emınmısınnnCanım bana kalırsa dün yaptıysanız bugün yapmayın bugün yumurtan çatlarsa sperm hücreleri rahminde 3 gün yaşıyo zaten illaki denk gelir. Bugün sperm pek kaliteli olmayabilir. Bence yarın yaparsanız daha sağlıklı olur
14. Gunu
daha zamanı var yapmaya devam et uc gune catlar12. Gunu dr gittim yumoslar 14 mm dedi bugun de testi yaptm, napsamki catlamadimi daha sence
Bana silikleşmiş gibi geldi dünkini attın mı onunla bu son yaptığını yanyana koyup atabilir misin atmadıysansımdı test yaptım emın olmak ıcın ıkı kere yaptm
tamamm canı m dün yaptıgımı ve sabah yaptggmla sımdı yaptgmı atayımBana silikleşmiş gibi geldi dünkini attın mı onunla bu son yaptığını yanyana koyup atabilir misin atmadıysan
Adetn kacinci gunu?BENİM GİTTİĞİM DOKTOR DA BİR GÜN ARA VERİN DEMİŞTİ
en so aksam ıkı tane ust uste yaptm emın olamadım 4 aksam yazıo ya ıkı tane onu az önce yaptım 18:30 daBana silikleşmiş gibi geldi dünkini attın mı onunla bu son yaptığını yanyana koyup atabilir misin atmadıysan
Bana silikleşmiş gibi geldi canım inşallah tutmuştur adetin ne zaman haber veresin bize de :))en so aksam ıkı tane ust uste yaptm emın olamadım 4 aksam yazıo ya ıkı tane onu az önce yaptım 18:30 da
evet banada az silklesmıss geldı bakınca farkettım ondnn emın olamadım ıkı kere yaptım test ama sabah kı koyuyddu bır tıık dahaBana silikleşmiş gibi geldi canım inşallah tutmuştur adetin ne zaman haber veresin bize de :))
Sen yarın bi tekrar yap her ihtimale karşı yarın da beraberlik olsunevet banada az silklesmıss geldı bakınca farkettım ondnn emın olamadım ıkı kere yaptım test ama sabah kı koyuyddu bır tıık daha
14.gün bugunAdetn kacinci gunu?
ara sıra kasık agrımm varr anlıyorum ha catladı catlıcakk gbı beyaz akıntıda var katı ama ıkı parmk arasnda uzayan degılSen yarın bi tekrar yap her ihtimale karşı yarın da beraberlik olsun
Çatlamıştır belki herkesin aynı olacak diye bişey yok benim ki de iki parmak arasınsa uzayan değildi ama o gün akıntım çok fazla olmuştu öyle anlamıştımara sıra kasık agrımm varr anlıyorum ha catladı catlıcakk gbı beyaz akıntıda var katı ama ıkı parmk arasnda uzayan degıl
bnmde akıntım var ara arada kasık agrımÇatlamıştır belki herkesin aynı olacak diye bişey yok benim ki de iki parmak arasınsa uzayan değildi ama o gün akıntım çok fazla olmuştu öyle anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?