Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benim düşük başlamıştı. Hiç korunmadim hamilede kalamadim herşeye takılma korkma rahat ol ..

Benim düşük başlamıştı. Hiç korunmadim hamilede kalamadim herşeye takılma korkma rahat ol ..

yok gitmiyorum zaten doktora kürtajıma giren hemşireye sordum bi sorun herşey normaldi dedi bende sadece testlere devam ediyorum burda bi arkadaş bal çörek otu tarçın dedi onu içmeye başladım başka birşey yapmıyorum.

Onu bildiğim kadarıyla adetin 2.günü başlayıp 12. Gün bitirmek gerekiyor. brnh doğru mu

nisamelek enn iyisi adetliyken başlamakbal a ama ben devam ettiriyor bbugün biraktm geç baslamstm 12 gnden snra zararli

Amin inşallah. Çok düşününce olmuyor psikoloji alt üst oluyor rahat olmak gerek onuda tam olarak yapamiyoruz maalesef.
ben bu ay testi sadece ne zaman yumurta olduğunu öğrenmek için kullanacağım olursa Allahtan olmazsa demekki zamanı gelmemiş diyeceğim artık

ben bu ay testi sadece ne zaman yumurta olduğunu öğrenmek için kullanacağım olursa Allahtan olmazsa demekki zamanı gelmemiş diyeceğim artık
Aynen öyle 2-3 güne pozitif gorursun muhtemelen. Olmazsa önümüzdeki ay hayırlısı artık hep öyle geçiyor gunlerimiz zaten. Zamanını bekliyor bebisler

İnşallah canım haftaya kesin ogrenirim heralde sonucu. Allah herkesin gönlüne göre versin

M melek1212 aynen cnm pozitif bnmkisi dün iliski oldu bizim bugün de olması lazm.bakalım
Canım bana kalırsa dün yaptıysanız bugün yapmayın bugün yumurtan çatlarsa sperm hücreleri rahminde 3 gün yaşıyo zaten illaki denk gelir. Bugün sperm pek kaliteli olmayabilir. Bence yarın yaparsanız daha sağlıklı olur

Kzlar simdi yaptm ovlasyn tstni bu ne demek oluyo?

Eklentiler

• P_20160108_175851.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…