift çizgiyi görünce anlıyorlarmış hamile olduklarını diye duymuştum. Hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler alırsın İnşallah

Bnmde bugün yaptm test

Eklentiler

• IMG_20160108_112357.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 42
hadi inşallah hayırlısı
Yazdıklarını zı okudum da 3 ay önce kürtaj olmuş sun sanırım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Yapışık lık korkun var sanırım... Bu adetten belli olur hiç adet olamama yada çok az olması yapışık lık belirtisi.

evet Allah kimseye yaşatmasın..kürtajdan 29 gün sonra ilk adetimi oldum zaten sonra da ikinci ve ücüncü 30 gün sonra oldu ilk iki gün aşırı oluyor sonra azalıyor zaten

evet Allah kimseye yaşatmasın..kürtajdan 29 gün sonra ilk adetimi oldum zaten sonra da ikinci ve ücüncü 30 gün sonra oldu ilk iki gün aşırı oluyor sonra azalıyor zaten
Ozaman sorun yoktur korkma.. Bende 3 ay önce kürtaj oldum yoğun adet dönemleri geciriyorum.. Geçen ay yumurta takibi yaptırdım doktor sürekli alttan baktı bi sorun olmadığını söyledi.

Ozaman sorun yoktur korkma.. Bende 3 ay önce kürtaj oldum yoğun adet dönemleri geciriyorum.. Geçen ay yumurta takibi yaptırdım doktor sürekli alttan baktı bi sorun olmadığını söyledi.

ben 3 gün önce gittim karından baktırdım rahim düzelmeye başlamış sorun yok deneyebilirsiniz dedi ama burda okuduklarım korkuttu ama azalma falan yok zaten adetimde sana da geçmiş olsun ben gelişmediği çin kürtaj oldum sen peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…