Benim düşük başlamıştı. Hiç korunmadim hamilede kalamadimben 3 gün önce gittim karından baktırdım rahim düzelmeye başlamış sorun yok deneyebilirsiniz dedi ama burda okuduklarım korkuttu ama azalma falan yok zaten adetimde sana da geçmiş olsun ben gelişmediği çin kürtaj oldum sen peki
Benim düşük başlamıştı. Hiç korunmadim hamilede kalamadimherşeye takılma korkma rahat ol ..
Onu bildiğim kadarıyla adetin 2.günü başlayıp 12. Gün bitirmek gerekiyor.yok gitmiyorum zaten doktora kürtajıma giren hemşireye sordum bi sorun herşey normaldi dedi bende sadece testlere devam ediyorum burda bi arkadaş bal çörek otu tarçın dedi onu içmeye başladım başka birşey yapmıyorum.
Evet bende öyle biliyorum. Bi kere yaptım tam yumurtlama günü inanılmaz ağrı yaşadım ama hamilelik olmadı.nisamelek enn iyisi adetliyken başlamakbal a ama ben devam ettiriyor bbugün biraktm geç baslamstm 12 gnden snra zararli
bende daha bugün başlamıştım halbukiEvet bende öyle biliyorum. Bi kere yaptım tam yumurtlama günü inanılmaz ağrı yaşadım ama hamilelik olmadı.
Bana kalırsa yeme derim çünkü dediğim gibi 12. Gün bitmesi gerekiyor.. İstersen internet ten araştırma yap.benim içmemin bi sıkıtısı olur mu şimsi bugün 14.gün
Bana kalırsa yeme derim çünkü dediğim gibi 12. Gün bitmesi gerekiyor.. İstersen internet ten araştırma yap.
Amin inşallah. Çok düşününce olmuyor psikoloji alt üst oluyor rahat olmak gerek onuda tam olarak yapamiyoruz maalesef.nisamelek aynen cnm.kısmet işleri napalım allah nasip etsn insallah
ben bu ay testi sadece ne zaman yumurta olduğunu öğrenmek için kullanacağım olursa Allahtan olmazsa demekki zamanı gelmemiş diyeceğim artıkAmin inşallah. Çok düşününce olmuyor psikoloji alt üst oluyor rahat olmak gerek onuda tam olarak yapamiyoruz maalesef.
ben bu ay testi sadece ne zaman yumurta olduğunu öğrenmek için kullanacağım olursa Allahtan olmazsa demekki zamanı gelmemiş diyeceğim artık
Aynen öyle 2-3 güne pozitif gorursun muhtemelen. Olmazsa önümüzdeki ay hayırlısı artık hep öyle geçiyor gunlerimiz zaten. Zamanını bekliyor bebislerben bu ay testi sadece ne zaman yumurta olduğunu öğrenmek için kullanacağım olursa Allahtan olmazsa demekki zamanı gelmemiş diyeceğim artık
Aynen öyle 2-3 güne pozitif gorursun muhtemelen. Olmazsa önümüzdeki ay hayırlısı artık hep öyle geçiyor gunlerimiz zaten. Zamanını bekliyor bebisler
İnşallah canım haftaya kesin ogrenirim heralde sonucu. Allah herkesin gönlüne göre versinİkinci bir yumurta olabilir mi veya hamilelik durumu? Hamile kalanlarda üst üste çift çizgiyi görünce anlıyorlarmış hamile olduklarını diye duymuştum. Hakkında hayırlısı olsun, güzel haberler alırsın İnşallah
Canım bana kalırsa dün yaptıysanız bugün yapmayın bugün yumurtan çatlarsa sperm hücreleri rahminde 3 gün yaşıyo zaten illaki denk gelir. Bugün sperm pek kaliteli olmayabilir. Bence yarın yaparsanız daha sağlıklı olur
kacncı gunundesn adetınınKzlar simdi yaptm ovlasyn tstni bu ne demek oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?